Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
On ‎11‎.‎04‎.‎2018‎. at 15:12, ArleKino said:

Gud uan. Bez Kraljice Babe to nije to.

Polufinale: Bayern-Real, Liverpool-Roma.

Finale: Heynckes-Klopp, sa drugačijim ishodom nego 2013.

Nema potrebe da gledate polufinala i finale, sve vam je ispisano. :fantom: 

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Nadam se da će me drugari scouseri primiti u bandwagon sve tamo do kraja maja.

Posted

Pa bas je Real imao zreb sastavljen od timova za domacu upotrebu. Dugo nije bilo zanimljivijeg polufinala od Liverpul - Roma, a ovo drugo nek prodje ko hoce, mozda je trenutak da Bajern konacno izbaci Real, koji i dalje deluje najubedljivije. Moze Liverpul do trofeja, jasno je, ali nisam bas siguran u pobednicki mentalitet Klopa. Roma tesko nesto vise od polufinala, eventualno na neko nadahnuce u revansu. Real najubedljiviji, ali voleo bih da ih ako ne Bajern, otrese Liverpul u finalu.

Posted
12 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Nadam se da će me drugari scouseri primiti u bandwagon sve tamo do kraja maja.

hmm ... naravno :D

nego pises li ti na NLF temi? posle SB sam retroaktivno iscitao i ako nisam nesto premotao imao si vrlo rano u sezoni par finih opaski o Filadelfiji. ako si taj, daj i ovde par vidjenja polufinala :)

Posted

Moje viđenje File je krajnje bias-ovano činjenicom da sam navijač Giantsa a ako imalo pratiš NFL jasno ti je da je to odnos  na nivou Zvezda-Partizan. :D

Posted

Najviše sam se plašio Bazena, poraze od Bayerna i Reala bih racionalizovao nekako, još Salah. Jbg, šta je tu je sad. Da hoće barem da nas potcene ko ovde, šanse bi nam se uduplale.

Posted
1 hour ago, radnik said:

Super parovi. Navijam u finalu za pobednika Roma-Liverpul.

To je stvar elementarne pristojnosti

Posted (edited)

Dupli

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)

Trodupli

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)

Jbt za sta ste vi dali pare

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)

+1

Edited by Milogled Bluff
Posted
47 minutes ago, MiddleClass said:

Sto on?

A nisu to teorije zavjere. Ko sto uefa/ovrebo nije dozvolio celzi-utd dva puta u nizu tako sada buse i Real. Narodu bi bilo dosadno da opet Real osvoji, pao bi profit Uefi. Cista ekonomija. :)

Ubise ih od busenja. Ne mogu zamisliti perfidniju sabotazu od sviranja sumnjivog penala u 93. minutu :sad:

Posted

Kazu da Niko Kovac preuzima Bajern od sledece sezone. Svi znamo sta je bilo prosli put kad se Hajnkes povlacio :fantom:

Posted
1 hour ago, Majo said:

za Real je sve boza, samo da ne igra protiv Barse.

Sećaš se kad sam želeo Barsu u četvtfinalu, a ti mi se smajao... Sad sam želeo Real... :(

Posted
29 minutes ago, crtamOrasi said:

Najviše sam se plašio Bazena, poraze od Bayerna i Reala bih racionalizovao nekako, još Salah. Jbg, šta je tu je sad. Da hoće barem da nas potcene ko ovde, šanse bi nam se uduplale.

Nula puta dva je i dalje nula.

Wengerova prva pobjeda protiv Kloppovog Liverpoola u evropskom Superkupu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...