Прслин Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 , а Димитрије ми је већ превише. Ево, већ шест минута мрзим Ливерпул и одлично се осећам. Препоручујем свима. 👍🏻
copkillah Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 48 minutes ago, Прслин said: Успели сте, другари. Огадили сте ми Ливерпул. У праву је ипак био Васић. Brate, prso si jako. Nalupetao si se na prethodnih par strana koliko nisi za svo tvoje prethodno dugogodišnje obitavanje na podforumu sport. Ja se najiskrenije nadam da je samo loša forma u pitanju i ništa drugo.
Zico Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 2 hours ago, mrdja said: Igraci Reala su simulirali citavu utakmicu, Ronaldo, Vaskez, pa svi osim golmana, dva stopera i mozda Modrica koji je cini mi se nesto losije odigrao. Neverovatno koliko su samo puta pali u 16m i sireci ruke trazili penal, ma svuda po terenu, bukvalno dune vetar i igrac Reala je na zemlji. Kako je moguce da sudija nasedne na to simuliranje 9 od 10 puta? Fool me once, shame in you, fool me twice, shame on me, pokusao je da citira jedared onaj kreten od Busha Mislim da bi Real svejedno prosao, Juventus se istrosio, vise su pretrcali, u jednom trenutku, mozda 20-tak minuta pre kraja, negde oko 7km vise, ne bi izdrali napade Reala, ali sta bi bilo kad bi bilo... Za ofsajde imam razumevanja, jednostavno tu VAR resava sve nedoumice, nema tu mnogo mozganja, kao i u tenisu, ili je aut ili nije. Lako je meni da palamudim dok sedim/lezim ispred TV-a i gledam sedmi ponovljeni snimak sumnjive ofsajd situacije, sudija ima nekoliko sekundi da presece, a milimetri odlucuju. Za mene, previse blag kontakt, teatralan pad Vaskeza, premalo da bi se svirao penal u nadoknadi kod neresenog rezultata. Tako je prakticno sudija ponovo bio taj koji resava, toliko puta vidjeno u bitnim mecevima LS u poslednjih 5,10 godina. Ne bi treba da bude isti kriterijum, a tu mozda gresim, za faul na centru i u 16m, kao sto se i za ubistvo dobija mnogo vise nego ako ukrades zvake iz prodavnice. Liverpool je zaista zabavan tim, voleo bih da dodju do finala, pa tamo kako im bude.
Weenie Pooh Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 22 minutes ago, copkillah said: Brate, prso si jako. Nalupetao si se na prethodnih par strana koliko nisi za svo tvoje prethodno dugogodišnje obitavanje na podforumu sport. Ja se najiskrenije nadam da je samo loša forma u pitanju i ništa drugo. Ma nije, odavno odašilje prepoznatljive signale. Translira lične forumaške animozitete na fudbalski klub, što je WTF ali u svakom slučaju je pozitivno da to prepozna. Bolje ovako kad lepo kaže "vi ste mi ogadili LFC", nego da fantazira kako mu je LFC ogadila činjenica da Milner nije Robbie Fowler.
Weenie Pooh Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 1 hour ago, Cash said: Winni kakve su želje za sutra Real ako može, pa šta bog da. Prva u Madridu, Ronaldo daje jedini gol za njih a onda skida dres i puši suspenziju za revanš.
copkillah Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Ma nije, odavno odašilje prepoznatljive signale. Translira lične forumaške animozitete na fudbalski klub, što je WTF ali u svakom slučaju je pozitivno da to prepozna. Bolje ovako kad lepo kaže "vi ste mi ogadili LFC", nego da fantazira kako mu je LFC ogadila činjenica da Milner nije Robbie Fowler. Ne znam, ja sam tražio samo jedan primer u svetu fudbala gde je igrač pozvao sudiju i rekao mu da ga je lopta potkačila i da treba da prizna gol koji je prethodno poništen zbog ofsajda, pa da Milnera okačimo na najveći stub srama ikada. Prvo sam mislio da sa zajebava i još uvek verujem da se zajebava i troluje, ali ako grešim, onda nam je priredio jedan od najvećih wtf momenata na fudbalskim temama.
cvrlle Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 (edited) prslina su mukica i djavli uzeli pod svoje... Edited April 12, 2018 by cvrlle
Прслин Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Преноћила је одлука да мрзим Ливерпул и могу вам рећи да сам се пробудио као нов човек. Мисли су ми боље организоване, осећам неку новопридошлу снагу у слабинама, поглед ми се изоштрио и сасвим јасно чујем мраве како тутње двориштем. Осећам се као да ми је опет 46 година. Дуго нисам донео бољу одлуку. Препоручујем свима.
mlatko Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Roma reklamira polufinale sa Liverpulom, sto bi bila lepa predstava verujem. http://gianlucadimarzio.com/it/champions-league-la-roma-pubblicizza-i-biglietti-col-liverpool-prima-dei-sorteggi
copkillah Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 8 minutes ago, Прслин said: Преноћила је одлука да мрзим Ливерпул и могу вам рећи да сам се пробудио као нов човек. Мисли су ми боље организоване, осећам неку новопридошлу снагу у слабинама, поглед ми се изоштрио и сасвим јасно чујем мраве како тутње двориштем. Осећам се као да ми је опет 46 година. Дуго нисам донео бољу одлуку. Препоручујем свима. Koga kao novokomponovani mrzitelj Liverpula priželjkuješ u polufinalu?
Meazza Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Sto se mene tice, stvari su dobile neocekivani obrt i sad se naravno navija za Romu do samog kraja. A bilo bi epski da izvuku upravo Liverpul i da revans bude na Olimpiku, ali da se ovog puta revansiraju za finale iz 1984 i Grobelarovo trolovanje.
Прслин Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) @copkillah Свеједно је, сви су бољи. #doinitrite Edited April 13, 2018 by Прслин
radnik Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Meni do malopre bilo svejedno koga ce izvuci, a kako se blizi zreb jedino ne bih voleo Bavarce. Roma, Real svejedno.
Weenie Pooh Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) Kličko imitira Borata. Keev iz beautiful city, welcome, great success. Edited April 13, 2018 by Weenie Pooh
copkillah Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 ne znam, nisam ljubitelj teorija zavera ali mislim da nema šanse da izvuku Real - Bajern
Recommended Posts