Weenie Pooh Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Nije penala iz principa - igrač koji hoće da štopuje loptu u toj poziciji i moli boga da mu neko naleti s leđa prosto ne zaslužuje penal. Zaslužuje žuti karton za nemanje muda da šutira na gol.
*edited by mod Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Nazalost cist penal, za guranje u skoku jos i da se progleda kroz prste ali onaj ingeniozni pokusaj da se dohvati lopta sa ledja igraca kopackom u nivou grudi je presudila. A deluje mi da je Bufon bio na lopti i da ne bi bilo nista da ga nije faulirao. Crveni je naravno sramota ali da ga je Ronaldo onako izveo ne bi ga ni Djidji odbranio. Steta, mogli su ovo biti epski produzeci i penali pa taman i da je Real prosao posle svega. Ovako Djidji zavrsava karijeru donele poput Zidana, porayom u vaznoj utakmici i crvenim kartonom...
MiddleClass Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Just now, maharaja said: Prelepo! Crveni Bufonu je prosto prelepo! Zauvek će ostati samo Juventusov golman, koji nikad u životu nije osvojio nijedan bitan trofej sa klubom. P-R-E-L-E-P-O +1
porucnik vasic Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Just now, maharaja said: Prelepo! Crveni Bufonu je prosto prelepo! Zauvek će ostati samo Juventusov golman, koji nikad u životu nije osvojio nijedan bitan trofej sa klubom. P-R-E-L-E-P-O Лечи се ово. Годинама изолације, психоактивним супстанцама, електрошоковима...
James Marshall Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Dan kad Ronaldo napusti fudbal će biti dan kad će ovaj sport (možda) da progleda.
MiddleClass Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Nije penala iz principa - igrač koji hoće da štopuje loptu u toj poziciji i moli boga da mu neko naleti s leđa prosto ne zaslužuje penal. Zaslužuje žuti karton za nemanje muda da šutira na gol. Ne mlati...
Meazza Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 minute ago, Zico said: Kakav penal? Gde je bio penal? Svirati penal u nadoknadi, ovakav, pa to mora da bude penalcina, a ne ovo dajversko, prevarantsko sranje. Jbt oko cega se ja nerviram... Zico, bog zna koliko mrzim sviranje svakog kontakta i ovu inflaciju penala i dajvera u fudbalu, ali stvarno mislim da je ovo bio faul.
aram Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Ajde što je penal budalaština (Vaskez koji na tri metra od gola pokušava da se zagradi ne bi ga ni od majke rođene dobio), ali crveni za Bufona je klasično ostrvsko sudijsko donabijanje. Hteo da pokaže koliko je strog i pravičan, ne toleriše nikakvo narušavanje svog autoriteta. Umišljaju da kartonima za prigovor dodaju nekakvu težinu svojoj odluci. Neopisivo su bedni. That said, nije mi žao Juventusa. potpis
John Coltrane Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Real je vazda bio odvratan, Juve nista manje, doduse mozda malo manje obzirom da ima manji "kredit" slabije namesta u Evropi, ali ovako nesto pisati je totalno ludilo. Onaj tamo poredi Real sa SNS, onaj strucnjak (opet) nije ni gledao tekmu, neko izvlaci i Henesa aka zatvorska celija... Kakve 2 ugodne veceri na PPP
189- Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (edited) ovakav hejt ovde se ne moze procitati ni na juventusovom forumu Edited April 11, 2018 by 189-
Meazza Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 minute ago, *edited by mod said: Nazalost cist penal, za guranje u skoku jos i da se progleda kroz prste ali onaj ingeniozni pokusaj da se dohvati lopta sa ledja igraca kopackom u nivou grudi je presudila. +1
James Marshall Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Just now, Meazza said: Zico, bog zna koliko mrzim sviranje svakog kontakta i ovu inflaciju penala i dajvera u fudbalu, ali stvarno mislim da je ovo bio faul. Ne znam, kad god jedan igrač ide na loptu a drugi na iznuđivanje penala, bez ikakve želje da bilo šta drugo postigne, ja ga ne bih svirao. Čisto da se štiti igra a ne to ko gleda da iskoristi pravila i nategne penal za sebe.
porucnik vasic Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 minute ago, 189- said: ovakav hejt ovde se ne moze procitati ni na juventusovom forumu Ти мрзиш више Ливерпул него прави навијачи Челзија, зашто ли се смејеш онда?
renne Posted April 11, 2018 Author Posted April 11, 2018 1 minute ago, 189- said: ovakav hejt ovde se ne moze procitati ni na juventusovom forumu kad ti budu čelziju svirali ovakav penal da ćutiš, da ne vadim kvotove
Recommended Posts