Pokojni Ruxin Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 I ja očekujem da se odraze na sledeću sezone. Ima pepara i dalje mnogo motiva da se dokazuje što je super. Baš se prska po društvenim tkz. mrežama, i to sekta glasnija 6x od vecerašnjih pobednika. Nisam znao da su se već nakupili toliko patnje™, a tek što smo počeli. Pace yourself što se ono kaže.
MancMellow Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 8 minutes ago, Ruxin said: I ja očekujem da se odraze na sledeću sezone. Ima pepara i dalje mnogo motiva da se dokazuje što je super. Baš se prska po društvenim tkz. mrežama, i to sekta glasnija 6x od vecerašnjih pobednika. Nisam znao da su se već nakupili toliko patnje™, a tek što smo počeli. Pace yourself što se ono kaže. znam. bice svasta za 10-15 godina :(
crtamOrasi Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 40 minutes ago, Cash said: Nije vam ovo prvi put. Jes, al tad su bili uboga sirotinja iz provincije. Sad su bogataši, miljenici uefalone iz provincije. Caput mundi, bičiz. 31 minutes ago, čekmeže said: Prskaj orasi. Nastradaće mnoga kompostela u narednim kolima zbog ovoga.
crtamOrasi Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Na redditu su uvek bolji linkovi. Reddit kida. Reddit je Džeko.
MiddleClass Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Prolazak Rome je povecao dosta sanse Realu, Bajernu i Liverpulu da osvoje LŠ. Romi ne dajem nikakve sanse naravno, ali to nije neka filozofija.
Meazza Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Pre sam mislio da je Real favorit, sad bi mi bilo veliko iznenadjenje da ne osvoje.
crtamOrasi Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 5 minutes ago, MiddleClass said: Prolazak Rome je povecao dosta sanse Realu, Bajernu i Liverpulu da osvoje LŠ. Romi ne dajem nikakve sanse naravno, ali to nije neka filozofija. Hvala dušo <3 Ja nisam mogao nikog da ubedim da mi nismo bili lošiji ni u prvoj utakmici, al 4-1, jbg, smeju mi se ljudi jer rezultat. Farca je jednostavno tanka, gomila nosilaca je prešla zenit, fizički pre svega, ovde su delovali kao petlići. Iniesta i Busquets deluju kao da su se dinstali 5 sati na tihoj vatri, samo što meso ne otpadne sa kostiju. Penzija jbg, di ćeš na Džeka i Radju. A ni Suarez, Pique i Alba nisu daleko odatle. Lav sa paradentozom.
MiddleClass Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 (edited) Tako nekako. Vidjecemo ih sa Bajernom u polufinalu. Satire ih UEFA zrijebom, nece im sigurno Romu dodjeliti. Edited April 10, 2018 by MiddleClass ^
Cash Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 @crtamOrasi smejao si se kad sam rekao da ce u avgustu superkup igrati Roma i Lazio 😁. Nakon ovoga velike su sanse za tako nesto 😁
MiddleClass Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Vece su sanse da ce na ljeto igrati superkup Italije.
crtamOrasi Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 (edited) Ako sam se smejao, smejao sam se zbog lazia Naj prognoza sezone :hail: Edited April 10, 2018 by crtamOrasi
Recommended Posts