Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Јеботе. Страјнић каже "енглески судија Тејлор" а онда прикажу Буфонову изјаву и испод пише "Ђан ЛУИЂИ" :lol:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
22 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Јеботе. Страјнић каже "енглески судија Тејлор" а онда прикажу Буфонову изјаву и испод пише "Ђан ЛУИЂИ" :lol:

Република Ентропија. 

Posted
1 hour ago, Прслин said:

Мислио сам да ћеш да схватиш и без мог коментара. Некадашњи Ливерпул је био клуб чији је капитен био 1 Роби факинг Фаулер, мега шмекерчина који је судији у лице говорио да је погрешио што је досудио пенал његовом тиму, а данашњи Ливерпул је клуб у коме је повремени капитен 1 факинг Џејмс Милнер, јаје који мудро ћути када га закачи лопта па судија поништи регуларан гол противничком играчу. 

Што би се рекло, они нису починили злочин - само су слушали наређења. 

Ovoliko natezanje ne bih očekivao od tebe, iskreno. 

Reci mi, u svetu fudbala, koliko imaš primera kao što je Robi Fauler? Ili kao Klose koji je priznao gol rukom? Da li se IKADA desilo da je nekoga potkačila lopta (eeeeej potkačila lopta, možda nije ni znao da ga je potkačila) i da je išao kod sudije da insistira da se rivalu prizna gol? Ikada? Igde? :lol:

Mislim, to što si napisao je klasičan trol argument. Možda želiš neko nadtrolovanje i ja to nisam prepoznao, ali odmah da ti kažem, ako je to slučaj, nisam rasopložen :)

Čuj, nije vukao sudiju za rukav da ga je potkačila lopta :lol:

Posted
1 hour ago, Прслин said:

Мислио сам да ћеш да схватиш и без мог коментара. Некадашњи Ливерпул је био клуб чији је капитен био 1 Роби факинг Фаулер, мега шмекерчина који је судији у лице говорио да је погрешио што је досудио пенал његовом тиму, а данашњи Ливерпул је клуб у коме је повремени капитен 1 факинг Џејмс Милнер, јаје који мудро ћути када га закачи лопта па судија поништи регуларан гол противничком играчу. 

Lulz, sad još okači fer plej Di Kanija pa zatim kako salutira ovima koji su izdavali naređenja.

Posted
1 hour ago, Прслин said:

Znači Milner je trebalo da viče "alo sudija, od mene se odbila, nije ofsajd, priznaj gol"? :isuse: 

Realno je i Salah kod prvog gola u prvoj utakmici trebalo da dotrči do pomoćnika, uzme mu zastavicu, i njom zamaše. A i Robertson da pokaže na belu tačku kad je sapleo Sterlinga.

City jeste oštećen za dva gola i penal u dve utakmice, ali City je takođe uspeo da primi četiri komada sasvim regularno, a zabio je samo jedan i to vrlo sumnjiv. Apsolutno neuporediv dvomeč sa ovim drugim u kom je bilo 3-3 da bi sudija pred produžetke bupnuo sa mekanim penalom i crvenim kartonom, 

Posted

Interesantno je da smo svi posle prvih meceva ocekivali dosadne revans utakmice a ispalo je sasvim drugacije.
Na zalost, odgledao sam samo City-Liverpool u celini, te golove sa ostalih utakmica.
Najveci uspeh je postigla Roma i svi komplimenti, pre svega, ovoj ekipi. Malo mi je zao da to nisu uspeli u vreme Totija, ali sta je tu je.
Veliki uspeh je postigao i Liverpool izbacivsi ipak bolju ekipu.
Real i Bayern su prosli po ocekivanju.
Mislim da se ovaj put malo preteruje sa sudjenjem.
Veliki klubovi uvek imaju prednost u onim situacijama u kojima stvari nisu bas ocigledne. Na to sam navikao od malih nogu, kao simpatizer Veleza, a i kasnije Atalante.
Istina je da Lukas Vaskez pada na svaki kontakt, van ili u sesnaest. Slabijih je fizickih predispozicija, a pada dosta vesto, te mu sudije lako sviraju te kontakte.
No, cinjenica je da je odbrana Juventusa bila slabo postavljena, da je Ronaldo nadskocio Asamou, da je Vaskez bio potpuno sam, da je Benatia krenuo ostro, te da je ipak bilo nekog kontakta. Uzgred, svi komplimenti Ronaldo na kretanje i skok u duelu u devedesetom minutu, te perfektno izveden penal.
Crveni karton zbog prigovora je nemoguce komentarisati, bez znanja detalja.
City je zaista ostecen za ponisten potpuno regularan gol, tu nema nikakve dileme (VAR bi sigurno ispravio bar tu gresku). Ono igranje rukom se moze razlicito interpretirati, cak i uz koriscenje VAR-a, te se nadam da ce se pravila malo promeniti, ili dati jasnija tumacenja.
Ali, ne razumem pricu o drasticnoj kradji, mislim da nije fer prema sudiji. Sudija je imao odlican kriterijum i nije bio naklonjen nijednoj ekipi iako je napravio par gresaka u utakmici dosta visokog tempa. Nije nasedao na preterana simuliranja Sterlinga, nije svirao prekrsaje nakon blagih kontakta nad Salahom i Maneom, opravdano je dao zute Senegalcu i Edersonu u onoj situaciji, dao zuti Firminju za onaj sportski prekrsaj kad je zaustavio De Brujnea u opasnoj kontri, ispravno okvalifikovao drugu takvu situaciju kao cist start. Pokazao je da zaista razume fudbal. Previd kod ponistenog gola vise ide na dusu pomocniku, ali to je jedina ocigledna greska. 
Istina je da bi 2:0 na poluvremenu i te kako promenilo dosta toga u pristupu igri u nastavku.
Ali je istina i da je gol u drugom minutu dosta odredio dalji tok utakmice a po mnogima je i to bio prekrsaj, jer ono nije bilo klasicno remplovanje rame uz rame ili telo u telo, vec guranje koje se zavrsilo potpuno ispruzenom rukom Sterlinga, koji ni jednog trenutka nije bio ni blizu osvajanja lopte. No, sudija je u kasnijem toku utakmice pokazao da tolerise nesto vise kontakta, pa mu se ni to ne moze zameriti.
Kad sam se vec raspisao, da kazem nesto i o timovima koji su jos uvek u igri (osim Bajerna koji nikako da odgledam celu utakmicu).
Real je i dalje glavni favorit, ima toliko opcija da dodje do protivnickog gola i potpunu raznovrsnost. Ronaldo se i dalje fenomenalno krece u zoni suta, Modric i Kros diktiraju igru tima, Ramos je i dalje vrhunski defanzivac, a Kazemiro najbolje zatvara prostor ispred odbrane u svetu. Marcelo mi je najcudniji igrac kog sam ikad gledao. U stanju je da me nekoliko puta odusevi i nekoliko puta iznervira u toku jedne utakmice. Fenomenalan u fazi napada, sve zna i sve moze. Najveca rupa u odbrani nekog vrhunskog kluba. U prvenstvenoj utakmici protiv Atletika uspeo je da pogodi precku sjajnim sutem desnom nogom, a onda da napravi tri greske u jednoj akciji Atletika koja je zavrsila golom. Najpre je, po obicaju, sprecio offside, jer ga ne interesuje preterano kako je postavljen, vise gleda sta se desava i ceka priliku da se ubaci napred. Onda se okrenuo prema sudiji da signalizira tu "nedozvoljenu poziciju", sto je Grizman iskoristio da mu proturi loptu kroz noge (jer ovaj nije stigao da se bolje postavi). Posle toga Grizman krece napred (i daje gol u nastavku akcije), a Marcelo i ne pomislja da ga prati nego gleda sta se desava.
Bajern je verovatno drugi favorit, ali nisam imao srece da ih dovoljno gledam.
Liverpool je jako zabavan za gledanje, a sto se desava u trouglu Salah-Mane-Firmino je gotovo savrseno. Egipcanina sam davno primetio kao strasno teskog igraca za cuvanje, ali ne znam kad je poceo da ovako rutinirano daje golove. Pre je dosta masio sanse. Mane je veoma agresivan igrac, strasne startne brzine, nacin na koji se zario u odbranu Sitija kod gola je izuzetan. Uz to bas mnogo trci za igraca na toj poziciji. Firmino je jedan od najinteligentnijih fudbalera danas. Nikad on nece biti ljubimac navijaca, ali nacin na koji cita igru je apsolutno briljantan. Snagu i energiju trosi sasvim racionalno i odlican je takticar.
Romu nisam gledao misleci da je sve vec gotovo, cini se da je Dzeko bio odlican, kao i Manolas, a verujem i De Rosi, jer je rec o igracu najvise klase, koji nazalost to pokaze samo na 5-6 utakmica po sezoni. Ima tu dosta kvalitetnih igraca, par slabih pozicija, ali ce motivacija ovog kluba biti mozda i najveca (a pritisak najmanji) sto moze dosta znaciti.   

Posted

Sve si u pravu osim što Bobi Firmino svakako jeste ljubimac navijača, ceni se njegov rad. Ove sezone inače ima rekord karijere sa 24 postignuta gola. (Prethodno je imao 22 za Hoffenheim.)

Posted (edited)
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Znači Milner je trebalo da viče "alo sudija, od mene se odbila, nije ofsajd, priznaj gol"? :isuse: 

Realno je i Salah kod prvog gola u prvoj utakmici trebalo da dotrči do pomoćnika, uzme mu zastavicu, i njom zamaše. A i Robertson da pokaže na belu tačku kad je sapleo Sterlinga.

City jeste oštećen za dva gola i penal u dve utakmice, ali City je takođe uspeo da primi četiri komada sasvim regularno, a zabio je samo jedan i to vrlo sumnjiv. Apsolutno neuporediv dvomeč sa ovim drugim u kom je bilo 3-3 da bi sudija pred produžetke bupnuo sa mekanim penalom i crvenim kartonom, 

Prslin prso, ali biće okej.

Inače, Serhio Ramos će biti suspendovan za prvu utakmicu polufinala jer, kao suspendovan igrač, nije smeo do tunela sa igračima, a njemu u klubu niko nije rekao da ne sme :lol:

Edited by copkillah
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

To je ta logika. Primili su 4 gola, osteceni za 4 gola - to se potire. :D

Posted

Oštećeni su za najviše tri a izgubili su sa četiri razlike, ne znam šta tu nije jasno?

Bitno da je ta "krađa" veća nego kad se "ukrade" samo jedan gol pri nerešenom rezultatu na samom kraju dvomeča, jer 3 > 1.

Posted
16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Oštećeni su za najviše tri a izgubili su sa četiri razlike, ne znam šta tu nije jasno?

Bitno da je ta "krađa" veća nego kad se "ukrade" samo jedan gol pri nerešenom rezultatu na samom kraju dvomeča, jer 3 > 1.

Da, to je ta logika. Nije isto na 3-3. I kradja na 0-0, 3-0 te u revansu na 1-0 za Siti dvije kradje. Znaci to ne utice na rezultat, pravimo se ludi da je isto 3-0 i 3-1 iz prvog meca, mozda i manje ili da je Siti poveo 2-0 posle 20min u revansu.

Jako!

Posted
8 hours ago, Ruxin said:

I u prvenstvu između kad je onaj umnobolan start janga za crveni i penal samo iskuliran. Ali pošto je siti u pitanju onda nije bitna pravda, bitno je da možemo da aktiviramo lol 3 uzastopna poraza, đe je pep sad kad je najbitnije. Ma nema, oduvek sam ju pričo da je fraudiola to. Smrt tiki-take, buhaha!!

Sudbina malih klubova-celu sezonu ce im obeleziti ovaj Klopov gengbeng u LS + pride onaj u PL i krvnicki start haskog zlocinca Janga koji je prosao nekaznjen.

Sva sreca jos koji mesec pa se otvara pijaca.

Posted

Успели сте, другари. Огадили сте ми Ливерпул. У праву је ипак био Васић. 

Posted

Prsline, brt. Samo ti fali da turiš cilindar i monokl i da sedneš pored Dimitrija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...