Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Dobro L'pool prošao...

Žao mi PSG-a i Totenhema...

Posted
4 minutes ago, Mercuzzio said:

Juventus - Tottenham

e jbg

1 minute ago, radisa said:

Dobro L'pool prošao...

Žao mi PSG-a i Totenhema...

Posted

Uglavnom smor, ali makar imamo psg real. Mislim da će liverpulu biti dosta teže nego što ljudi misle, porto im stilom bukvalno najmanje od svih odgovara. Naravno, liverpul i dalje favorit, no doubt, ali nije bas zicer

Posted
Just now, gervasius twinkleminkleson said:

Uglavnom smor, ali makar imamo psg real. Mislim da će liverpulu biti dosta teže nego što ljudi misle, porto im stilom bukvalno najmanje od svih odgovara. Naravno, liverpul i dalje favorit, no doubt, ali nije bas zicer

U varijanti Bayerna i Reala, ovo je kao da je izvučen Mladi Radnik...

Posted
U varijanti Bayerna i Reala, ovo je kao da je izvučen Mladi Radnik...
Ok, fair enough. Ali ne bih se zakleo da je mnogo lakše s obzirom kako igraju ove sezone real i bayern...

Lako se može desiti da, nakon godina dominacije, ne bude spanaca u cetvrtfinalu. Mada mislim da će Barca da prodje chelsea.

United dva puta dobija Sevillu, osim ako ovi naglo i mučki ne preokrenu sezonu i počnu da lice na nešto
Posted
1 minute ago, gervasius twinkleminkleson said:

Ok, fair enough. Ali ne bih se zakleo da je mnogo lakše s obzirom kako igraju ove sezone real i bayern...

Lako se može desiti da, nakon godina dominacije, ne bude spanaca u cetvrtfinalu. Mada mislim da će Barca da prodje chelsea.

United dva puta dobija Sevillu, osim ako ovi naglo i mučki ne preokrenu sezonu i počnu da lice na nešto

nisu jos uvek preokretali sezonu ali su liverpul 2x lepo ispreokretali

Posted

Prolazi svih pet Engelza, Pariz, Roma, Bayern.

Posted

Tottenham teško... A i chelsea. Mada ko zna i na šta će ličiti ekipe do tad, vjerovatno će biti nekih promjena

Posted

Meni zao Besiktasa. Ljudi odigrali savrseno u grupi i kao nagradu dobiju Bajern iz drugog sesira. Ali nije da nemaju sansi, naprotiv.

Mancesteri i Liverpul ce lagano. Verovatno i Roma. 

Barsa  Celsi kripl fajt, kakav derbi. Ko prodje ispada u sledecem krugu.

Juve - Totenhem i Real - PSG najneizvesnije

Posted

Tj, ovo da se igra za 15 dana. A za dva meseca ko zna sta ce biti...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...