September 26, 20177 yr Krv ti jebem, kdbara Opusti se džone, ne muči se pepara baš toliko :) E sad mi je lakse. 1:2 BVB, tek pocinje tekma mmw Sent from my iPhone using Tapatalk
September 26, 20177 yr Ne znam šta je gore, da li kad Egipćanina oduva lakši povetarac pa ni ne stigne do lopte, ili kad stigne a onda promaši prazan gol.
September 26, 20177 yr Bejlu oprosten drugi zuti zbog simuliranja, BVB promasio 2 dobre sanse i svi uslovi su ispunjeni da Real zabije treci. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 26, 20177 yr Reina brani izmišljen penal za Feyenord, Napoli kažnjava 3:0 Feyenord je baš zalutao, da nemaju direktan prolaz, ne bi se nikad kvalifikovali
September 26, 20177 yr Bejlov prvi karton je bila oruzana pljacka. Gazi ih Real, zreli su za Juventosovanje...
September 26, 20177 yr Kako li se sad osećaju lemar i fabinjo, prevariše ih jedine da ostanu u psžovom razvojnom klubu
September 26, 20177 yr Kao sto sam i napisao, treci visi u vazduhu i Ronaldo ga daje iz ofsajda. Tugo jesenja... Sent from my iPhone using Tapatalk
September 26, 20177 yr Sturridge se vraća u onog starog, kako dobije loptu glava ide dole i sledi dribling kroz petoricu... a kad mu saigrač ne nabaci savršen centaršut mlataranje rukama i grimase