Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Meni je ceo dan toliko lep sto je mala Romica pobedila Golijata i usla u polufinale LS. 

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
35 minutes ago, MayDay said:

Meni je ceo dan toliko lep sto je mala Romica pobedila Golijata i usla u polufinale LS. 

Ovo treba na spirit of football. :)

Posted
1 hour ago, goofs said:

Niko da pomene Pikeovu maestralnu intervenciju, covek je napravio 3 penala za jedan napad, na kraju sudija morao da ga svira.

Khm.

16 hours ago, Weenie Pooh said:

Sad gledam, tragičan faul Šakire na Džeku, trebalo je dva penala da mu svira. A tek Suarezova odbrana kornera, čeka loptu i trza glavom a onda već u golu...

Sad da li je napravio baš dva ili tri penala može se raspravljati, ali da se izblamirao za sve pare nema sumnje.

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

2010. :fantom:

Gud uan. Bez Kraljice Babe to nije to.

Polufinale: Bayern-Real, Liverpool-Roma.

Finale: Heynckes-Klopp, sa drugačijim ishodom nego 2013.

Posted
42 minutes ago, MayDay said:

A za male građanine iz Mančestera nemaš simpatije?

Evidentno ne čitaš Ruksinove traktate o tome kako oni godinama unazad stežu kaiš i u stvari jedini u Engleskoj odgovorno posluju... i eto sad, odvalio ih bahati Liverpul 5-1 uz pomoć sudija :sad: 

Posted
46 minutes ago, MayDay said:

Mau car, ko i uvek <3

Kad smo kod Romice, imao sam nakratko curu koja je za ozbiljno navijala Romu i razumela se, pritom i lepa i pametna. Maltene celo moje društvo je zvalo Romica iz milošte. Završilo se brzo i bolno, po mene, jbg :D

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

A za male građanine iz Mančestera nemaš simpatije?

Evidentno ne čitaš Ruksinove traktate o tome kako oni godinama unazad stežu kaiš i u stvari jedini u Engleskoj odgovorno posluju... i eto sad, odvalio ih bahati Liverpul 5-1 uz pomoć sudija :sad: 

Pa ne, ja u Engleskoj navijam samo za ManU, ako su to mali gradjani lucki radnici za koje me pitas, a za ostale me briga. Mozda da bas, bas moram na drugo mesto bih izdvojila Arsenal, ali to je to. 

Evo imam jos samo da kazem da je Liverpool veliki klub i da je zato pobedio kada je jako bitno. 

Posted
12 minutes ago, ArleKino said:

Gud uan. Bez Kraljice Babe to nije to.

Polufinale: Bayern-Real, Liverpool-Roma.

Finale: Heynckes-Klopp, sa drugačijim ishodom nego 2013.

nema sanse da metnu bajerne protivu reala. mmw.

Posted
7 minutes ago, ToniAdams said:

nema sanse da metnu bajerne protivu reala. mmw.

+1

Posted
28 minutes ago, Weenie Pooh said:

Khm.

Sad da li je napravio baš dva ili tri penala može se raspravljati, ali da se izblamirao za sve pare nema sumnje.

Izvinjavam, propustio sam to. No, stvarno skandalozan start, Milan Dudic 2006te all over again.

Posted
20 minutes ago, MayDay said:

Pa ne, ja u Engleskoj navijam samo za ManU, ako su to mali gradjani lucki radnici za koje me pitas, a za ostale me briga.

Imaju oni i komšije, nose svetloplave dresove, Mančester Siti se zovu. Njihov cheerleader Ruxin ovde redovno objašnjava kako Siti troši najumerenije i najodgovornije na svetu, pa reko' možda bi u njihovom dvomeču protiv Liverpula mogla da prepoznaš da su David protiv Golijata (isto kao Roma protiv Barse, samo manje uspešno :cry: )

Posted

Lijepo je vidjeti da Arsenal i Liverpool, klubovi koji kombinovano imaju pet osvojenih KEŠ/LŠ, ostaju da brane čast Kraljice Babe protiv Kontinenta.

Elem, jedan Praslinovac na Twitteru uočio sličnost između Man Cityja i Oscara Pistoriusa.

Spoiler

Both of them lost both legs but still managed four shots on target.

Posted
1 minute ago, ArleKino said:

Lijepo je vidjeti da Arsenal i Liverpool, klubovi koji kombinovano imaju pet osvojenih KEŠ/LŠ,

Reveal hidden contents

Both of them lost both legs but still managed four shots on target.

:D

Posted

[emoji5]5f4dea24de4c9d0e22bc11a4f8a5116d.jpg

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted (edited)
1 hour ago, MayDay said:

Pa ne, ja u Engleskoj navijam samo za ManU, ako su to mali gradjani lucki radnici za koje me pitas, a za ostale me briga.

:wub:

Edited by Jeremija
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...