Lancia Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 2 minutes ago, Bustin said: Oblak De Hea Mrtva trka, meni za dlaku sigurniji golman Oblak.
189- Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 3 minutes ago, Majo said: Super tekma, steta za Atletiko, oni su svoje ispusili ranije. Hazard je jednostavno fenomenalan. I Willian je bio dosta zajeban. willian je zajebo nekoliko kontri pri kraju i onaj sut sa deset metera koji je otisao na tribine... a hazard...samo jedna uprava na svetu se ovoliko prenemaze oko ugovora za ubedljivo najboljeg igraca u ekipi. proslog juna je bio najavljen novi ugovor...za courtoisa isto.
Lancia Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) 4 minutes ago, 189- said: willian je zajebo nekoliko kontri pri kraju i onaj sut sa deset metera koji je otisao na tribine... a hazard...samo jedna uprava na svetu se ovoliko prenemaze oko ugovora za ubedljivo najboljeg igraca u ekipi. proslog juna je bio najavljen novi ugovor...za courtoisa isto. E ako ih pusti Celzi u Real, bice mi na crnoj listi. Pogotovo Hazarda. (Jeste Willian zajebao, ali sto vuce kontre dobro. furija) Edited December 5, 2017 by Majo
Cash Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 1 minute ago, Majo said: E ako ih pusti Celzi u Real, bice mi na crnoj listi. Pogotovo Hazarda. Bilo bi prelepo da izvucemo Romu u osmini finala
Lancia Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 1 minute ago, Cash said: Bilo bi prelepo da izvucemo Romu u osmini finala Kome?
porucnik vasic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 13 minutes ago, Majo said: Mrtva trka, meni za dlaku sigurniji golman Oblak. Пошто кошта?
189- Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 6 minutes ago, Majo said: E ako ih pusti Celzi u Real, bice mi na crnoj listi. Pogotovo Hazarda. (Jeste Willian zajebao, ali sto vuce kontre dobro. furija) ima ugovor do 2020, dakle ako hoce da ide, morace real da plati dosta para...
Lancia Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 3 minutes ago, porucnik vasic said: Пошто кошта? stotka. 2 minutes ago, 189- said: ima ugovor do 2020, dakle ako hoce da ide, morace real da plati dosta para... kao da je to problem za Real. Abramovic mora da ga zadrzi vecom platom ili pisi propalo.
porucnik vasic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Значи продамо Кутиња и доведемо њега и Вергилија.
aram Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 37 minutes ago, Malvo said: Kako je Bajern ugazio ovu nesrecnu grupu placenika, kao da su za dve klase bolji, a ne da ovi imaju bar dva igraca svetske klase viska. Jebo ih Nejmar u dupe, tacno se vidi da ovde nema nikakvog timskog duha. Ček, koji beše rezultat u Parizu?
W.F.C. Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Radulovic i bata Bobe ko u kafani u studiju Arene, bravo...
Cash Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 31 minutes ago, Majo said: Kome? Pa za koga ti navijaš u LS
Lancia Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 6 minutes ago, Cash said: Pa za koga ti navijaš u LS Roma je prva u grupi.
radnik Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 30 minutes ago, Majo said: Neka Kutinja, tu gde jeste iz tvojih prstiju u Henry -jeve usi +2022
Recommended Posts