Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
Just now, radnik said:

5-1 u 2 meca

Koja je ta jedna krađa za siti? :fantom:

Posted

Nije ovo penal. Čovek je počeo da pada pre nego što je prišao Benatia. Plus je on startovao sa strane daljom nogom. Zna se šta je start sa leđa. On ovde iako je bio iza pokušao je da do lopte dođe okolo. Kontakt gotovo da nije postojao. Ozbiljna krađa, ali prošle godine je bila žešće pokraden Bajern. Kao da se veštački pravi Realova dominacija, posle mnogo godina to jest decenija, gde niko nije povezao dve titule.

Posted (edited)

@MiddleClass
Pa jeste, upravo to. Svi mi ovde simpatisemo pojedine klubove, iz razonoraznih poluracionalnih razloga. Ali van toga vecina je uvek za male protiv velikih. Juventus je ovde bio mali. Ja ne mogu da ih smislim pa sam se iznrevirao sto su ovako ispali, mada me u sustini bas briga. Da je neki moj tim ispao ovako vec bih cistio dedin karabin.

Edited by goofs
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Ali najjace sto se svi prave ludi na ono kako je Liverpul prosao Siti  (4. krupne greske sudije) i onda dodju ovdje i moralisu nad Juveom. :lolol:

Ili je Liverpul cool ynwa i ta preseravanja, mali konjic u odnosu na Siti pa je svima bilo milo sto se Seici kradu. 

Stvarno vas ne razumijem...

Mrzi se sve sto je spansko, moj Middle.

Posted
Just now, Ruxin said:

Koja je ta jedna krađa za siti? :fantom:

0 (nula) suteva u gol, prvi mec.

Posted
1 minute ago, radnik said:

a posed lopte?

Posted
Just now, radnik said:

Cist gol im je ponisten na kraju tog meca. Prvi gol Liverpula neregularan.

Drugi mec penal plus cist gol ponisten Sitiju na 1-0. Da nije malo mnogo? 

Posted
[mention=18]MiddleClass[/mention]
Pa jeste, upravo to. Svi mi ovde simpatisemo pojedine klubove, iz razonoraznih poluracionalnih razloga. Ali van toga vecina je uvek za male protiv velikih. Juventus je ovde bio mali. Ja ne mogu da ih smislim pa sam se iznrevirao sto su ovako ispali, mada me u sustini bas briga. Da je neki moj tim ispao ovako vec bih cistio dedin karabin.

To je tacno.

Proveo bih 6 meseci u banovini 100% .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted
Odoh da drkam na Mesija 

Extra

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted
1 minute ago, Majo said:

a posed lopte?

:D tu su pobedili, jbga tu sudija nije mogao nista

Posted (edited)
5 minutes ago, radnik said:

U prvoj nas isekli kad su pustili prvi gol iz ofsajda odmah na početku (da ne spominjem kasnije krađe), u drugoj nam skroz izduvali momentum kad smo po pravdi i poštenju imali -1 i još 45 minuta da izjednačimo stvar...i sad mašu statistikama i golovima lagano. E to se zove profesionalno odrađen posao, a ne jedan pišljivi sumnjivi penal koji je ionako verovatno bio. :(

Edited by Ruxin
Posted

Odgledah ovde taj penal, izbio covek loptu

Posted
Just now, Ruxin said:

U prvoj nas isekli kad su pustili prvi gol iz ofsajda odmah na početku, (da ne spominjem kasnije krađe) u drugoj nam skroz izduvali momentum kad smo po pravdi i poštenju imali -1 i još 45 minuta da izjednačimo stvar...i sad mašu statistikama i golovima. E to se zove profesionalno odeađen posao, a ne jedan pisljivi sumnjivi penal koji je verovatno bio. :(

:lolol:

Posted

Sad ce Vini da ti objasni da se nijedna kradja nije desila u sudijskoj nadoknadi, tako da i nije bitna. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...