Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Sto je Juan krenuo u stranu pa se vratio na pravolinijsko? 

Posted (edited)

Ja sam se mogao zakunuti da su dva najbolja igrača u ligi proveli po čitavu sezonu kod pokojnog koji je nekako uspeo da ne prepozna njihov talenat, kad ono bili u čelziju samo na papiru. 

To sećanje je baš varljiva kategorija, hvala prsline! :happy:

Edited by Ruxin
Posted

Neko je letos pisao da je 40mil£ oruzana pljacak, al ajd sad. Bitke, generali, kako ono ide.

Posted
Just now, Ivo Petović said:

Pa jbg ako je Salah takav talenat kako ti pre 15 minuta napisa, čudno mi je da ga je specijalan stručnjak poput Murinja lagano odjavio. O KDB da ne pričam. Dva ponajbolja fudbalera u Engleskoj. Vrlo bitna stavka za CV svakog trenera.

Шта да се ради, некада не кликне. 

Ено Фалкао, ено ди Марија, ено Верон... Да не спомињем све оне који су откидали у Саутемтону па постали буља у Ливерпулу. 

Фудбал је тимски спорт, тренер прави тим, а пикају се само титуле. Да дође Мурињо у Тотенхем, прода Ериксена и Кејна и узме титулу, ко би рекао да је незналица? 

Posted

Da zahvalim sad na linkovima, ljudi kolektivno hvala :)

Posted

Weenie, gde si se obrezivao, da sutra idem i ja?

Jel imaju ekstralarge opremu?

Posted

A kakvu ribu ima Jan Raš ,matori šmeker

article-2682255-1F6D77B200000578-464_642

Posted
3 minutes ago, triple_nippled said:

romina odbrana kriminalna...kad se doda i mali turcin imaju super rezultat....salah majstor

2 minutes ago, John Coltrane said:

Sto je Juan krenuo u stranu pa se vratio na pravolinijsko? 

Kriminalni su im štoperi, samoubidstvo je dozvoliti Firminu da primi loptu na 40 metara od gola i okrene se dok Salah i Mane utrčavaju sa krila. Tri-četiri šanse je sam izmislio na taj način.

I dalje mi nije jasno šta se čekalo prvih 15 minuta utakmice, ali nema veze. Sad samo još jedan do kraja plus clean sheet, i gotovo.

Posted

zasluženo

precizniji, čvršći. džeko da izađe iz stealth moda, koky da mune jedan iz slobodnjaka...

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Kriminalni su im štoperi, samoubidstvo je dozvoliti Firminu da primi loptu na 40 metara od gola i okrene se dok Salah i Mane utrčavaju sa krila. Tri-četiri šanse je sam izmislio na taj način.

+ona brazilska prevara na golu,  ederson bi skinuo oba realno :fantom:

Posted
1 minute ago, Ruxin said:

+ona brazilska prevara na golu,  ederson bi skinuo oba realno :fantom:

Naskidao se vec Ederson :fantom: 

Posted
1 minute ago, Majo said:

gaća?

Posted
1 minute ago, Majo said:

Jasta majo, imao je priliku :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...