napadaj Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 (edited) 1 hour ago, dragance said: Jesi li ti gledao ovaj snimak sto si linkovao? Ma jok, a ni utakmicu, pričao mi drugar. Svašta. Edited April 12, 2018 by napadaj
dragance Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 16 minutes ago, napadaj said: Ma jok, a ni utakmicu, pričao mi drugar. Svašta. Dobro, objasni mi onda tačno faul koji je načinjen, na osnovu kojeg je sviran penal.
napadaj Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Velaskez okrenut leđima, ni ne vidi Benatiju, koji ga gura rukama i udara u grudi nogom, ne dodirnuvši loptu pritom. Sve to na ivici peterca.
dragance Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Ja ne vidim guranje, a loptu je udario nogom, ne grudi. Jeste ga dodirnuo rukom, ali ne onoliko sto bi bilo okarakterisano kao guranje/faul.
napadaj Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Ma nije ni pipnuo loptu, odbila se od Velaskeza. Na samom početku snimka se vidi guranje.
MiddleClass Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 (edited) Bitno da je Vini isporucio kofu govana po Lukasu. Lopta mu ide na grudi, niti moze da sutne na prvu glavom niti nogom, niti je duzan to da uradi. Htjeo je da je ustopuje, Benatija ga zajahao i ostalo je istor... Bufon. Edited April 12, 2018 by MiddleClass
John Coltrane Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Weenie, je najvise zamerao sto je Vaskez isao a prijem (u zelji da iznudi penal), a lepo se vidi da je lopta isla previsoko za stopalo (osim neke akrobacije). Da , mogao je da proba glavom, ali verovatno je svestan Bufona na liniji isao na to da loptu primi i sutne.
Meazza Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 8 hours ago, napadaj said: Čist penal, sve se lepo vidi. https://streamable.com/hh5kj I da li iko misli da Juventus ne bi dobio isti ovakav penal u Italiji? Da ne pominjem reakcije Cigana i Grobara kada sudija na derbiju ne bi svirao ovo jednoj ili drugoj strani. Jebo mater, ja sad opet kad gledam tacno mi se cini kao da je dajvovao. Ali majstorski je odglumio u svakom slucaju.
koksy Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 nisam skužio ovo za gospodina Bufona i pedera Ronalda, cenim da je iznevereno očekivanje da Kristina s penala doturi loptu do rezerviste.
MiddleClass Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Zidan: Zasluženo prošli, rečeno mi je da je čist penal
copkillah Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 55 minutes ago, koksy said: nisam skužio ovo za gospodina Bufona i pedera Ronalda, cenim da je iznevereno očekivanje da Kristina s penala doturi loptu do rezerviste. Ronaldo je peder jer je dajvovao n puta tokom utakmice, već na startu se bacio u kaznenom za šta je trebalo da dobije i žuti karton i šamar.
Meazza Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 ^ Verovatno se nije radovao zato sto je skoro pola karijere proveo u Juventusu.
Meazza Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Just now, copkillah said: Ronaldo je peder jer je dajvovao n puta tokom utakmice, već na startu se bacio u kaznenom za šta je trebalo da dobije i žuti karton i šamar. I tako jos nekoliko puta.
cvrlle Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 vrv se zbog toga i ogradio sa ''receno mi je da je cist penal'' penal je vrlo diskutabilan! ja bih uvek iskulirao ovakve situacije da sam sudac
Recommended Posts