Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Za klopa i sasvim izvesno finale!

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Stavio sam 84 dinara na Romu i još tamo neke, stoga FORZA ROMA!

Posted

Neki link, samo da radi ... kvalitet nebitan, samo boje dresova da se razlikuju :D moze i na PM :happy:

Posted

Koji bunker Rome. Pet pozadi... :D

Posted

A šta bi ovde trebalo da igra mali Turčin, nekog polušpica? :unsure: 

Posted
13 minutes ago, MiddleClass said:

Koji bunker Rome. Pet pozadi... :D

Ко ће да помаже Коларову?

Posted

Torres dominira u Linekerovoj rekapitulaciji LFC CL avantura. Pa Mau posle neka navija za Romu, ako je nije sramota...

Posted

To je vise 3-4-2-1 nego 5 pozadi kao sto je bilo u RImu protiv Barse kada je Shik izigravao devojku za sve.

Ovo deluje kao da ce Under pomagati Dzeksonu a Radja kidisati ko i uvek, s tim sto bi mogao znacajno uticati i na igru Kokija i Florencija.

Posted
7 minutes ago, porucnik vasic said:

Ко ће да помаже Коларову?

tenor.gif

Tri štopera su obično bila ogroman problem za ovaj LFC i konkretno za Firmina, City utakmice su izuzetak.

Posted
14 minutes ago, Weenie Pooh said:

A šta bi ovde trebalo da igra mali Turčin, nekog polušpica? :unsure: 

Ne znam zašto nije počeo sa Schickom, biće nam potrebni svi mogući mišići ovde. Turčin bi trebalo da poboljša tranziciju, samo je toliki malodušni zekonja da znam da ću mu ispaliti 736 psovki u prvih deset minuta. Prokleti uzbekistanski krosdreser :dry:

Posted
Just now, crtamOrasi said:

Ne znam zašto nije počeo sa Schickom, biće nam potrebni svi mogući mišići ovde. Turčin bi trebalo da poboljša tranziciju, samo je toliki malodušni zekonja da znam da ću mu ispaliti 736 psovki u prvih deset minuta. Prokleti uzbekistanski krosdreser :dry:

ajde, ajde, vidimo da si optimista. koliko dobijate 2:1 ili 3:1¿

Posted

za onaj njihov susret iz ‘84 mnogi neovisni analitičari navijačke scene govore da je bio okidač za nezapamćen huliganizam koji se desio naredne godine na finalu u briselu. 

davno sam čitao o tome, sećam se neki englez je pričao kako su ih razbili na grupe prilikom izlazka sa stadiona, pa su ih posle, tako po grupama od 5-6 vijali po rimu. on je to veče uporedio sa scenama u filmu ratnici podzemlja

sreća te se fudbal, i sve oko njega, dosta promenio za ovih 30ak godina. dobro, nije sreća baš za sve

2:2

Posted

Kaze Dzerard, kod Linekera, Hendersonu fali ovaj trofej da bi postao legenda kluba, da bi dobio priznanje koje zasluzuje :huh:

Mislim, gotivan je Hendersona, ali ovo je vise od kurtoazije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...