September 26, 20177 yr nema karata ili su nerealno skupe (sve preko 50e je nerealno skupo) Ako mi najdeš kartu za 50 eu odma kupujem
September 26, 20177 yr voleo bih da vidim i statistiku koliko je puta dao prvi gol na utakmici Mislim da je ovo za početak dovoljno, a za statistiku ćemo lako
September 27, 20177 yr e ovo je vec next level :lol: Next level čega? To je zanimljiva statistika koju uvek volim da vidim za vrhunske strelce, nije to bilo u negativnom kontekstu ako si to pomislio. Ako mi najdeš kartu za 50 eu odma kupujem To ti kažem, nema za 50e, a to bi bio neki maksimalan value for money. Znam da je neki lik prodavao za 100e. Mislim da je ovo za početak dovoljno, a za statistiku ćemo lako opa, pa ovo malo zdiba na klona :lol:
September 27, 20177 yr Stice se utisak da ti je dan u kom ne opljunes Ronalda, propao dan. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 27, 20177 yr Sent from my iPhone using Tapatalk opet ti kažem, saberi se, pogubio si se malo
September 27, 20177 yr voleo bih da vidim i statistiku koliko je puta dao prvi gol na utakmici Najbolji strijelac i najbolji asistent u LŠ svih vremena. Tako da ili je zabio prvi ili je asistirao. Runaldu
September 27, 20177 yr kako jedno zanimljivo statističko pitanje lako izvuče cinizam i otrov iz ljudi :lol:
September 27, 20177 yr Najbolji strijelac i najbolji asistent u LŠ svih vremena. Tako da ili je zabio prvi ili je asistirao. Runaldu Bruka nevidjena trebo je biti lanpe za Dortmund + crveni Ramosu a i treci gol Reala čist ofsajd.
September 27, 20177 yr copkillah imam i ja onda jedno zanimljivo pitanje, kad je ono Liverpul zadnji put osvojio ligu, a inače svake sezone najavljuju titulu?
September 27, 20177 yr Bruka nevidjena trebo je biti lanpe za Dortmund + crveni Ramosu a i treci gol Reala čist ofsajd. Ma ajde cista napucana.
September 27, 20177 yr Zidan zna sta prica, najteze je osvojiti Primeru. Ove godine bar tri spanska tima u polufinalu,
September 27, 20177 yr copkillah imam i ja onda jedno zanimljivo pitanje, kad je ono Liverpul zadnji put osvojio ligu, a inače svake sezone najavljuju titulu? evo odgovora, nikakav problem
September 27, 20177 yr A kontam da je usran osećaj navijati za ekipu koja je zadnji put osvojila prvenstvo kad ljudi nisu bili ni rođeni, ili su bili klinci koji ništa nisu znali o fudbalu.