Kreator Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Odbrana im je katastrofa. Ovoliko panike u zadnjoj liniji odavno nisam video kod nekog visokobudžetnog tima. E moj Đurđeviću...našao si gde da odeš.
Milosh76 Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Mesi dao gol u poslednjem minutu, a za to vreme panduri sprecavaju moguc teroristicki napad na Sagradu u centru Barselone.
Kreator Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Mesi dao gol u poslednjem minutu, a za to vreme panduri sprecavaju moguc teroristicki napad na Sagradu u centru Barselone. Lažna uzbuna. CSKA vodi 2-1 protiv Benfike u gostima. Edited September 12, 2017 by BlackGeorge
goofs Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Batašuji čak dva neautogola, za svaki respekt
189- Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 zappacosta gol i asistencija. bakayoko gol, azpilicueta gol, bats gol, drugi pripisan odbrambenom igracu. sacuvana mreza plus roma i atletico odigrali x. solidno vece.
crtamOrasi Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Ono sto je De Rossi veceras radio je za odstranjivanje iz tima. Umalo da nam sjebe i taj jedan bod na kraju serijom pizdarija (izgubljena lopta napred iz koga su dobili korner i onda masenje lopte posle csuta, a bila mu je na glavi). Nije da sam imao dileme ali Atletico je za klasu ozbiljnija ekipa od nas, zasluzili su taj jedan gol za pobedu. Nama napad ocekivano nedorecen, ali ono gde smo imali najvise problema je build-up. Peres i De Rossi su napravili barem 10 suicidalnih dodavanja pozadi, ne znam kako nismo primili gol iz toga. Bod ko kuca na kraju.
čekmeže Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 zappacosta gol i asistencija. bakayoko gol, azpilicueta gol, bats gol, drugi pripisan odbrambenom igracu. sacuvana mreza plus roma i atletico odigrali x. solidno vece. Šta bi za tebe bilo odlično veče, da i Romi i Atletiku nekako oduzmu i taj 1 bod?
189- Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Šta bi za tebe bilo odlično veče, da i Romi i Atletiku nekako oduzmu i taj 1 bod? da su letonci pobedili i da je juventus dao gol.
Recommended Posts