Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

To. Možeš da robuješ pravilima i da sviraš penal kad napadač očigledno navlači faul, ali nikako u nadoknadi vremena pri rezultatu 3-3. Tu ga treba iz principa odjebati, pa neka sledeći put razmisli da li će opet da se gradi u petercu ili će možda da pokuša da šutne loptu u gol.

Meni je penal penal bio u 20min, prvom ili 93. Najjace jos da je minut bitan... nije ti ovo pokojna kosarka pa da mozes ruku da otkines onome sto zavrsava zadnji napad na mecu. Poserem se na takav duh sporta.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
5 minutes ago, Zico said:

Naravno, koliko je samo puta Juventus profitirao od sudijske (ne)pravde, na kraju krajeva -kalcopoli, ali to ne menja cinjenicu da penala nije.

naravno, Alegri je obrisao patos nikad trener Zinedinom, ali jbg

Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Meni je penal penal bio u 20min, prvom ili 93. Najjace jos da je minut bitan... nije ti ovo pokojna kosarka pa da mozes ruku da otkines onome sto zavrsava zadnji napad na mecu. Poserem se na takav duh sporta.

+1

šta ima veze koji je minut, moglo se svirati, svirano je - ćao, zdravo.

Posted

Koliko ljudi je stalo u odbranu Juventusa, a ne zna se, ko je veci lopov ovde.:laugh:

Kao sto je pomenuto, pa oni su pokrali nesretni Benevento, pre par dana.

Posted

Ok, ocigledno je ovo mene  najvise iznerviralo, da ne ulazim dalje u diskusiju, idem da mazim psa, ne nije eufemizam, stvarno imam psa. 

Posted

Evo kaze Vaskez da je bio cist penal nad njim, valjda on najbolje zna.

Posted
3 minutes ago, MiddleClass said:

Jasno, ti si bar poznat kao principijelan diskutant. Za Zvezdu je uvek penal, slobodno bacanje, peterac, igrač više itd a za onaj drugi tim ipak ne bi trebalo da se svira jer se time narušava duh igre.

Posted
3 minutes ago, Miljenko said:

Koliko ljudi je stalo u odbranu Juventusa, a ne zna se, ko je veci lopov ovde.:laugh:

Kao sto je pomenuto, pa oni su pokrali nesretni Benevento, pre par dana.

Зна се.Реал. Архилопови.

Posted
3 minutes ago, MiddleClass said:

Tehnički si u pravu, naravno da pravila ne definišu različite kriterijume faula za različite periode utakmice/delove terena... ali u praksi svi vrlo dobro znamo da sudije različite kriterijume redovno primenjuju. Od toga nam nema spasa dok ne uvedu robote sa pištaljkom.

A kad se već sve sudi "u kontekstu", onda ne može da me ne iznervira stroga primena pravila u 93. minutu kako bi se nagradilo pičkasto čekanje faula. Da je Vaskez napravio bilo kakav pokret u pravcu šutiranja na gol sa tri metra, pa da ga je Benatia omeo - razumeo bih. Ali ne, on se usrao Bufona i ziheraški pokušao da odugovlači dok ne oseti ruku na leđima, a onda se ziheraški srušio na travu. Ako u nekim situacijama sudija treba da zažmuri na faul u petercu - a na faulove u petercu se žmuri redovno - onda je ovo bio dobar primer.

Realno, manje bi me iznerviralo da ona pizda od Olivera nije osetila potrebu da naglasi sigurnost u sopstvenu odluku isključenjem za Bufona. To je znak da se naknadno premišljao, pa kompenzovao crvenim u pokušaju da ubedi i sebe i druge da je bio u pravu.

Posted (edited)
4 minutes ago, porucnik vasic said:

Зна се.Реал. Архилопови.

Lanac ishrane.  :)

Jbg, ne zameri, mi sto pratimo prvenstveno Italiju, za nas je Juventus na vrhu tog lanca. Real nas ne gazi.

Edited by Meazza
Posted

Ali onog valjanja, mlataranja rukama..beše li ono Karvahal koji se bacakao kao kečer?

Posted

na snimci izgleda da je Vaskez poceo padati prije nego sto ga je ovaj taknuo. osim toga Benatia nije naletio ravno na njega nego bocno.

zanimljiv detalj je i smjesak na Vaskezovom licu nakon sto je dobio penal. mjesavina podlog zadovoljstva i srama.

Posted
5 minutes ago, Meazza said:

Lanac ishrane.  :)

Jbg, ne zameri, mi sto pratimo prvenstveno Italiju, za nas je Juventus na vrhu tog lanca. Real nas ne gazi.

Ствар је принципа.

Posted
9 minutes ago, Goranz said:

Jasno, ti si bar poznat kao principijelan diskutant. Za Zvezdu je uvek penal, slobodno bacanje, peterac, igrač više itd a za onaj drugi tim ipak ne bi trebalo da se svira jer se time narušava duh igre.

Ako je penal onda je i crveni. Navikao sam da budes precizan.

Posted
Just now, reginald said:

na snimci izgleda da je Vaskez poceo padati prije nego sto ga je ovaj taknuo. osim toga Benatia nije naletio ravno na njega nego bocno.

zanimljiv detalj je i smjesak na Vaskezovom licu nakon sto je dobio penal. mjesavina podlog zadovoljstva i srama.

Vaskez covek sa ocima na potiljku :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...