MayDay Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 47 minutes ago, Majo said: prepisala Mjau sa neta spisak lepotana, fale samo Pike i Markizio. Meni Pike ništa spec.
Weenie Pooh Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) Ne znam da li je o nekom sa tvoje liste neki bard ranga 1 Šakire pisao ljubavne pesme Mira qué cosa bonita Qué boca más redondita Me gusta esa barbita Edited April 13, 2018 by Weenie Pooh
ArleKino Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 1 hour ago, MayDay said: U ManU je Gigs harizmatičan. Šta je harizmatičnije: prezentacija tepiha protiv Arsenala ili ljubljenje bratove žene kao da je vlastita?
Giggsy Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 17 hours ago, MayDay said: Objektivno lep čovek. U ManU je Gigs harizmatičan. Devojka pogadja sustinu
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 15 hours ago, Weenie Pooh said: Ne znam da li je o nekom sa tvoje liste neki bard ranga 1 Šakire pisao ljubavne pesme Mira qué cosa bonita Qué boca más redondita Me gusta esa barbita Jao vidi Vinija sta radi! Vlada materijom! Daj nam ti tvoju objektivnu top listu, da ne propada bezveze toliki insight. Meazza nam je eto za pocetak kroz primere docarao svoj kriterijum.
Weenie Pooh Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Pfft, top liste. Ja sam previše woke za jednu tako banalnu objektifikaciju ljudskog bića, čak i fudbalerske provenijencije Ali evo, umesto šovinističkog rangiranja brojevima, fuj, ja ću svoje nasumično poređane favorite obeležiti non-denominational simbolima: Thierry Henry Julia Simic Fernando Torres Anouk Hoogendijk Xabi Alonso Stephanie Catley Virgil Van Dijk Alex Morgan Gerard Pique Lauren Sesselmann
Lancia Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 18 hours ago, MayDay said: Meni Pike ništa spec. Eh? Pa po kom kriterijumu Gerrard bez cela, moze da bude bolji frajer od Shakire¿ Vini ima bolji ukus
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 (edited) 4 minutes ago, Majo said: Eh? Pa po kom kriterijumu Gerrard bez cela, moze da bude bolji frajer od Shakire¿ Vini ima bolji ukus Nemas ti pojma sta zene zele. Tek sad vidim Vinijevu listu! Hit! Edited April 14, 2018 by MayDay
Lancia Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 20 minutes ago, MayDay said: Nemas ti pojma sta zene zele. Tek sad vidim Vinijevu listu! Hit! Eto ti sad jok, ti znas. Nego, ne odgovori mi, sta je to kod Gerrarda sto zene vise privlaci od Shakire?
renne Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 20 hours ago, Meazza said: Jao majko sta moram da citam. ajmo malo obzira prema dami
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 7 minutes ago, Majo said: Eto ti sad jok, ti znas. Nego, ne odgovori mi, sta je to kod Gerrarda sto zene vise privlaci od Shakire? Pike ima genericku facu nekog momka iz spotova popularnih muzicarki. SDz ima nesavrsenosti, ali je sustinski lep i prezgodan covek koji ima vajb dobrog lika koji bi znao da izdelje stolicu, ali i da pomogne slabijima od sebe, sto su na kraju krajeva stvari koje pale zene. I plus, ajd da kazem, ona blaga izboranost upucuje na to da je iskusan, sto se postuje. Pike mi nema nista osim misica, lepih ociju i osmeha, sto je naravno vrh, ali nije mi za top listu. Bubicica nema nista od toga, on je nezna bledunjava pahuljica, ali je toliko sladak da ne mogu to da verbalizujem, a da mi mozak ne pregori. Znate ono kako arhetipski muskarci poglupe u prisustvu damsel in distress, e tako ja na Nandove okicice i plave loknice i kad ga nece fudbal.
Pokojni Ruxin Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 21 hours ago, Weenie Pooh said: Meni je Ruxin super, samo pokušavam da ga vratim na ovu temu, da ne bude da se sam eliminisao iz zakmičenja kao Guardiola nedavno. Volim i ja tebe vini (no homo) Ali život me nešto pritisao ko pepa španski ljubomorni sudija, slabije stižem ovih dana da se uključim u ove bitne životne teme. Ali ronaldo realno, ciganin je al ima najlepši trbišnjak.
Recommended Posts