Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
Just now, James Marshall said:

Ne znam, kad god jedan igrač ide na loptu a drugi na iznuđivanje penala, bez ikakve želje da bilo šta drugo postigne, ja ga ne bih svirao. Čisto da se štiti igra a ne to ko gleda da iskoristi pravila i nategne penal za sebe.

Meni nije tako delovalo (da hoce da iznudi penal). 

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
2 minutes ago, 189- said:

ovakav hejt ovde se ne moze procitati ni na juventusovom forumu :lol:

Malo malo pa pomislim da je UTD nekog pokrao i izbacio :D

Posted
Just now, porucnik vasic said:

Ти мрзиш више Ливерпул него прави навијачи Челзија, зашто ли се смејеш онда?

znao sam da neces propustiti da se javis, pusica :21_kissing_closed_eyes:

Just now, renne said:

kad ti budu čelziju svirali ovakav penal da ćutiš, da ne vadim kvotove

vadi slobodno. penal je cist. samo je ovde glavni problem sto je sviran u 93. minutu i da je odlucujuci...inace nikada ne bi bilo ovolike buke.

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Real je vazda bio odvratan, Juve nista manje, doduse mozda malo manje obzirom da ima manji "kredit" slabije namesta u Evropi, ali ovako nesto pisati je totalno ludilo. Onaj tamo poredi Real sa SNS, onaj strucnjak (opet) nije ni gledao tekmu, neko izvlaci i Henesa aka zatvorska celija...  :D:D:D

Kakve 2 ugodne veceri na PPP :Hail:

Srećom ti si toliko iznad ovoga svega, o uzvišeni, toliko da ne prepoznaješ sarkazam

Posted
Just now, James Marshall said:

Ne znam, kad god jedan igrač ide na loptu a drugi na iznuđivanje penala, bez ikakve želje da bilo šta drugo postigne, ja ga ne bih svirao. Čisto da se štiti igra a ne to ko gleda da iskoristi pravila i nategne penal za sebe.

To. Možeš da robuješ pravilima i da sviraš penal kad napadač očigledno navlači faul, ali nikako u nadoknadi vremena pri rezultatu 3-3. Tu ga treba iz principa odjebati, pa neka sledeći put razmisli da li će opet da se gradi u petercu ili će možda da pokuša da šutne loptu u gol.

Posted
1 minute ago, Meazza said:

Meni nije tako delovalo (da hoce da iznudi penal). 

100%

Ништа га друго није занимало.

Posted
5 minutes ago, maharaja said:

Mislim, zaslužio je Juventus da prođe, ali neka pate! Nije šteta!

:D 

Posted
9 minutes ago, Zico said:

Kakav penal? Gde je bio penal? Svirati penal u nadoknadi, ovakav, pa to mora da bude penalcina, a ne ovo dajversko, prevarantsko sranje. Jbt oko cega se ja nerviram...

penal kakav se svira u 93. min za Juventus protiv bilo kog kluba u Italiji. tako to ide, oni to vrlo dobro znaju

Posted
1 minute ago, Meazza said:

Zico, bog zna koliko mrzim sviranje svakog kontakta i ovu inflaciju penala i dajvera u fudbalu, ali stvarno mislim da je ovo bio faul. 

Mrzim i ja naravno, ali je bolno nepravedno da se ovako resi dvomec. Jednostavno se neke stvari ne sviraju u ovakvim zavrsnicama.  

Tiho noci moje zlato spava....

Posted
1 minute ago, levi said:

penal kakav se svira u 93. min za Juventus protiv bilo kog kluba u Italiji. tako to ide, oni to vrlo dobro znaju

So true. U proslom kolu su pokrali poslednji tim u ligi. Karma is a bitch.

Posted (edited)
3 minutes ago, levi said:

Naravno, koliko je samo puta Juventus profitirao od sudijske (ne)pravde, na kraju krajeva -kalcopoli, ali to ne menja cinjenicu da penala nije.

Edited by Zico
Posted

Koliko god Juve bio odvratan, Real je još odvratniji, to je i poenta svega.

Posted

E sad, idemo ka tome da je dobro  pokrasti lopova, pa dođemo do toga da je Real najveći lopov jer krade od svih a njih niko ne krade.

Posted
4 minutes ago, James Marshall said:

Srećom ti si toliko iznad ovoga svega, o uzvišeni, toliko da ne prepoznaješ sarkazam

Ne, nego mi ovo mocno izgleda. Ovako sve na jednom mestu u par strana, svi izlivi besa i nezadovoljstva. Dodatni zacin su ENG sudije.

Toliko ne volim ni Real ni Juve da se ne secam kad sam zadnji put gledao ravnodusnije neku tekmu, da su mogli i jedni i drugi da ispadnu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...