porucnik vasic Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 13 minutes ago, borris_ said: Niko nema sanse protiv Reala u finalu. Znaju ljudi kako se to igra Liverpool ili Roma ce se pogubiti. Сигурно. Да им се да трофеј одмах.
ArleKino Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Cakir još jednom odličan, nije podlegao pritisku utakmice ni činjenici da mu u Realu vjerovatno nisu zaboravili nesvirani penal i crveni karton Rafaelu prije pet godina. Matora prevara Jupp osakatio Bayern vađenjem Jamesa, Zizou zatvorio utakmicu sa Casemirom. Sad Klopp mora dobiti Zizoua u finalu.
Mil@n Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Jbt, koliko je ogavan ovaj real. Strašno. Navijaću za Lpool kao da mi život od toga zavisi. Kao bonus činjenica da sam uvek i gotivio Liverpul, ipak je tamo igrao jedan od najvećih bogova ikada, Robi Fowler.
Goranz Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Gotivan igrač, šteta što je u tom periodu nekako uvek u prvom planu bio Robbie Fowler.
Facundo Orellana Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 4 minutes ago, Mil@n said: Jbt, koliko je ogavan ovaj real. Strašno. Navijaću za Lpool kao da mi život od toga zavisi. +1
bradilko Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 (edited) odvratan real večeras? pa jel trebao da ubaci koji autogol? ne palite se liverpuloljupci ili romaljupci kao što sam ja. ovo je bilo finale pre finala. više sreće je imao real. ubacio im je ukupno 4 komada. nije jup tako loš kako nedavno neko reče Edited May 1, 2018 by bradilko
kud u maglu Simoviću Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 28 minutes ago, porucnik vasic said: Сигурно. Да им се да трофеј одмах. +1 bolje i to nego da se gleda rilovanje™ rome
MiddleClass Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Nema veze. Vratice se Njemcima ovo u Rusiji. Kad Kimih i Miler podignu boginju opet... mmw!
189- Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 svude citam da su real pogurale sudije, a nikako ne mogu osim one situacije sa marcelom da se setim gde ih je sudija tanco pogurao.
radisa Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Just now, 189- said: svude citam da su real pogurale sudije, a nikako ne mogu osim one situacije sa marcelom da se setim gde ih je sudija tanco pogurao. Nigde, osim tog sa Marcelom, mislim da bukvalno nije bilo ni jedne jedine greške... E sad, to sa Marcelom je poprilična greška... Nije da nije imao vremena da skloni ruku... To što on nije gledao loptu, to nije bitno za odluku da li ili ne ima vreman da skloni ruku...
ArleKino Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 20 minutes ago, MiddleClass said: Nema veze. Vratice se Njemcima ovo u Rusiji. Kad Kimih i Miler podignu boginju opet... mmw! Pa jest, Nijemci tradicionalno osvajaju svijet u Rusiji.
189- Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 8 minutes ago, radisa said: Nigde, osim tog sa Marcelom, mislim da bukvalno nije bilo ni jedne jedine greške... E sad, to sa Marcelom je poprilična greška... Nije da nije imao vremena da skloni ruku... To što on nije gledao loptu, to nije bitno za odluku da li ili ne ima vreman da skloni ruku... ne znam stvarno sta je sudijama penal a sta ne kada je igranje rukom u 16...
Recommended Posts