Lancia Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ne može, ti si odavno deklarisano stao pod katalonsku šljivu. Nemoj sad kad je krenula da vene odmah "Forest, Fođa, Fiorentina..." Ja samo volim fudbal koji igraju, pogotovo dok je bila trojka na sredini, a i nisam zagrizeni navijac nijednog kluba. Graficar se ne racuna.
Weenie Pooh Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Ti si Majo ono što mi ostrvljani zovemo Bon Temps Carles. Tako ću i ja kad LFC da ispadne od Rome da obznanim da sam oduvek simpatisao Villareal.
MayDay Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 15 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa kad nije bilo šta da se raspravlja, svi smo odmah priznali da ofsajd kod Saneovog gola nije postojao i da su sudije zajebale. Ne bi se raspravljalo ni posle utakmice sa Totenhemom da Ruxin nije nedeljama dokazivao nedokazivo (da ofsajd Kejna nije trebalo da se svira samo zato što je bio u ofsajdu, tj. da je svaki kontakt braniča sa loptom = nova akcija). A kad se umori on se demonstrativno povuče sa teme, pa se vrati dva dana kasnije i krene ispočetka... Ti si, Vini, bas navalio na mucenog Ruksina. Imaj malo milosti kad mu je ispao klub iz daljeg takmicenja. Dobro, znaci Praslin podrzava radnicku klasu fudbalskog kluba Roma iz Rima. Da vidimo dalje. Odavno vas nisam prebrojavala i pravila spiskove.
MiddleClass Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 19 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa kad nije bilo šta da se raspravlja, svi smo odmah priznali da ofsajd kod Saneovog gola nije postojao i da su sudije zajebale. Ne bi se raspravljalo ni posle utakmice sa Totenhemom da Ruxin nije nedeljama dokazivao nedokazivo (da ofsajd Kejna nije trebalo da se svira samo zato što je bio u ofsajdu, tj. da je svaki kontakt braniča sa loptom = nova akcija). A kad se umori on se demonstrativno povuče sa teme, pa se vrati dva dana kasnije i krene ispočetka... A ofsajd u drugom mecu?
MiddleClass Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Ja sam Elita. Jedini na ovom forumu za Real. Pribiljezi to Mau.
Lancia Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Ti si Majo ono što mi ostrvljani zovemo Bon Temps Carles. Tako ću i ja kad LFC da ispadne od Rome da obznanim da sam oduvek simpatisao Villareal. Pa ja ne bezim od toga, valjda znas koliko puta sam napisao da je tezak mazohizam navijati za Atletiko npr. pored fudbala koji praktikuju. Meni je igra na prvom mestu, pod uslovom da nije Real u pitanju.
MayDay Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Just now, MiddleClass said: Ja sam Elita. Jedini na ovom forumu za Real. Pribiljezi to Mau. Svi cemo te sikanirati jer nas ima puno, a ti si samo jedan. Vidis sta Vini radi od Ruksina. Ne moze da spoji dva posta, a da ga ne pomene.
Lancia Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 1 minute ago, MiddleClass said: Ja sam Elita. Jedini na ovom forumu za Real. Pribiljezi to Mau. farmaceutska mafija. btw, cestitke na prasenju Lajpciga:)
Lancia Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Meni je najsmesnije, kako neko izabere da navija za Njukasl poput Smorenka.
radisa Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Meni je najsmesnije, kako neko izabere da navija za Njukasl poput Smorenka.Meni su nuca, nf i hull simpa timovi...Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
MayDay Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 3 minutes ago, Majo said: Meni je najsmesnije, kako neko izabere da navija za Njukasl poput Smorenka. Kad sam ja bila u osnovnoj, tad je Sirer igrao u Njukaslu i on je tada bio najlepsi fudbaler na svetu.
Lancia Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 2 minutes ago, radisa said: Meni su nuca, nf i hull simpa timovi... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Dobro, za tebe znam da si cudak 2 minutes ago, MayDay said: Kad sam ja bila u osnovnoj, tad je Sirer igrao u Njukaslu i on je tada bio najlepsi fudbaler na svetu. Daj jednu listu od deset najlepsih fudbalera, da vidimo jel imas slican ukus Middlovom.
Weenie Pooh Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 11 minutes ago, MayDay said: Kad sam ja bila u osnovnoj, tad je Sirer igrao u Njukaslu i on je tada bio najlepsi fudbaler na svetu. Molim te da odmah vratiš člansku kartu Nandovog fan kluba. Ovakve nasrtaje na estetiku nećemo tolerisati. 20 minutes ago, MayDay said: Vidis sta Vini radi od Ruksina. Ne moze da spoji dva posta, a da ga ne pomene. Meni je Ruxin super, samo pokušavam da ga vratim na ovu temu, da ne bude da se sam eliminisao iz zakmičenja kao Guardiola nedavno. 22 minutes ago, MiddleClass said: A ofsajd u drugom mecu? Za to i kažem, a o kom ofsajdu ti pričaš? Mitka Stojkovskog 1995.?
MayDay Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 15 minutes ago, Majo said: Dobro, za tebe znam da si cudak Daj jednu listu od deset najlepsih fudbalera, da vidimo jel imas slican ukus Middlovom. Sad idem na trening i taman ću da porazmislim. Ne očekivati nekakvog Nestu i slično.
Recommended Posts