copkillah Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Šta su uopšte čuveni treninzi klopa i buvača proizveli za ove 2 godine? Za nijansu stabilnijeg lovrena? Iskreno sam mislio da će biti dosta više okretanja ka klincima... Jedan u startnoj postavi, dvojica na klupi, malo li je? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Jedan u startnoj postavi, dvojica na klupi, malo li je? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Oke, zaboravio sam da spomenem trenta koji je očigledno prvi na putu da postane nešto od njega. Ko su dvojica na klupi?
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 I naravno, opet priča o legendarnom stadionu "Enfild Roud"...
copkillah Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Oke, zaboravio sam da spomenem trenta koji je očigledno prvi na putu da postane nešto od njega. Ko su dvojica na klupi? Gomez i Solanke Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Solanke je tek došao iz čelzija, kakve on veze ima sa ovom pričom? A za gomeza znam da su ga zajebavale povrede, ali svakako nisam primetio da je bog zna šta napredovao za ovo vreme pod klopom... Edited August 23, 2017 by Ruxin
Recommended Posts