Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Nije ovo ništa, jel si video kad sam juče postavio sliku engleskog remplovanja? 

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Remplovanje je bilo brazilsko, moliću lepo, a englesko samo lahko odletanje u vazduh. Faul mu ni Staramajka Stones ne bi svirala.

Posted

To već ne znam. Ako gospođa nosi naočare ne isključujem da bi i ona našla rame na leđima.

Posted

:lol:

Index bi da nabije klikove...

Posted
1 hour ago, Meazza said:

2 in 1 klip, 1 tradicija liverpulskog golmana i engleskog sudjenja.

Ливерпул од Клеменса није имао крштеног голмана. Мени и даље није јасно какву је траву блесу конзумирао сер Боб Пејзли када га је замени са кловном из Јужне Родезије. МОжда је све што се са голманима сад дешава карма...

Posted

Sa druga strane, ima taj Karius i svoje prednosti.

1341667.jpg

Posted

To sto se on vata sa nekom sexy ribom nije prednost, ja nemam nista od toga :fantom: od njegovih golova imam glavobolju, a nisam cak ni simpatizer Pula. 

Posted (edited)

Pa kad nisi simpatizer, nije ni čudo da ne vidiš prednost :fantom: WAG je statusni simbol, uzdiže i njega u očima javnosti a vicariously i sve nas pomalo.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Šta zna Amerikanac šta je potres mozga :fantom: Verovatno su na snimku videli da golman ne nosi kacigu i odmah zaključili "probably" "likely"  "visual spatial dysfunction".

Posted

Добро Рамос је само два играча повредио...

Posted

Ramos igrač finala def

Posted

tako je i Grujiću resetovalo tintaru pre par godina u prijateljskoj, ali eto Gruje odmah posle par dana protiv Barse u sledećoj prijateljskoj. i tu postigne gol glavom.

izgleda da imaju baš dobre lekare u liverpoolu. ko bi reko da će karma da stigne na naplatu u finalu lš :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...