Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, bradilko said:

druga stvar je da li su drugačiji kriterijumi za penal u zadnjih 5 minuta utakmice.. 

Pravo pitanje je da li su drugaciji kriterijumi za Real/Barselonu i za ostale klubove. A svi znamo odgovor.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
6 minutes ago, Milogled Bluff said:

Pravo pitanje je da li su drugaciji kriterijumi za Real/Barselonu i za ostale klubove. A svi znamo odgovor.

naravno da znamo ali tako je u svim ligama a ovi su iznad svih i jebiga.ali ovo mi deluje da je penal bio.na stranu sjajnu igru Juventusa ili moje simpatije prema kladioničaru  bufonu..

ako me sad neko pita,izolovano od minuta i značaja, reko bik da je penal..

Posted

Ето, ја волим Реал и сматрам да је био пенал, а не волим Гладиолу за кога сматрам да је џукачки покраден у обе утакмице са Ливерпулом.

Није ово са тупавим Бенатијом ствар утисака, већ правила, а правила су јасна. Друга је ствар што би било драматичније да се играло још пола сата, па онда пенали, али та ситуација се назива коитус интеруптус, а не крађа и завера. 

Што се Шитија тиче, јебали су их ружно и то није у реду. Ливерпул има квалитет да их добије на чистака и то су доказали и у првенству. Овакве ружне преваре су потпуно недостојне једног тако педигрираног клуба и од Гладиоле праве жртву, што изазива сажаљење и мене онемогућава да га мрзим жаром који ми је пријатан. Безвезе скроз.

Posted

1 minute ago, Прслин said:

Што се Шитија тиче, јебали су их ружно и то није у реду. Ливерпул има квалитет да их добије на чистака и то су доказали и у првенству. Овакве ружне преваре су потпуно недостојне једног тако педигрираног клуба и од Гладиоле праве жртву, што изазива сажаљење и мене онемогућава да га мрзим жаром који ми је пријатан. Безвезе скроз.

Objasni mi samo kakvu je to konkretnu ružnu prevaru napravio Liverpul? Neko je dajvom iznudio penal koji je prelomio duel? Skauzeri su držali porodice sudijske trojke kao taoce tokom dvomeča? Fenvej grupa je sudijskoj trojci kupila vile na nekim egzotičnim ostrvima? Stvarno pokušavam da shvatim šta je to tačno Liverpul uradio.

Posted
5 hours ago, maharaja said:

Na svako plakanje o nepravdi protiv Juventusa:

Mutaka.jpg

I izjava ove Juventusove gnjide nakon meča...

"Ne bih priznao da je gol ni da mi zivot zavisi od toga." Posteni Djidji Bufon :fantom:

Posted
19 minutes ago, Прслин said:

1 je Fowler

Posted
29 minutes ago, copkillah said:

Objasni mi samo kakvu je to konkretnu ružnu prevaru napravio Liverpul? Neko je dajvom iznudio penal koji je prelomio duel? Skauzeri su držali porodice sudijske trojke kao taoce tokom dvomeča? Fenvej grupa je sudijskoj trojci kupila vile na nekim egzotičnim ostrvima? Stvarno pokušavam da shvatim šta je to tačno Liverpul uradio.

Dok je Real uzeo kao taoce kraljicu babu i familiju... :fantom:

Posted
1 hour ago, Прслин said:

Ето, ја волим Реал. Безвезе скроз.

There. :fantom:

Posted
46 minutes ago, copkillah said:
1 hour ago, Прслин said:

Bukvalno ništa nisi rekao

Мислио сам да ћеш да схватиш и без мог коментара. Некадашњи Ливерпул је био клуб чији је капитен био 1 Роби факинг Фаулер, мега шмекерчина који је судији у лице говорио да је погрешио што је досудио пенал његовом тиму, а данашњи Ливерпул је клуб у коме је повремени капитен 1 факинг Џејмс Милнер, јаје који мудро ћути када га закачи лопта па судија поништи регуларан гол противничком играчу. 

Што би се рекло, они нису починили злочин - само су слушали наређења. 

Posted

9c30336da7536d1f79c71054bd3d1e46.jpg

Sta znaci da smo pogresili IBAN???

Posted

Što se simpatičnog Buffona tiče imao je i epizodu u Parmi sa brojem 88, pa se pravdao da nije znao kakvo značenje može da ima i promenio ga kad se digla ozbiljna dževa.

Možda bi i moglo da mu se poveruje da njemu broj simbolizuje samo dva para testisa (najozbiljnije, to je bilo opravdanje) da malo pre toga nije po svom dresu švrljao fašističke parole. Boia chi molla - smrt kukavicama, često na Musolinijevim propagandnim plakatima, a jednom i na Parminom roze dresu u direktnom prenosu.

Šmekerčina.

Posted (edited)

Nije "smrt kukavicama", vec vise "dezerteri (oni koji napustaju bitku) su ubice". Ali to ne menja mnogo stvari ako je tacno, nisam znao to za Bufona. Oh, well.

Edited by Meazza
Posted

kad sam pre sto godina bio u veneciji, na parkingu na kom smo parkirali video sam likove koji za tezgom prodaju peskire i zastave sa musolinijevom glavudzom kao motivom.

eto vam vasi zabarini.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...