copkillah Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Žreb je u ponedeljak? Ne znam ni koga da poželim Liverpulu...
radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 8 hours ago, 189- said: Čelzi je baš najebao...
radnik Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 18 minutes ago, copkillah said: Ne znam ni koga da poželim Liverpulu... Samo ne Bayern, cak Real moze Basel, Bayern, Juventus, Shaktar, Porto, Real
radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, Majo said: 12, 81% da Real izvuce Besiktas, ma daj Ajde da ne paranoišemo do žreba... Posle ćemo... ALi, meni baš žao Čelzija, usrali su priliku juče da izbegnu PSG i Barcu... Sobzirom na pravilo o ukrštanju, gotovo sam siguran da će dobiti jednog od njih... Jer Bešiktaš... A da, ne paranoišimo...
Lancia Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Celzi ne lezi Barsi nikako. To im je kao da igraju protiv Atletika + Hazard.
Lancia Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 cim je otisao Lucesku uspeli su da prodju grupnu fazu.
Weenie Pooh Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 2 hours ago, Majo said: Bice finale Barsa - Liverpul, nema druge Pa može, ali red bi bio da ipak vi(tm) izbacite Neimara. PSG dao 25 golova, LFC drugi sa 23. Ono jeste da su oni bili u za nijansu težoj grupi ali šta sad, naš Bajern je Sevilja, our Great War is a spiritual war, our Great Depression is our lives!
porucnik vasic Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Супер би била утакмица са оним шминкерима из Мадрида.
189- Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 16 hours ago, radisa said: Ajde da ne paranoišemo do žreba... Posle ćemo... ALi, meni baš žao Čelzija, usrali su priliku juče da izbegnu PSG i Barcu... Sobzirom na pravilo o ukrštanju, gotovo sam siguran da će dobiti jednog od njih... Jer Bešiktaš... A da, ne paranoišimo... sami su krivi. 1 pobeda iz cetiri utakmica protiv najboljih ekipa iz grupe i to golom u 93. minutu. jeste da je prekjuce bilo teze ne pobediti nego pobediti ali jbg. niko nije ni ocekivao da ce ostale cetiri engleske ekipe biti prve u grupi. inace nijedan prvi nosilac na zrebu nije zavrsio kao prvi u grupi.
Aleksandar88 Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Psg-Real Chelsea-BarcelonaLiv-PortoNiko nije gledao?Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts