Milogled Bluff Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 4 minutes ago, bradilko said: druga stvar je da li su drugačiji kriterijumi za penal u zadnjih 5 minuta utakmice.. Pravo pitanje je da li su drugaciji kriterijumi za Real/Barselonu i za ostale klubove. A svi znamo odgovor.
bradilko Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 6 minutes ago, Milogled Bluff said: Pravo pitanje je da li su drugaciji kriterijumi za Real/Barselonu i za ostale klubove. A svi znamo odgovor. naravno da znamo ali tako je u svim ligama a ovi su iznad svih i jebiga.ali ovo mi deluje da je penal bio.na stranu sjajnu igru Juventusa ili moje simpatije prema kladioničaru bufonu.. ako me sad neko pita,izolovano od minuta i značaja, reko bik da je penal..
Прслин Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Ето, ја волим Реал и сматрам да је био пенал, а не волим Гладиолу за кога сматрам да је џукачки покраден у обе утакмице са Ливерпулом. Није ово са тупавим Бенатијом ствар утисака, већ правила, а правила су јасна. Друга је ствар што би било драматичније да се играло још пола сата, па онда пенали, али та ситуација се назива коитус интеруптус, а не крађа и завера. Што се Шитија тиче, јебали су их ружно и то није у реду. Ливерпул има квалитет да их добије на чистака и то су доказали и у првенству. Овакве ружне преваре су потпуно недостојне једног тако педигрираног клуба и од Гладиоле праве жртву, што изазива сажаљење и мене онемогућава да га мрзим жаром који ми је пријатан. Безвезе скроз.
copkillah Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 1 minute ago, Прслин said: Што се Шитија тиче, јебали су их ружно и то није у реду. Ливерпул има квалитет да их добије на чистака и то су доказали и у првенству. Овакве ружне преваре су потпуно недостојне једног тако педигрираног клуба и од Гладиоле праве жртву, што изазива сажаљење и мене онемогућава да га мрзим жаром који ми је пријатан. Безвезе скроз. Objasni mi samo kakvu je to konkretnu ružnu prevaru napravio Liverpul? Neko je dajvom iznudio penal koji je prelomio duel? Skauzeri su držali porodice sudijske trojke kao taoce tokom dvomeča? Fenvej grupa je sudijskoj trojci kupila vile na nekim egzotičnim ostrvima? Stvarno pokušavam da shvatim šta je to tačno Liverpul uradio.
MiddleClass Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 5 hours ago, maharaja said: Na svako plakanje o nepravdi protiv Juventusa: I izjava ove Juventusove gnjide nakon meča... "Ne bih priznao da je gol ni da mi zivot zavisi od toga." Posteni Djidji Bufon
MiddleClass Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 29 minutes ago, copkillah said: Objasni mi samo kakvu je to konkretnu ružnu prevaru napravio Liverpul? Neko je dajvom iznudio penal koji je prelomio duel? Skauzeri su držali porodice sudijske trojke kao taoce tokom dvomeča? Fenvej grupa je sudijskoj trojci kupila vile na nekim egzotičnim ostrvima? Stvarno pokušavam da shvatim šta je to tačno Liverpul uradio. Dok je Real uzeo kao taoce kraljicu babu i familiju...
Cane Vukic Prebranac Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 1 hour ago, Прслин said: Ето, ја волим Реал. Безвезе скроз. There.
Прслин Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 46 minutes ago, copkillah said: 1 hour ago, Прслин said: Bukvalno ništa nisi rekao Мислио сам да ћеш да схватиш и без мог коментара. Некадашњи Ливерпул је био клуб чији је капитен био 1 Роби факинг Фаулер, мега шмекерчина који је судији у лице говорио да је погрешио што је досудио пенал његовом тиму, а данашњи Ливерпул је клуб у коме је повремени капитен 1 факинг Џејмс Милнер, јаје који мудро ћути када га закачи лопта па судија поништи регуларан гол противничком играчу. Што би се рекло, они нису починили злочин - само су слушали наређења.
crtamOrasi Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Što se simpatičnog Buffona tiče imao je i epizodu u Parmi sa brojem 88, pa se pravdao da nije znao kakvo značenje može da ima i promenio ga kad se digla ozbiljna dževa. Možda bi i moglo da mu se poveruje da njemu broj simbolizuje samo dva para testisa (najozbiljnije, to je bilo opravdanje) da malo pre toga nije po svom dresu švrljao fašističke parole. Boia chi molla - smrt kukavicama, često na Musolinijevim propagandnim plakatima, a jednom i na Parminom roze dresu u direktnom prenosu. Šmekerčina.
Meazza Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 (edited) Nije "smrt kukavicama", vec vise "dezerteri (oni koji napustaju bitku) su ubice". Ali to ne menja mnogo stvari ako je tacno, nisam znao to za Bufona. Oh, well. Edited April 12, 2018 by Meazza
ToniAdams Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 kad sam pre sto godina bio u veneciji, na parkingu na kom smo parkirali video sam likove koji za tezgom prodaju peskire i zastave sa musolinijevom glavudzom kao motivom. eto vam vasi zabarini.
Recommended Posts