Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Nema potrebe da se pretvaram, žao mi je konkretno Salaha, ali sve ostalo me je zabavilo preko svake mere, Kariusu ću biti zahvalan do kraja života. Valjda je to i poenta, seir zbog tudjih nesreća je podjednako važan kao loženje na svoje. A boga mi, večeras je imalo na šta da se seiri.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
4 minutes ago, Mercuzzio said:

Kao kad Mane gurne sa ledja Carvajala ne brinući za njegovo zdravlje pa ovaj mora da izadje zbog povrede

Pa da, to je verovatno bio pakleni plan: da se povredi najnebitniji igrač Reala, da bi im sa klupe ušao bolji. (BTW otkud sad Mane? Ja sam mislio da ga je povredio Robertson, neko napisa Lovren...)

Posted

Pa da, to je verovatno bio pakleni plan: da se povredi najnebitniji igrač Reala, da bi im sa klupe ušao bolji. (BTW otkud sad Mane? Ja sam mislio da ga je povredio Robertson, neko napisa Lovren...)

Meni u glavi Mane... moguće da grešim...
Poenta je da u 9 od 10 takvih situacija ne bi bilo povreda (u obe situacije). Jbg, to što se Salah povredio je debeli bad luck i ništa drugo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Probaću da ostanem dostojanstven i da Ramosu poželim samo ono što se želelo malokurskom. Ovoga sam se plašio, da Real ništa ne uradi i da završi posao, što se na kraju i desilo. Karijusa mi je žao ali će se udomiti već negde. Ništa, idemo na popravni.

Posted

Iskreno, meni je mnogo frka za Ramosa. No further explanation needed

Posted
4 minutes ago, Mercuzzio said:

Jbg, to što se Salah povredio je debeli bad luck i ništa drugo

Tačno, Ramosa je večeras baš usralo - iz prvog pokušaja flawless victory. Daleko da on ima superpower da nekažnjeno povredi koga hoće, zato i kupi tolike crvene kartone. A da je ima gde bi mu bio kraj, kladim se da bi do sad bar tri-četiri puta bio prvak Evropa i sveta...

Posted

Ako Salah propusti svetsko ,za Ramosa bolje da ode u ilegalu;Muslimanska braća ne praštaju

Posted (edited)
6 minutes ago, copkillah said:

Probaću da ostanem dostojanstven i da Ramosu poželim samo ono što se želelo malokurskom. 

I ja sam upravo to uradio, ali nadje se najdokazaniji forumski slinavac da mi drzi moralne propovedi :(

koje sam srece, jos ce da me prijavi policiji, kao i ono rosavo govno

Edited by Milogled Bluff
Posted

Ramos je podmukli peder, to su takovi igrači, kao onaj Materazi, sve za rezultat tima. Salah je pošteni vernik, koji živi po pravilima, nije to ni očekivao takav potez.

Posted

Copi... maleru!

:tongue:

šalim se, iiiidemo dalje! Konobar!

jbg, Karijus... žao mi ga je, imao je dobrih odbrana ove sezone, ali mislim da ovakve greške na ovom nivou zakopaju golmana zavazda... tako da, ne bih ga dalje zadržavao

što se tiče ovih komentara real bio bolji, real zasluženo, itd. - što god to bilo što je real pokazao više od LFC večeras došlo je NAKON ŠTO je njihov kapiten (mater mu jebem) SLUČAJNO POVRIJEDIO & IZBACIO našeg najboljeg igrača, tako da...

neka crknu svi i neka im šugavi pacov mesi blokira prolaz do primere još 10 god

Posted
Ako Salah propusti svetsko ,za Ramosa bolje da ode u ilegalu;Muslimanska braća ne praštaju
Kako čujem, propušta. Nije da bi bilo koje ljudsko biće osim navijača Reala plakalo za njim, ali želim mu samo da se jako dobro usere za svoj život i da padne u depresiju.
Posted

I ja sam upravo to uradio, ali nadje se najdokazaniji forumski slinavac da mi drzi moralne propovedi :(

koje sam srece, jos ce da me prijavi policiji, kao i ono rosavo govno
[emoji38] očekivano
Posted
3 minutes ago, Pantelija jr said:

Copi... maleru!

+1

Ti si (CK) beše putovao i 2007. u Atinu? Nemoj više leba ti.

Posted
+1

Ti si (CK) beše putovao i 2007. u Atinu? Nemoj više leba ti.

I u Bazel. Ne odustajem još od Istanbula!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...