Jump to content

Liga šampiona 2017/18

Featured Replies

On ‎11‎.‎04‎.‎2018‎. at 15:12, ArleKino said:

Gud uan. Bez Kraljice Babe to nije to.

Polufinale: Bayern-Real, Liverpool-Roma.

Finale: Heynckes-Klopp, sa drugačijim ishodom nego 2013.

Nema potrebe da gledate polufinala i finale, sve vam je ispisano. :fantom: 

• Replies 5.8k
  • Views 322.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nadam se da će me drugari scouseri primiti u bandwagon sve tamo do kraja maja.

Pa bas je Real imao zreb sastavljen od timova za domacu upotrebu. Dugo nije bilo zanimljivijeg polufinala od Liverpul - Roma, a ovo drugo nek prodje ko hoce, mozda je trenutak da Bajern konacno izbaci Real, koji i dalje deluje najubedljivije. Moze Liverpul do trofeja, jasno je, ali nisam bas siguran u pobednicki mentalitet Klopa. Roma tesko nesto vise od polufinala, eventualno na neko nadahnuce u revansu. Real najubedljiviji, ali voleo bih da ih ako ne Bajern, otrese Liverpul u finalu.

12 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Nadam se da će me drugari scouseri primiti u bandwagon sve tamo do kraja maja.

hmm ... naravno :D

nego pises li ti na NLF temi? posle SB sam retroaktivno iscitao i ako nisam nesto premotao imao si vrlo rano u sezoni par finih opaski o Filadelfiji. ako si taj, daj i ovde par vidjenja polufinala :)

Moje viđenje File je krajnje bias-ovano činjenicom da sam navijač Giantsa a ako imalo pratiš NFL jasno ti je da je to odnos  na nivou Zvezda-Partizan. :D

Najviše sam se plašio Bazena, poraze od Bayerna i Reala bih racionalizovao nekako, još Salah. Jbg, šta je tu je sad. Da hoće barem da nas potcene ko ovde, šanse bi nam se uduplale.

1 hour ago, radnik said:

Super parovi. Navijam u finalu za pobednika Roma-Liverpul.

To je stvar elementarne pristojnosti

Dupli

Edited by Milogled Bluff

Trodupli

Edited by Milogled Bluff

Jbt za sta ste vi dali pare

Edited by Milogled Bluff

+1

Edited by Milogled Bluff

47 minutes ago, MiddleClass said:

Sto on?

A nisu to teorije zavjere. Ko sto uefa/ovrebo nije dozvolio celzi-utd dva puta u nizu tako sada buse i Real. Narodu bi bilo dosadno da opet Real osvoji, pao bi profit Uefi. Cista ekonomija. :)

Ubise ih od busenja. Ne mogu zamisliti perfidniju sabotazu od sviranja sumnjivog penala u 93. minutu :sad:

Kazu da Niko Kovac preuzima Bajern od sledece sezone. Svi znamo sta je bilo prosli put kad se Hajnkes povlacio :fantom:

1 hour ago, Majo said:

za Real je sve boza, samo da ne igra protiv Barse.

Sećaš se kad sam želeo Barsu u četvtfinalu, a ti mi se smajao... Sad sam želeo Real... :(

29 minutes ago, crtamOrasi said:

Najviše sam se plašio Bazena, poraze od Bayerna i Reala bih racionalizovao nekako, još Salah. Jbg, šta je tu je sad. Da hoće barem da nas potcene ko ovde, šanse bi nam se uduplale.

Nula puta dva je i dalje nula.

Wengerova prva pobjeda protiv Kloppovog Liverpoola u evropskom Superkupu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout