Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Pitanje je trenutka kad ce ga Juventus primiti... Jedino Daglas Kosta izgleda kao da nije zalutao na ovaj nivo. 

A onda se opet javio Mandžo :)

Edited by FPLS
  • Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Znaš ono kad te naprasno ostavi dečko i oženi neku londonsku profuknjaču, pa posle čuješ da žive u lošem braku, retko zabijaju golove? Bude ti toplo oko srca htela-nehtela. Posle čuješ da bi možda hteo da ti se vrati, ali kasno, kasnooo, ti si već našla novog latinskog ljubavnika iz Urugvaja...

S tim da je posljednji susret profuknjače i latino-lovera završio tako što je bivši dečko...erm...namjestio gol za 0-2.

Posted

Toooooooooo breeeee

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Jao još samo barem jedan! Djidji će ostalo!

Posted

Stvar je vrhunskog neukusa navijati za Juve.

Sto ponistise gol Isku?

Posted

Ju Super Mandze al je navalio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
3 minutes ago, Cash said:

Op op op

Necu da gledam, samo bih izbaksuzirao.

Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

S tim da je posljednji susret profuknjače i latino-lovera završio tako što je bivši dečko...erm...namjestio gol za 0-2.

Nemoj da mi natežeš metaforu :mad: Otići ćemo u komplikaciju gde me i Urugvajac ostavi i ode kod neke katalonske kurve, ja se utešim u zagrljaju njegovog mlađeg brata Brazilca, a onda i on krene istim putem! Tu već počinjem da se uplakano pitam šta nije u redu sa mnom, zalivam zoloft jeftinim vinom, ali onda se pravi niotkuda pojavi bradati Arapin, masha'allah, mali ali tehničar...

Posted
Stvar je vrhunskog neukusa navijati za Juve.

Sto ponistise gol Isku?
Bio malčice off.
Posted

Oduzeti debilu pravo da bira utakmice, mucim se preko mobdroa sa strimovima zato sto je on malouman.

Posted

Buahaha kako je zalegao :lol: Jedva da su i navijači tražili penal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...