renne Posted April 11, 2018 Author Posted April 11, 2018 Just now, James Marshall said: Meni stvarno nije svhatljivo da jedan klub iz raspale države ima ovoliku moć u odnosu na ostatak Evrope, jbt, u pravu je Henes, uvesti im sankcije +1000000
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 minute ago, crtamOrasi said: Kako je lepo smejati se tudjoj nesreći
Jeremija Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Španska mafija još jednom pokazala kako se to radi.
Meazza Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 minute ago, MiddleClass said: jel cist gol ponisten Isku? Ne znam, nisam gledao prvo pol. Penal - jeste bio, jbg. Tu se slazemo. Ali crveni Bufonu od strane ovog engleskog rumenog klempavka - to je nepostovanje fudbala.
mlatko Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Pa dobro, guranje u skoku sa ledja. bilo je tesko ne svirati ali je Bufon mogao tu loptu osamariti kad je ovaj stopirao grudima. tesko bi postigao gol.
Прслин Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Шта друго очекивати од организације која је дозволила лажној држави Косово да учествује у такмичењу?
Weenie Pooh Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Ajde što je penal budalaština (Vaskez koji na tri metra od gola pokušava da se zagradi ne bi ga ni od majke rođene dobio), ali crveni za Bufona je klasično ostrvsko sudijsko donabijanje. Hteo da pokaže koliko je strog i pravičan, ne toleriše nikakvo narušavanje svog autoriteta. Umišljaju da kartonima za prigovor dodaju nekakvu težinu svojoj odluci. Neopisivo su bedni. That said, nije mi žao Juventusa.
James Marshall Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 2 minutes ago, copkillah said: I posle neko prigovara Arleu kada priziva boleštine engleskim sudijama, duvajte ga Ovo duvanje na moj račun?
porucnik vasic Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 minute ago, James Marshall said: Meni stvarno nije svhatljivo da jedan klub iz raspale države ima ovoliku moć u odnosu na ostatak Evrope, jbt, u pravu je Henes, uvesti im sankcije 60 година криминала, веза, поткупљивање...
cvrlle Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 deluje da ce pool da se proseta do usatog... real je bio pretnja ali s ovim penalom iscrpli su svu karmu i izduvace ga najjace od kloppare
Zico Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Just now, Meazza said: Penal - jeste bio, jbg. Tu se slazemo. Kakav penal? Gde je bio penal? Svirati penal u nadoknadi, ovakav, pa to mora da bude penalcina, a ne ovo dajversko, prevarantsko sranje. Jbt oko cega se ja nerviram...
čekmeže Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Kakva pikčetina Oliver, čudi me da nije otrčao do Ronalda posle gola da mu popuši.
MiddleClass Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Cist penal ljudi. Mora da mu je Bufon opstio sa cijelom familijom. Naravno da je i to crveni...
Recommended Posts