reginald Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Evo ovdje se jasno vidi kako se Vaskezu oduzima citavo tijelo u momentu kad osjeti ruku na ledjima. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=xElduRxb7tA
levi Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (edited) 13 minutes ago, copkillah said: Da je hteo da ga nabode, pesnica se ne bi računala, samo krampon u vugla vini će da sad da kenja nešto o nasilju u detinjstvu, samo da se povrati od šoka Edited April 11, 2018 by levi
dragance Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Sad pogledao ovaj video. Ovo penal?? Pa jos i crveni Bufonu - mada, verujem da bi meni doslo da patosiram sudiju za ovo. Kakva neverovatna kradja!
dragance Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Mogao bi ovaj malo na neku anti doping kontrolu.
MiddleClass Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Zverka, da je to tako svirao bi faul nad Kejlorom kod treceg gola Juvea ili bi priznao Isku cist gol. Ali jbg, cekao je 90. min.
radnik Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Najsmesnije ovo prvi gol iz ofsajda ... 50m od gola, sasvim druga akcija drugi igrac sutirao, neznalice ne umeju da izbace loptu i neko im kriv. Najvise mi to lici kad sam imao valjda 8-9 godina i napravim korak, zastanem i pomislim evo ovo sto sam stao menja moj zivot u buducnosti da nisam sve bi bilo drugacije.
valter Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Najveca fudbalska prevara,tu ne mislim na sudjenje,izbacila najveceg muljatora,steta sto je neko prosao dalje.
dragance Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Usput, onaj gol Iska jeste ofsajd, i to cist kao suza. PS jebe mi se i za jedne i z druge, uobicajeno, ali eto - ovde je Juve ipak pokraden, a Bufon zasluzuje vise respekta nego Ronaldo.
Weenie Pooh Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 7 minutes ago, MiddleClass said: Zverka, da je to tako svirao bi faul nad Kejlorom kod treceg gola Juvea ili bi priznao Isku cist gol. Ali jbg, cekao je 90. min. Na Kejlora je divljački nasrnula lopta kod trećeg gola, trebalo je da se svira faul i direktan crveni za adidasa.
Weenie Pooh Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 11 minutes ago, dragance said: Sad pogledao ovaj video. Ovo penal?? Bismillah, braća Arapi se strateški fokusiraju na kontakt stopala sa loptom, ignorišu činjenicu da je Benatia već u prilazu rukama ovlaš dotakao Vaskeza po leđima/ramenima. A kad igrač oseti bilo kakav kontakt sa protivnikom ima pravo da padne kao pokošen, pa će to sudija već, inshallah, nagraditi.
Lancia Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Na Kejlora je divljački nasrnula lopta kod trećeg gola, trebalo je da se svira faul i direktan crveni za adidasa. +1 Ne bi ni De Hea bolje prosao, da ga je adidas tako napao.
MiddleClass Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Na Kejlora je divljački nasrnula lopta kod trećeg gola, trebalo je da se svira faul i direktan crveni za adidasa. Nije mu lopta ispala prije kontakta sa igracem Juvea no posle. Jbg...
Pokojni Ruxin Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (edited) 17 minutes ago, radnik said: Najsmesnije ovo prvi gol iz ofsajda ... 50m od gola, sasvim druga akcija drugi igrac sutirao, neznalice ne umeju da izbace loptu i neko im kriv. Najvise mi to lici kad sam imao valjda 8-9 godina i napravim korak, zastanem i pomislim evo ovo sto sam stao menja moj zivot u buducnosti da nisam sve bi bilo drugacije. Znači ne sporiš ofsajd, samo ga turaš u kategoriju greota da se svira? Nije lako nama sitijevcima, da smo manje ogroman klub cela evropa bi brujala o ovom skandalu od dvomeča. Ovako ko nas jebe. A skroz smo dobri u pošteni, nije kao da nam i doma sviraju ko nekom tamo junajtedu... Edited April 11, 2018 by Ruxin
Recommended Posts