Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Real jeste blago rečeno loše djelovao u pojedinim trenucima u prošla 4 meča, malo sreća, malo sudija, ali budimo realni, ne dolazi se do finala CL uz malo sreće, sve je to zasluženo. U finalu prevagu donose Modrić-Kros-Kazemiro nad ovim balvanima, samo se nadati da će Lpool imati neki svoj blickrig od 3 gola u 20 min.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
23 minutes ago, kipo said:

prevagu donose Modrić-Kros-Kazemiro

Ovo je na repeat već treću sezonu zaredom + Carvajal i Marcelo. Sinoć je Bayern uredno prolazio po Vasquezovoj strani. Ako Carvajala ne bude u finalu, Mane bi morao izdominirati.

Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

Ovo je na repeat već treću sezonu zaredom + Carvajal i Marcelo. Sinoć je Bayern uredno prolazio po Vasquezovoj strani. Ako Carvajala ne bude u finalu, Mane bi morao izdominirati.

Da, zaboravio sam Liverpulove opake bekove :laugh:

Posted

Vi ozbiljno raspravljate koliko može klop u 1 finalu? :lolol: :isuse:

Posted
3 minutes ago, Ruxin said:

Vi ozbiljno raspravljate koliko može klop u 1 finalu? :lolol: :isuse:

+1

doci do finala to je nas cilj, moj,  ko jebe finale, eto im tutula o'ma ... uzivati na putu i putovati je ono pravo 2-1, 4-2, 3-3, 2-2, 7-0, 7-0, 5-0, 3-0, 5-2 itd  ... od utorka do utorka, od srede do srede ... od polovine avgusta, a evo sad maj, igrati CL u maju, neprocenjivo :Hail::D

Posted

A procenjivo je realno,  a procena kaže zero tituli.  Ali poštujem taj olimpijski duh since 2012. :fantom:

Posted (edited)

Rekao sam da cu navijati za Romu, ali zbog kul forumske skauzerske ekipe ce mi biti bas drago ako udju u finale, tako da je veceras win-win situacija. U finalu takodje drzim palceve (ako veceras prodjete). :thumbsup: Jebes rivalstvo.

Edited by Meazza
Posted

Ja ću u finalu da budem totalno iracionalno uveren da klop gazi reala,  ali moram sad da ih spuštam na zemlju,  jbg. Ne izađe na dobro kad su ovakvi. :sad:

Posted
15 minutes ago, Ruxin said:

Ja ću u finalu da budem totalno iracionalno uveren da klop gazi reala,  ali moram sad da ih spuštam na zemlju,  jbg. Ne izađe na dobro kad su ovakvi. :sad:

A ko je to uzleteo od nas uopšte? Eno npr vasić čak otišao i u minus 

Posted

Pa da, sad...nema na čemu :fantom:

Od večeras smo svi kao jedan! Sekta je odavno vaša usled pepovog maltretmana, forumski sitijevci će zvanično da vam oproste što ih je pokrala uefa, 189 čim može da navija za boring,  boring čelzi verovatno neće ni pratiti jer je ovo sve suviše uzbudljivo za njega...prslin piše iz čempionšipa pa nikog nije ni briga. :sleep:

Posted

Evo sastava:

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Schick, Dzeko, El Shaarawy.

vidi klupu 1 polufinaliste :D -> Subs: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Ings, Solanke, Woodburn.

ajde ako moze bez stresa veceras.

Posted
1 hour ago, Meazza said:

kul forumske skauzerske ekipe ce mi biti bas drago ako udju u finale

953833320_22814.jpg

Posted

Sad videh sastave, EdF ipak sa klasicnih 4-3-2 i Sharavijem uz Dzeku i Shika. Pelegrini umesto strotmana na centru, deluje prilicno ofanzivnije nego protiv Barse.

Posted

^ Don't get me wrong, navijacu za Romu, samo mi je stvarno OK da Liverpul ode u finale. Zato kazem, win-win situacija.

Posted

PTC pušta ovu vojnu seriju do prvog zvižduka™? Sjebaće Acistopu uvod :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...