Cash Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Just now, MiddleClass said: Usraste topik... Krivac da se banuje
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Meni je full milo što i Vini ima man crush na Ljubicu. Inače, Majiška je inicirao ovo sastavljanje top liste. Zaboravila sam i Lamparda da napomenem kao dasu.
Weenie Pooh Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Stefan Dušan? Imali su ružne dresove u njegovo vreme. U stvari kakve danas imaju nemam pojma. Kad banujete Mau Dau, mogao bi neko da mi napiše u kom sastavu i kojoj formaciji obično igra Roma, pitam za druga PES-a. Ako sam dobro shvatio, ovo za revanš je bilo nešto eksperimentalno i verovatno se neće ponavljati?
Cash Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Stefan Dušan? Imali su ružne dresove u njegovo vreme. U stvari kakve danas imaju nemam pojma. Kad banujete Mau Dau, mogao bi neko da mi napiše u kom sastavu i kojoj formaciji obično igra Roma, pitam za druga PES-a. Ako sam dobro shvatio, ovo za revanš je bilo nešto eksperimentalno i verovatno se neće ponavljati? Sve če Orasi detajlno objasniti
crtamOrasi Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 11 hours ago, Weenie Pooh said: Stefan Dušan? Imali su ružne dresove u njegovo vreme. U stvari kakve danas imaju nemam pojma. Kad banujete Mau Dau, mogao bi neko da mi napiše u kom sastavu i kojoj formaciji obično igra Roma, pitam za druga PES-a. Ako sam dobro shvatio, ovo za revanš je bilo nešto eksperimentalno i verovatno se neće ponavljati? Gotovo uvek najklasicnijih mogucih 4-3-3, kad nema povreda i suspenzija ovako 99 od 100 puta. Alisson Florenzi - Manolas - Fazio - Kolarov Strootman - DDR - Nainggolan Shaarawy/Under - Dzeko - Perotti Protiv Barcelone je Di Franceso igrao 3-4-3, sa napadacem manje a stoperom vise. Iako bi na papiru to delovalo defanzivnije taj jedan igrac vise pozadi je dozvolio pa maltene svima sem Manolasu da imaju slobodu da idu napred koliko god prostora da im se otvori, tako da smo igrali mnogo agresivnije i sa loptom, a pogotovo u presingu. Da li ce opet igrati tako ili bilo kako drugacije nemam pojma. Efekat iznenadjenje je bio jedan od najbitnijih faktora zasto je ovo uopste radilo. Valverde je ovo docekao totalno nespreman, imao je mismatch na svakom delu terena i nije preduzeo nista do duboko u drugo poluvreme, a tada je voda usla svugde gde je mogla da udje. U svakom slucaju raduje me sto je Hipster Dabar™ sposoban da se uspesno transformise, makar to bilo i onda kada smo totalno otpisani.
Jozef K. Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Moje mišljenje je da je u revanšu bilo 3-5-2. Varijacija 3-4-1-2, taj jedan bio je Radja, koji je bio ispred DDR i Strotmana.
Weenie Pooh Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Hvala. U revanšu protiv Barse su igrali Schick i Juan, a znači umesto njih su obično dva krilna napadača? Ima smisla. Liverpul se često muči protiv trojice štopera, ali sa druge strane imaju više problema u odbrani sa bržim napadačima koji probijaju po krilu jer im oba beka vole da izađu jako visoko. Ne znam koja bi im od te dve formacije bila nezgodnija.
Recommended Posts