Weenie Pooh Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 4 minutes ago, MayDay said: Pike ima genericku facu nekog momka iz spotova popularnih muzicarki. SDz ima nesavrsenosti, ali je sustinski lep i prezgodan covek koji ima vajb dobrog lika koji bi znao da izdelje stolicu, ali i da pomogne slabijima od sebe, sto su na kraju krajeva stvari koje pale zene. I plus, ajd da kazem, ona blaga izboranost upucuje na to da je iskusan, sto se postuje. Pike mi nema nista osim misica, lepih ociju i osmeha, sto je naravno vrh, ali nije mi za top listu. Au jebote. Znači, Pique ima samo mišiće, oči, osmeh, ali nije dovoljno izboran i ne deluje kao da bi znao da izdelje stolicu? Ja Stevana volim onako sapatnički, godinama gledam kako ga muči breme odgovornosti za luzerski klub koji titanskim naporima vuče unapred, ali nemojmo se sad lagati. Lep i prezgodan my shiny metal ass. Čovek je fizički natprosečan, surprise surprise, kao i ogromna većina profesionalnih sportista. Ali pogledaj mu lice, sestro: taj pogled prebijenog psa, taj glas mačke u teranju... grama životne energije nema u njemu. Čovek je htonski flegmatik rođen i ostao, fudbal mu je bio jedina strast u životu. Sluša Fila Kolinsa, eeej! Očekujem da temeljno pregledaš moju listu i skrušeno priznaš da imam neuporedivo bolji ukus
Lancia Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Mjau - Vini 0:3 (cak je i Ljubicu omasila, cuj Pike ima misice a on jadan nema, kuku)
Weenie Pooh Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Pa kad ne gleda ni preko lajvskora, ne zna da su se od Torresa dok je bio živ odbijali razni Rio Ferdinandi i Materaciji kao od snažne, vižljaste, seksi španske trambuline.
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ima Ljubica mišiće i vratinu, ali nije maneken. Nemojmo preterivati.
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Sad sam zvala drugaricu da pitam Pike vs Stivi i kaže Pike, ali ona se u osnovnoj ložila na Zlatka Bolića pa nije merodavno.
ArleKino Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Kako je Mau kidnapovala topic i preimenovala ga u sebriliti Drulović... Arsenal je uvijek nudio samo najbolje od prirode, s tim da je fascinantan taj dijagram kržljanja u skladu sa Arseneovom karijerom. Prve godine nude Parlourov šarm hajlendera išibanog vjetrovima, Keownov zavodnički kromanjonski pogled ispod obrva, ledenost Bergkampa koji je upravo ubio nekog za nepoznatog naručioca, Vieirin...hm...laso, Seamanov kasni hommage Ronu Jeremyju...a u novijoj fazi su tu dječaci iz reklame za mlijeko Ramsey i Walcott, dijete-kreten Wilshere i najgranitnija švicarska reč Xhaka.
Lancia Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Zabavna ova Mjau, mozes po ceo dan da cevcis s njom i da se ne napijes
Calavera Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 5 minutes ago, ArleKino said: Kako je Mau kidnapovala topic i preimenovala ga u sebriliti Drulović... Arsenal je uvijek nudio samo najbolje od prirode, s tim da je fascinantan taj dijagram kržljanja u skladu sa Arseneovom karijerom. Prve godine nude Parlourov šarm hajlendera išibanog vjetrovima, Keownov zavodnički kromanjonski pogled ispod obrva, ledenost Bergkampa koji je upravo ubio nekog za nepoznatog naručioca, Vieirin...hm...laso, Seamanov kasni hommage Ronu Jeremyju...a u novijoj fazi su tu dječaci iz reklame za mlijeko Ramsey i Walcott, dijete-kreten Wilshere i najgranitnija švicarska reč Xhaka. sve je to lepo, ali glavnog si zaboravio Spoiler
Weenie Pooh Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Sad sam zvala drugaricu da pitam Pike vs Stivi i kaže Pike, ali ona se u osnovnoj ložila na Zlatka Bolića pa nije merodavno.A da je Zlatko "Devojački San" Bolić slučajno nosio dres odgovarajuće boje, bio bi ti u top 10 non-NBA all-time selekciji, siguran sam.Izboran, drvodelja, otromboljeno blentavog pogleda... Goldie Ballerz je Gerrard među košarkašima, realno. (Mića Berić Torres, Dejan Tomašević Xabi Alonso. Peđa Drobnjak Drogba.)
Milogled Bluff Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ne mogu da verujuem da niko nije pomenuo 1 Trifuna Ivanova
Cash Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 5 minutes ago, Milogled Bluff said: Ne mogu da verujuem da niko nije pomenuo 1 Trifuna Ivanova Pravda za Jensa Jeremisa
Recommended Posts