Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Meni je u stvari neverovatno da je Kristina dočekao kraj utakmice, koliko se bacakao i tražio penal u svakoj situaciji...

Kako Oliver tad nije šiljio patku i po pravilima pokazivao žuti?

Posted

Meni je zao sto ono nije skroz kradja pa da kukaju juventusovci sirom sveta i pppa.

Ovako se moze tumaciti ovako ili onako... Mada, ako rene jos 10tak puta ponovi da nije penal, mozda nas sve i ubedi. Samo da ne posustane.

Posted

Respekt za Zidana covek se uopste nije radovao golu, video je odma da nije bio penal. Neko je ljudina a neko je Ronaldo.

Posted

A meni se u jednom usporenom snimlku ucinilo da je Djidji udario sudiju u stomak, tj. pleksus. Ako je stvarno tako bilo, moze Djidji dosta najebati...

Posted
ovo ne bi bio faul ni na pola terena.

Da je lopta pripala Belim (medvedima) onda ne. Ali ovde je pravo prvenstva imao igrac koji prima loptu grudima...

Posted
Just now, Timmy said:

A meni se u jednom usporenom snimlku ucinilo da je Djidji udario sudiju u stomak, tj. pleksus. Ako je stvarno tako bilo, moze Djidji dosta najebati...

I meni se učinilo da ga je zakačio rukom... To je crveni po pravilima 1/1... Samo, što mislim da to nije bilo namerno...

Posted
Just now, Cash said:

Respekt za Zidana covek se uopste nije radovao golu, video je odma da nije bio penal. Neko je ljudina a neko je Ronaldo.

Nemoj Zidana i Kristinu u istu recenicu.

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Meni je u stvari neverovatno da je Kristina dočekao kraj utakmice, koliko se bacakao i tražio penal u svakoj situaciji...

Kako Oliver tad nije šiljio patku i po pravilima pokazivao žuti?

Meni je neverovatno da mu je na kraju dao žuti za skidanje dresa.

Posted (edited)

Jebeš i jedne i druge, ne smemo zaboraviti ko je ovde najveća žrtva u čitavoj priči!

#fucklahoz #uefamafia

Edited by Ruxin
Posted
Just now, radisa said:

I meni se učinilo da ga je zakačio rukom... To je crveni po pravilima 1/1... Samo, što mislim da to nije bilo namerno...

Meni se bas ucinilo da je bila klasicna namera da ga nabode u onom trenutku ludila...

Posted
1 minute ago, Timmy said:

Meni se bas ucinilo da je bila klasicna namera da ga nabode u onom trenutku ludila...

Onda ga je loše nabo :D

Posted
1 minute ago, čekmeže said:

Meni je neverovatno da mu je na kraju dao žuti za skidanje dresa.

To nisam ni ispratio...

Čovek je imao 2-3 baš ogavna simuliranja, da mu je dao žuti za bar jedno, ne bi igrao u pvoj utakmici polufinala, recimo... 

ALi, da, što da se kvari spektakl... :(

Posted
2 minutes ago, Timmy said:

Da je hteo da ga nabode, pesnica se ne bi računala, samo krampon u vugla

Posted

Ali najjace sto se svi prave ludi na ono kako je Liverpul prosao Siti  (4. krupne greske sudije) i onda dodju ovdje i moralisu nad Juveom. :lolol:

Ili je Liverpul cool ynwa i ta preseravanja, mali konjic u odnosu na Siti pa je svima bilo milo sto se Seici kradu. 

Stvarno vas ne razumijem...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...