copkillah Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Nadam se da će ih u finalu čekati još jedan penicilin, protiv koga god igrali.
goofs Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 47 minutes ago, Miljenko said: Real protiv svake ekipe, moze da da 4 komada (dobro, protiv Barse im to malo teze ide). Pitanje je samo, kakva ce postavka biti u finalu. Ono juce, u drugom poluvremenu pre svega, je bilo neverovatno lose, za ekipu takvog kvaliteta (slicno kao protiv Juvea). Bayern se ispromasivao za sve pare, plus nesudjeni penal. Juventus would disagree. Nemam pojma, kapiram na sta mislis, ali nisu briljirali u ovom dvomecu, mnogo promaje pozadi, kapiram da Salah i Firminjo svrsavaju na pomisli. Bumo videli u svakom slucaju, mislim da ce prvi gol odrediti puno toga, ako ga Pool prvi zabije pa se povuce i igra na svoje kontre bice jedno 9:1
valter Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 1 minute ago, copkillah said: Nadam se da će ih u finalu čekati još jedan penicilin, protiv koga god igrali. +1 Frankisti su najgore sto postoji u fudbalu
Lancia Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 4 minutes ago, copkillah said: Nadam se da će ih u finalu čekati još jedan penicilin, protiv koga god igrali. Uuu, sto smo obazrivi
copkillah Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 3 minutes ago, Majo said: Uuu, sto smo obazrivi Izvini ali moraš da poštuješ tim koji je onako uspeo da preokrene protiv Barse. Da je ostalo 5-0 pa i nekako...
Lancia Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 6 minutes ago, copkillah said: Izvini ali moraš da poštuješ tim koji je onako uspeo da preokrene protiv Barse. Da je ostalo 5-0 pa i nekako... Barsa sad vec tradicionalno ima dve ili tri utakmice godisnje, gde svi kompletno odigraju ko dom penzionera. Realno i ovakvi kakvi su sad, najbolji su tim u Evropi, a sto to nije potvrdjeno i trofejima, njihov problem. Liverpul ulazi bez problema u finale.
Facundo Orellana Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Barsi su četvrtfinala nepremostiva preprekavposlednjih godina, prosto mi deluje nemoguće da su odigrali kao Spal drugu utakmicu protiv veoma prosečne Rome. To im se ne dešava prvi put. Sa druge strane Frankov omiljeni tim može do četvrte LŠ u 5 godina, a usput imaju jednu La Ligu u tom periodu.
Đipalo Junuz Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Ima li Mažić šanse da sudi finale? Vidim neki naši mediji ga već proglasili glavnim kandidatom za finale... U sezoni 2017/2018 sudio jednu utakmicu u plej-ofu za LŠ (Slavija - APOEL), 4 utakmice u grupama LŠ (Roma - Atletiko, Monako - Bešiktaš, Bazel - CSKA i Juventus - Barselona) i dve u eliminacionoj fazi LE (Ludogorec - Milan i Sporting - Atletiko), ukupno na tih 7 utakmica pokazao 26 žutih i 0 crvenih kartona i dosudio 1 penal
James Marshall Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 To su vjerovatno oni mediji što najavljuju kako nam Putin šalje nuklearku da pomoću nje vratimo Baranju, Istočnu Slavoniju i Zapadni Srijem.
Đipalo Junuz Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Pa to, da. Vidim da ga je Kolina spakovao u fioku, samo LE u ovoj godini, a ovim našim to znači da ga čuva za finale...
James Marshall Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Pa zar nije on već po godinama jednom nogom u penziji, jbg, mislim da mu je ovo posljednja sezona. Možda mu to bude neki oproštajni poklon, ali opet, nije baš da su ga gurali na top tekme da brusi formu za takav zadatak.
MiddleClass Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Ne mislim da je Liverpul bez sansi u finalu, ali vi ga preceraste sa pljuvanjem po Realu. Izbacili su tri vrhunske ekipe do finala, a Liverpul je imao Sitija i dva sparing partnera...
bradilko Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 4 minutes ago, MiddleClass said: Ne mislim da je Liverpul bez sansi u finalu, ali vi ga preceraste sa pljuvanjem po Realu. Izbacili su tri vrhunske ekipe do finala, a Liverpul je imao Sitija i dva sparing partnera... evo ga 1 realan covek. roma ce biti zajeban protivnik u finalu ali ipak je real real. a ovo frankisti, pa onda mozemo sve da trpamo u vucicevce,udbase,kosovce i slicno
Miljenko Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Roma bi bila laksi protivnik Realu, posto ima dosta losiji napad i tesko moze da parira gol za gol. Cini se da su Barsa i A. Madrid, jedine ekipe, koje mogu da odigraju dobru defanzivu protiv njih. Romu i Liverpool, u defanzivnom segmentu, ne bih uzimao ozbiljno na ovom top nivou.
Weenie Pooh Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 3 hours ago, goofs said: Bumo videli u svakom slucaju, mislim da ce prvi gol odrediti puno toga, ako ga Pool prvi zabije pa se povuce i igra na svoje kontre bice jedno 9:1 Bumo videli, ali kad Pool zabije pa se povuče, prima ga bez izuzetka. Ne mora Real da je protivnik, oni da sačuvaju prednost ne umeju ni protiv Swansea ili WBA. Pod Klopom skoro uvek mora da se igra full on dok god se ima snage, pa protivnika ili oduvaš, ili ga do kraja izduvaš. Inače trigeruju me ove projekcije finala pred revanš u Rimu, majke mi.
Recommended Posts