valter Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Znaci UEFA,ako ne gresim,zeli da Frankova ekipa ili Barsa uzmu titulu.Posto je Barsa ispala...
Baldrick S. Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Ako pazljivo pogledate snimak videcete da je sudija dosudio penaltik nakon 5 sekundi zakasnjenja odnosno na sugestiju pomocnika iza gola. Onog istog sudije koji je start mladjanog Aslija Janga nad Srdjanom Aguerom, otvorenim stopalom okarakterisao kao cist start na loptu.
MiddleClass Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Ispali su Barsa i Pep. Posrana tika-taka sahranjena.
copkillah Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 24 minutes ago, levi said: vini će da sad da kenja nešto o nasilju u detinjstvu, samo da se povrati od šoka hej, ne moraš uvek da se projektuješ na druge, iskuliraj
Facundo Orellana Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (edited) Real mi nesnosno ide na onu stvar, zato što imaju u svakom 50-50 dvoboju, barem pola meča igrača više i jedan penal, i tako već godinama. Bio je penal, i onda Buffonu crveni čisto da se obezbedi Real, šta je sigurno, sigurno je. Ja u Liverpul polažem sve nade u polufinalu, ako izvuku frankiste. Ma neka bilo ko uzme, samo Real da ne osvoji. U ova dva dana se opet pokazalo da su sudije teški glupaci i slepci, i da je VAR mnogo dobra stvar, ako se unapredi, dobija se poštenija igra sa mnogo manje sudijskih grešaka, samo čekam Ruxina da uskoro i on to potvrdi. Edited April 11, 2018 by Facundo Orellana
radnik Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 dokurcilo izgleda Benatia: “We are sad, because we played the game we wanted to and last year the same thing happened to Bayern Munich. Real Madrid are a great side, but every time there is a challenge, they get the decision and Cristiano Ronaldo scores." Chiellini: "It shouldn’t be surprising, Bayern Munich went through it last year and this was Juve’s turn."
porucnik vasic Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 35 minutes ago, Zlurad said: Ako pazljivo pogledate snimak videcete da je sudija dosudio penaltik nakon 5 sekundi zakasnjenja odnosno na sugestiju pomocnika iza gola. Onog istog sudije koji je start mladjanog Aslija Janga nad Srdjanom Aguerom, otvorenim stopalom okarakterisao kao cist start na loptu. +1
valter Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Ajde da racunamo da su zabare pokrali,i oni sada kmece.Neka malo pomisle na klubove koje su oni godinama krali u njihovom prvenstvu,mozda im bude lakse.
goofs Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 42 minutes ago, Zlurad said: Ako pazljivo pogledate snimak videcete da je sudija dosudio penaltik nakon 5 sekundi zakasnjenja odnosno na sugestiju pomocnika iza gola. Onog istog sudije koji je start mladjanog Aslija Janga nad Srdjanom Aguerom, otvorenim stopalom okarakterisao kao cist start na loptu. Taj isti pomoćnik je sugerisao onaj smehotres penal Welbecka protiv Milana. Ja ne znam koje su to sudije ali ti likovi konstantno prave sranja i ne gledaju gde treba.
napadaj Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Čist penal, sve se lepo vidi. https://streamable.com/hh5kj I da li iko misli da Juventus ne bi dobio isti ovakav penal u Italiji? Da ne pominjem reakcije Cigana i Grobara kada sudija na derbiju ne bi svirao ovo jednoj ili drugoj strani.
dragance Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 9 minutes ago, napadaj said: Čist penal, sve se lepo vidi. Jesi li ti gledao ovaj snimak sto si linkovao?
mandingo Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Kakva kenjaza, jbt - ko da su pokrali (a nisu, cist penal) nekog autsajdera i postenjacine, a ne anjelijevu grupu prevaranta. Lepo je primeceno, nije se digla neka buka oko brutalne kradje City-ja juce. Sent from my Paris_X using Tapatalk
Recommended Posts