Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

a možda su i, dok je bio tu, svi gledali u njega i čekali da nešto smisli (ja, kao gledalac, sigurno jesam), pa sad kad ga nema moraju više da se trude i sami nešto smisle? ne kažem da je tim bolji bez njega, ali izgeda da nije manje produktivan.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Naravno da bi bilo bolje da je ostao. Sto se tice losije igre u mecevima koje je odigrao ... naprotiv, mrzi me da trazim clanak, ali recimo u decembru 'iznenadjujuci najbolje ocenjeni igrac' prvenstva do tog trena. Cou prvi, ispred i KdB i Salaha, Kane-a ... prvi.

Sad sto rezultati bar do sada ne trpe nesto previse ... moze da bude i ona koga nema bez njega se moze :D

Posted

Na Pepa da ce da cmizdri na kzs posle meca kako nema tim i kako mora da ulupa jos jednu ciklijardu na ljeto. :fantom:

Posted
56 minutes ago, cvrlle said:

brate @Ruxin na sta bi gadjao veceras? 

Ispasce kao iz dzipa.

Posted

Zanimljiva prva postava Sitija, prilicno ofanzivno.

Posted
10 hours ago, cvrlle said:

brate @Ruxin na sta bi gadjao veceras? 

LFC ne daje go.Jesam navijac LFC,ali imam osecaj da cemo nazalost da prospemo sve iz prve tekme.Nisam brat Ruxin,ali da stavim sta mi je pameti.

Posted

sjajan početak

:)

Posted

Колико је и био пенал за Сити у првој, значи 100%. 

Posted

Ajmo Dzeksone, trpaj pimplere.

Posted
1 minute ago, radisa said:

Ovo je bio čist faul...

Šta koji kurac pokušava da iznudi faul na aut linij u visini svog šesnaesterca? Čekao je Sterlinga kreten, tačno se vidi, a onda traljavo ispucao. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...