MiddleClass Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: "Nesportski potez" odigrati petom Meni smjesnije koliko je Mane operisan od tehnike.
Meazza Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 18 minutes ago, MocaVukotic said: obe odbrane su nivo lučana ili surdulice, ako ništa biće mnogo zabavno sa realom. Kao sto si mozda video sinoc i protiv Juventusa ni oni nisu mnogo bolji pozadi. Grozna utakmica, kao da gledas neku sprdnju a ne polufinale LS.
crtamOrasi Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Jbg, bilo je lepo dok je trajalo. Da iskoristim priliku da se načestitam mafijaškom ološu mile majke, minut posle mekanog faula na Lovrenu ne svira faul na Džeku. Pa jebo te.
Pokojni Ruxin Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Just now, crtamOrasi said: Jbg, bilo je lepo dok je trajalo. Da iskoristim priliku da se načestitam mafijaškom ološu mile majke, minut posle mekanog faula na Lovrenu ne svira faul na Džeku. Pa jebo te. Forget it orasi, it's uefapool
MocaVukotic Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 da jbt, inače je roma pokazala da je mnogo bolja...
crtamOrasi Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 2 minutes ago, Ruxin said: Forget it orasi, it's uefapool Ma bolji je bazen, brži su i na svakoj su ničijoj lopti pre nas, ispali bismo mi i bez ovoga, ne znam čemu. Van Dijk gleda u svu trojicu sudija pre nego što je krenuo da proslavlja gol, ne, nije bio faul. Majku im jebem.
Pokojni Ruxin Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 I to što kažeš, vama je lakše jer ih makar niste odučili od fudbala pre nego što su vas pokrali
Weenie Pooh Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 A sada ''strucna'' analiza"Benitez i Murinjo, obojica šampioni, a dve sasvim suprotne fudbalske filozofije"To kao objašnjenje zašto se Guardiola voli a Klopp samo poštuje.
valter Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Dokle čeferin, dokle Jesam navijac LFC,ali ''malo'' previse gresaka u nasu korist.
Recommended Posts