John Coltrane Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Sto je Juan krenuo u stranu pa se vratio na pravolinijsko?
Pokojni Ruxin Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 (edited) Ja sam se mogao zakunuti da su dva najbolja igrača u ligi proveli po čitavu sezonu kod pokojnog koji je nekako uspeo da ne prepozna njihov talenat, kad ono bili u čelziju samo na papiru. To sećanje je baš varljiva kategorija, hvala prsline! Edited April 24, 2018 by Ruxin
John Coltrane Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Neko je letos pisao da je 40mil£ oruzana pljacak, al ajd sad. Bitke, generali, kako ono ide.
Прслин Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Just now, Ivo Petović said: Pa jbg ako je Salah takav talenat kako ti pre 15 minuta napisa, čudno mi je da ga je specijalan stručnjak poput Murinja lagano odjavio. O KDB da ne pričam. Dva ponajbolja fudbalera u Engleskoj. Vrlo bitna stavka za CV svakog trenera. Шта да се ради, некада не кликне. Ено Фалкао, ено ди Марија, ено Верон... Да не спомињем све оне који су откидали у Саутемтону па постали буља у Ливерпулу. Фудбал је тимски спорт, тренер прави тим, а пикају се само титуле. Да дође Мурињо у Тотенхем, прода Ериксена и Кејна и узме титулу, ко би рекао да је незналица?
radnik Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Da zahvalim sad na linkovima, ljudi kolektivno hvala
Marvin (Paranoid Android) Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Weenie, gde si se obrezivao, da sutra idem i ja? Jel imaju ekstralarge opremu?
Weenie Pooh Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 3 minutes ago, triple_nippled said: romina odbrana kriminalna...kad se doda i mali turcin imaju super rezultat....salah majstor 2 minutes ago, John Coltrane said: Sto je Juan krenuo u stranu pa se vratio na pravolinijsko? Kriminalni su im štoperi, samoubidstvo je dozvoliti Firminu da primi loptu na 40 metara od gola i okrene se dok Salah i Mane utrčavaju sa krila. Tri-četiri šanse je sam izmislio na taj način. I dalje mi nije jasno šta se čekalo prvih 15 minuta utakmice, ali nema veze. Sad samo još jedan do kraja plus clean sheet, i gotovo.
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 zasluženo precizniji, čvršći. džeko da izađe iz stealth moda, koky da mune jedan iz slobodnjaka...
Pokojni Ruxin Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Kriminalni su im štoperi, samoubidstvo je dozvoliti Firminu da primi loptu na 40 metara od gola i okrene se dok Salah i Mane utrčavaju sa krila. Tri-četiri šanse je sam izmislio na taj način. +ona brazilska prevara na golu, ederson bi skinuo oba realno
Lancia Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 minute ago, Ruxin said: +ona brazilska prevara na golu, ederson bi skinuo oba realno Naskidao se vec Ederson
radisa Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 minute ago, Majo said: Naskidao se vec Ederson gaća?
radnik Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 minute ago, Majo said: Naskidao se vec Ederson Jasta majo, imao je priliku
Recommended Posts