radisa Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Dobro L'pool prošao... Žao mi PSG-a i Totenhema...
copkillah Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 4 minutes ago, Mercuzzio said: Juventus - Tottenham e jbg 1 minute ago, radisa said: Dobro L'pool prošao... Žao mi PSG-a i Totenhema...
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Uglavnom smor, ali makar imamo psg real. Mislim da će liverpulu biti dosta teže nego što ljudi misle, porto im stilom bukvalno najmanje od svih odgovara. Naravno, liverpul i dalje favorit, no doubt, ali nije bas zicer
radisa Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Just now, gervasius twinkleminkleson said: Uglavnom smor, ali makar imamo psg real. Mislim da će liverpulu biti dosta teže nego što ljudi misle, porto im stilom bukvalno najmanje od svih odgovara. Naravno, liverpul i dalje favorit, no doubt, ali nije bas zicer U varijanti Bayerna i Reala, ovo je kao da je izvučen Mladi Radnik...
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 U varijanti Bayerna i Reala, ovo je kao da je izvučen Mladi Radnik...Ok, fair enough. Ali ne bih se zakleo da je mnogo lakše s obzirom kako igraju ove sezone real i bayern... Lako se može desiti da, nakon godina dominacije, ne bude spanaca u cetvrtfinalu. Mada mislim da će Barca da prodje chelsea.United dva puta dobija Sevillu, osim ako ovi naglo i mučki ne preokrenu sezonu i počnu da lice na nešto
cvrlle Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 minute ago, gervasius twinkleminkleson said: Ok, fair enough. Ali ne bih se zakleo da je mnogo lakše s obzirom kako igraju ove sezone real i bayern... Lako se može desiti da, nakon godina dominacije, ne bude spanaca u cetvrtfinalu. Mada mislim da će Barca da prodje chelsea. United dva puta dobija Sevillu, osim ako ovi naglo i mučki ne preokrenu sezonu i počnu da lice na nešto nisu jos uvek preokretali sezonu ali su liverpul 2x lepo ispreokretali
reginald Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Prolazi svih pet Engelza, Pariz, Roma, Bayern.
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Tottenham teško... A i chelsea. Mada ko zna i na šta će ličiti ekipe do tad, vjerovatno će biti nekih promjena
189- Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 namesta se zreb da messi konacno da gol chelsea.
Timmy Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Meni zao Besiktasa. Ljudi odigrali savrseno u grupi i kao nagradu dobiju Bajern iz drugog sesira. Ali nije da nemaju sansi, naprotiv. Mancesteri i Liverpul ce lagano. Verovatno i Roma. Barsa Celsi kripl fajt, kakav derbi. Ko prodje ispada u sledecem krugu. Juve - Totenhem i Real - PSG najneizvesnije
Timmy Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Tj, ovo da se igra za 15 dana. A za dva meseca ko zna sta ce biti...
Recommended Posts