Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted (edited)
13 minutes ago, copkillah said:

Da je hteo da ga nabode, pesnica se ne bi računala, samo krampon u vugla

vini će da sad da kenja nešto o nasilju u detinjstvu, samo da se povrati od šoka

Edited by levi
Posted

Sad pogledao ovaj video. Ovo penal?? :D:ziga: 

Pa jos i crveni Bufonu - mada, verujem da bi meni doslo da patosiram sudiju za ovo.

Kakva neverovatna kradja!

Posted

Mogao bi ovaj malo na neku anti doping kontrolu.

Posted

Zverka, da je to tako svirao bi faul nad Kejlorom kod treceg gola Juvea ili bi priznao Isku cist gol. Ali jbg, cekao je 90. min. :fantom:

Posted

Najsmesnije ovo prvi gol iz ofsajda ... 50m od gola, sasvim druga akcija drugi igrac sutirao, neznalice ne umeju da izbace loptu i neko im kriv.

Najvise mi to lici kad sam imao valjda 8-9 godina i napravim korak, zastanem i pomislim evo ovo sto sam stao  menja moj zivot u buducnosti :laugh: da nisam sve bi bilo drugacije.

Posted

Najveca fudbalska prevara,tu ne mislim na sudjenje,izbacila najveceg muljatora,steta sto je neko prosao dalje.

Posted

Usput, onaj gol Iska jeste ofsajd, i to cist kao suza. 

PS jebe mi se i za jedne i z druge, uobicajeno, ali eto - ovde je Juve ipak pokraden, a Bufon zasluzuje vise respekta nego Ronaldo.

Posted
7 minutes ago, MiddleClass said:

Zverka, da je to tako svirao bi faul nad Kejlorom kod treceg gola Juvea ili bi priznao Isku cist gol. Ali jbg, cekao je 90. min. :fantom:

Na Kejlora je divljački nasrnula lopta kod trećeg gola, trebalo je da se svira faul i direktan crveni za adidasa.

Posted
11 minutes ago, dragance said:

Sad pogledao ovaj video. Ovo penal?? :D:ziga: 

Bismillah, braća Arapi se strateški fokusiraju na kontakt stopala sa loptom, ignorišu činjenicu da je Benatia već u prilazu rukama ovlaš dotakao Vaskeza po leđima/ramenima. A kad igrač oseti bilo kakav kontakt sa protivnikom ima pravo da padne kao pokošen, pa će to sudija već, inshallah, nagraditi.

Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Na Kejlora je divljački nasrnula lopta kod trećeg gola, trebalo je da se svira faul i direktan crveni za adidasa.

+1

Ne bi ni De Hea bolje prosao, da ga je adidas tako napao. 

Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nije mu lopta ispala prije kontakta sa igracem Juvea no posle. Jbg...

Posted

Sramota. Jebena ogavna Liga Šampiona.

Posted (edited)
17 minutes ago, radnik said:

Najsmesnije ovo prvi gol iz ofsajda ... 50m od gola, sasvim druga akcija drugi igrac sutirao, neznalice ne umeju da izbace loptu i neko im kriv.

Najvise mi to lici kad sam imao valjda 8-9 godina i napravim korak, zastanem i pomislim evo ovo sto sam stao  menja moj zivot u buducnosti :laugh: da nisam sve bi bilo drugacije.

Znači ne sporiš ofsajd, samo ga turaš u kategoriju greota da se svira? 

Nije lako nama sitijevcima, da smo manje ogroman klub cela evropa bi brujala o ovom skandalu od dvomeča. Ovako ko nas jebe. A skroz smo dobri u pošteni, nije kao da nam i doma sviraju ko nekom tamo junajtedu... :sad:

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...