Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Ivo Petović said:

Slažem se da ga treba videti negde drugde, ali zaboravljate činjenicu da Zidane, otkad je došao, nije doveo ama baš nijednog vrhunskog fudbalera...nijednog, čak je poterao gomilu kvaliteta. Potrošnja 0, samo promocija mladih Španaca. To ga čini vrhunskim skoro koliko i trofeji.

Ma ja sam se samo ogradio od toga da se olako razbacujemo terminom "najbolji".

Uz Zidana mi to najbolji još uvijek prije ide iz riječ "igrač", ne znam, meni je on među top igračima svih vremena, ono, gdje god je igrao bio je najbitniji igrač ekipe, osvojio sve i na klupskom i reprezentativnom nivou, u najvećim utakmicama bio najbolji, igrao na najbitnijoj poziciji, najbolje razumijevanje igre, ma bog fudbala. 

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
15 minutes ago, crtamOrasi said:

Neću da kažem da mi se najviše dopada, ali od aktuelnih trenera najviše cenim Simeonea. Izgurati ceo klub na nivo iznad i biti duži niz godina godina kost u kost sa ekipama koje troše 2, 3 ili 5 puta više od tebe je nešto što zaslužuje svako poštovanje.

+1

I veliki plus mu je sto mu fudbal koji forsira nije smaracki leprsav...

Posted
6 minutes ago, MiddleClass said:

+1

I veliki plus mu je sto mu fudbal koji forsira nije smaracki leprsav...

Mislim da tu nije imao previše izbora. Ali se slažem svakako, ružan fudbal je lepši od fudbala na posed.

Posted
10 minutes ago, James Marshall said:

Ma ja sam se samo ogradio od toga da se olako razbacujemo terminom "najbolji".

Uz Zidana mi to najbolji još uvijek prije ide iz riječ "igrač", ne znam, meni je on među top igračima svih vremena, ono, gdje god je igrao bio je najbitniji igrač ekipe, osvojio sve i na klupskom i reprezentativnom nivou, u najvećim utakmicama bio najbolji, igrao na najbitnijoj poziciji, najbolje razumijevanje igre, ma bog fudbala. 

Slažem se, i ja sam slab na Zizua, takva elegancija sa loptom ni pre ni kasnije nije vidjena :)

Posted

jes vala, onih 170 brazilaca su bili nevidljivi, krojf je samo holandska reč za kvaku, a platini je drugi izraz za žiro račun.

Posted

+1

Platini apsolutno ni na cemu nema da zavidi Zidanu, osim naravno na trofeju SP. Bozanski igrac i virtuoz s loptom, uvek najbolji kad je najteze, i za klubove i za reprezentaciju se pokazao kao apsolutni lider. 

Posted

Subjektivno mišljenje momci, opustite se. Različiti ljudi imaju različite kriterijume za eleganciju.

Posted

ma dajte, ziza je bio za platinija piksi

Posted

+1

Zna i Toni ponesto o fudbalu.

Posted

Ma kakvi. U kolektivnoj svesti uvek je bolji onaj ko je noviji. :) Platini je recimo bio mnogo opasniji po gol protivnika i dvostruko bolji strelac od Zidana. A kakav je paser bio, to je stuff of legends. Biti bolji od Platinija znaci biti Maradona. 

Posted
1 minute ago, Meazza said:

Ma kakvi. U kolektivnoj svesti uvek je bolji onaj ko je noviji. :)

Nije tacno.

Ne postoji osoba sa vise od 2 grama mozga kome je Mesi bolji od Maradone. :fantom:

Posted

naravno da nije tacno. cak jako nije tacno.

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

Nije tacno.

Ne postoji osoba sa vise od 2 grama mozga kome je Mesi bolji od Maradone. :fantom:

Hahaha, slazem se ali iznenadio bi se. :) 

Posted
Just now, ToniAdams said:

naravno da nije tacno. cak jako nije tacno.

Let's agree to disagree sto kaze Petovic. :) 

Posted

platini je igrao sa spuštenim štucnama i dresom preko šorca :fantom:

kratak dupli pas sa rošetoom na krilu, zatim mekan pas kroz petoricu odbrambenih do ženginija, kome samo preostane da pospremi loptu u nebranjeni deo mreže. zatim sledi slobodan udarac sa oko 25 metara po sredini, ruke na bokovima, pljuc u desnu stranu, kratak zalet i savršena kifla tik ispod mesta gde se spajaju stativa i prečka, širok osmeh i ruka u vazduhu.

najbolji zidan je samo omaž platiniju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...