Lord Stef Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Car izgleda krenuo da hvata povratnu, pa se setio da ne moze.
Meazza Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Just now, radisa said: Ne brljavi... Isuse, kakav gol... Jebem li ga ako ovo nije najgore polufinale u ovom veku.
John Coltrane Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Umesto da su doveli zamenu Nojeru u januaru, oni se kockali sa ovim covekom (mislim i da mu je ugovor produzen). I pored ovog gola, dovoljnog za ispadanje Bajerna, ne treba zaboraviti i skromni doprinos ovog turskog djubreta sa pistaljkom.
radisa Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Jebem ti, ja ne mogu da verujem da na ovom nivou golman može ovako nešto da uradi... Pa ovo ni Karius ne bi uradio...
Weenie Pooh Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 (edited) Just now, Lord Stef said: Car izgleda krenuo da hvata povratnu, pa se setio da ne moze. Bolje da se nije setio. Edited May 1, 2018 by Weenie Pooh
Meazza Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Bolje da se nije setio. Ovakav ni Karius ne bi primio. Ma i ovaj idiot sto mu je dodao je kvalitetan.
radisa Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Bolje da se nije setio. Vdeo sma da nipisao isto što i ja... Toliko verujemo u našeg golmana... :(
Lancia Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Bolje da se nije setio. Ovakav ni Karius ne bi primio. Klop je kazu bacio vec oko na ovog Ulreicha.
Recommended Posts