September 27, 20177 yr Ne bih se složio, Miki je bio dobar od prvog minuta kada je došao. Samo što su ga retardirani domaći komentatori bacali u "lošu formu" iako je čovek ulazio praktično sa klupe i igrao jako malo. Uvek je bio dobar u skladu sa situacijom kluba/njegove minutaže. Za dobru igru je dovoljno i 5minuta, ali ove sezone u napadu pravi razliku. Nesto slicno kao u BVB u par navrata. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 27, 20177 yr Za dobru igru je dovoljno i 5minuta, ali ove sezone u napadu pravi razliku. Nesto slicno kao u BVB u par navrata. Sent from my iPhone using Tapatalk Ne možeš da igraš sam. Ceo tim igra bolje, dovedena prava pojačanja, samim tim i on igra bolje. Igra bolje, kao i svi, samo se ne slažem da mu je trebalo "vaskrsenje", samo druge okolnosti.
September 27, 20177 yr Dajte bavarci, tjerajte ovu prevaru sa klupe! Nije prevara kriva sto Miler nume sa peterca da sutne u gol
September 27, 20177 yr Nije prevara kriva sto Miler nume sa peterca da sutne u gol Nije mi jasno zasto je izvadio Rodrigeza a ne Milera.
September 27, 20177 yr Bajern 17-1 u kornerima i 14-9 u sutevima. Bikini. Obrvan je od Pepovog ubojitog njemackog tenka napravio kuhane spagete.
September 27, 20177 yr Nije mi jasno zasto je izvadio Rodrigeza a ne Milera. Mislio je da probija sa Alabom i Komanom matorog Alvesa, ali je samo sjebao ovog prvog koji je napadacki bio super u prvom pol
September 27, 20177 yr Vrede i Nejmar i Kavani. Da PSG ima bolju sredinu, sprdali bi se evropskim fudbalom par sezona. +1 Verati kesa!
September 27, 20177 yr Pobice se na kraju. Brazilci izgleda zele da se osvete njemcima a ovi uzvracaju udarcima. A i brazilci udaraju.
September 27, 20177 yr Kakva odvratna gomila preplacenih padavicara, mrs. Umeju da izdrame, ali skoro sve je sudija dobro svirao.