Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
13 minutes ago, borris_ said:

Niko nema sanse protiv Reala u finalu. Znaju ljudi kako se to igra

Liverpool ili Roma ce se pogubiti.

Сигурно. Да им се да трофеј одмах. 

Posted

Liverpul je ipak Liverpul. Mašina je to ...  

Posted

Cakir još jednom odličan, nije podlegao pritisku utakmice ni činjenici da mu u Realu vjerovatno nisu zaboravili nesvirani penal i crveni karton Rafaelu prije pet godina.

Matora prevara Jupp osakatio Bayern vađenjem Jamesa, Zizou zatvorio utakmicu sa Casemirom. Sad Klopp mora dobiti Zizoua u finalu.

Posted

Jbt, koliko je ogavan ovaj real. Strašno.

Navijaću za Lpool kao da mi život od toga zavisi. Kao bonus činjenica da sam uvek i gotivio Liverpul, ipak je tamo igrao jedan od najvećih bogova ikada, Robi Fowler. 

Posted

Gotivan igrač, šteta što je u tom periodu nekako uvek u prvom planu bio Robbie Fowler.

Posted
4 minutes ago, Mil@n said:

Jbt, koliko je ogavan ovaj real. Strašno.

Navijaću za Lpool kao da mi život od toga zavisi.

+1 

Posted (edited)

odvratan real večeras? pa jel trebao da ubaci koji autogol?

ne palite se liverpuloljupci ili romaljupci kao što sam ja. ovo je bilo finale pre finala. više sreće je imao real. ubacio im je ukupno 4 komada. nije jup tako loš kako nedavno neko reče

Edited by bradilko
Posted
28 minutes ago, porucnik vasic said:

Сигурно. Да им се да трофеј одмах. 

+1

bolje i to nego da se gleda rilovanje rome

Posted

Nema veze. Vratice se Njemcima ovo u Rusiji. Kad Kimih i Miler podignu boginju opet... mmw!

Posted

svude citam da su real pogurale sudije, a nikako ne mogu osim one situacije sa marcelom da se setim gde ih je sudija tanco pogurao.

Posted
Just now, 189- said:

svude citam da su real pogurale sudije, a nikako ne mogu osim one situacije sa marcelom da se setim gde ih je sudija tanco pogurao.

Nigde, osim tog sa Marcelom, mislim da bukvalno nije bilo ni jedne jedine greške...

E sad, to sa Marcelom je poprilična greška... Nije da nije imao vremena da skloni ruku... To što on nije gledao loptu, to nije bitno za odluku da li ili ne ima vreman da skloni ruku...

Posted

Cekamo ruxina da presudi. 

Posted
20 minutes ago, MiddleClass said:

Nema veze. Vratice se Njemcima ovo u Rusiji. Kad Kimih i Miler podignu boginju opet... mmw!

Pa jest, Nijemci tradicionalno osvajaju svijet u Rusiji.

Posted
8 minutes ago, radisa said:

Nigde, osim tog sa Marcelom, mislim da bukvalno nije bilo ni jedne jedine greške...

E sad, to sa Marcelom je poprilična greška... Nije da nije imao vremena da skloni ruku... To što on nije gledao loptu, to nije bitno za odluku da li ili ne ima vreman da skloni ruku...

ne znam stvarno sta je sudijama penal a sta ne kada je igranje rukom u 16...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...