porucnik vasic Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 13 minutes ago, Meazza said: Pre sam mislio da je Real favorit, sad bi mi bilo veliko iznenadjenje da ne osvoje. 2 hours ago, Weenie Pooh said: Coutinho RealБајерн -LFC polufinale. Лепо би било да узму Ушатог без њега.
Lord Stef Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Pazi sad kad Sevilja sutra drkne Bajern 2:0 i Realu se lepo otvori.
Fakundo Sava Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Valverde se brani bez Paulinja.Nigde mozga.Inijestu je trebalo na klupu. Svejedno i da su prošli doživeli bi blamažu u polufinalu,jedino bi sa Seviljom mogli da se nose. malo utehe za kraj
porucnik vasic Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Вини шта кажеш за Ливерпулову одбрану? Сити укупно три шута у оквир гола за 180 минута.
Weenie Pooh Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 20 minutes ago, porucnik vasic said: Лепо би било да узму Ушатог без њега. Nemoj Bajern, njih su već preslišali Salah i Moreno u pripremnom periodu, bilo je nešto tipa 0-3 u Minhenu. Romu isto ne bih voleo, šteta bi bilo. Poslednji put su igrali isto neke pripreme ali u Americi i izgubili, Salah nam dao gol plus valjda Džeko. Ali zato Real... sa njima je poslednja utakmica bilo ono sramotno tamburanje u Madridu kad je Brodgers izveo sve neku klinčurdiju jer se znalo da neće proći grupu. Gerrard u svojoj poslednjoj CL sezoni išao na Santiago Bernabeu ali odgledao utakmicu sa klupe Bilo bi zajebano, ali kad će opet da ih dobiju ako ne sad?
Weenie Pooh Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 4 minutes ago, porucnik vasic said: Вини шта кажеш за Ливерпулову одбрану? Сити укупно три шута у оквир гола за 180 минута. Leadership Lovro fenomenalan, pored njega čak i VVD izgleda kao da zna lopte Jeste da je direktno kriv (Holandez, ne Hrvat) za taj jedan primljen gol i još dve-tri mrtve šanse u prvoj utakmici, ali biće nešto i od njega.
MiddleClass Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Polako, prvo da vidimo tu odbranu protiv neke ozbiljnije ekipe.
porucnik vasic Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Leadership Lovro fenomenalan, pored njega čak i VVD izgleda kao da zna lopte Jeste da je direktno kriv (Holandez, ne Hrvat) za taj jedan primljen gol i još dve-tri mrtve šanse u prvoj utakmici, ali biće nešto i od njega. Мени се чини да је Клопара зрео да истамбура Бајрен у Минхену и тако им врати за оно што су му разбојнички уништили Борусију. А онда Реал у финалу да Кристиница плаче.
W.F.C. Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Old skul, konacno zabavna opet LS, ko sto se zna nema tu nista bez Italijana i Engleza. Liverpul - Roma polufinale i spektakl.
crtamOrasi Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 (edited) +1 Edited April 10, 2018 by crtamOrasi Uspeo sam da ovako sadržajan post sjebem nekako.
Weenie Pooh Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Štonokažu, let's burn that bridge when we get to it. Ja bih radije da Ronaldo plače dva puta, pa posle u finalu šta bude, bude. Ne bi Klopu mnogo smetalo ni da Orasi izbace Bajern, siguran sam. Milner verovatno MotM večeras. Sad gledam highlights, neverovatno koliko je puta stigao da izmulja loptu iz nogu Saneu i ostalim Silvama.
crtamOrasi Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Boba mi, da sam Bajern zabrinuo bih se s obzirom na to kako su druge ekipe doktora Fraudiole prošle u ovom kolu. Montella nije bez šansi, uopšte nije bez šansi.
Grandilof Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Hvala dušo Ja nisam mogao nikog da ubedim da mi nismo bili lošiji ni u prvoj utakmici, al 4-1, jbg, smeju mi se ljudi jer rezultat. Farca je jednostavno tanka, gomila nosilaca je prešla zenit, fizički pre svega, ovde su delovali kao petlići. Iniesta i Busquets deluju kao da su se dinstali 5 sati na tihoj vatri, samo što meso ne otpadne sa kostiju. Penzija jbg, di ćeš na Džeka i Radju. A ni Suarez, Pique i Alba nisu daleko odatle. Lav sa paradentozom.Kako nikog ja i ovde jos neko smo se nervirali sto Roma sama sebi daje golove, i da Barca nista ne igra, moglo je biti komotno 3-2. A i ja ovde u okruzenju vicem da je Barca u padu od januara i da nisu nista posebno samo bukvalo nisu naisli ni na koga da to malo i pokaze. Sevilla pre nekoliko dana, ili kad vec ih je bukvalno urnisala u prvenatvu. Coutinho budala, ja ti ne bih presao tako na polusezoni da je ne znam sta kad obe ekipe igraju CL jos oni uzeli prvenstvo.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Weenie Pooh Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Eee, ali mediteranska klima, i večernji moscatel, i Sagrada Familia, i Mesijeve tetovaže...
Recommended Posts