MiddleClass Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Da bi Zidan postao najbolji trener svih vremena i Kristina najbolji igrac svih vremena. Meni dovoljno...
MiddleClass Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Nista, javite Mesiju/Pepu kad uzme tri u nizu da ce biti u konkurenciji za Goata.
MiddleClass Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Vini, slazes li se da je "odlazak Kutinja najbolja stvar koja se desila Liverpulu"?
cvrlle Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 30 minutes ago, MiddleClass said: Vini, slazes li se da je "odlazak Kutinja najbolja stvar koja se desila Liverpulu"? sta ti middle mislis po tom pitanju?
MiddleClass Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Apsolutno. Liverpul je prodisao, rezultati su tu.
cvrlle Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 5 minutes ago, MiddleClass said: Apsolutno. Liverpul je prodisao, rezultati su tu. hoces da kazes da se liverpul gusio pod koutinjovom dirigentskom palicom
MiddleClass Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Nije igrao ovako dobro u ono malo meceva sto je primadona i htjela da igra...
cvrlle Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) velika je steta sto nije ostao jos malo duze sa salahom. jos s pocetka priprema se videlo da je kuki najbolje osecao salahove kretnje. sto i nije toliko tesko ako se uzme u obzir koliko je kreativan ostatak veznog reda. rezultati su vise dosli kao posledica konsolidacije defanzivne cetvorke i dolaskom vvd-a. konsolidovanjem golmana takodje. ovaj tim bi bio duplo bolji i lepsi za gledanje da je kuki ostao! jos kad bi se od leta upario s keitom... ah, vlazni snovi Edited April 6, 2018 by cvrlle
copkillah Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Istina je negde između. On na papiru jeste bio najbolji igrač, tj imao je svakako najveću reputaciju i donosio je puno toga. I svi znamo koliko je drame bilo što Klop nije doveo zamenu kada se ispostavilo da ovaj ide, ali je očigledno jako dobro znao šta radi i ja mu skidam kapu zbog toga. Ne znam koliko bi rezultati bili bolji ili drugačiji da je Kutinjo ostao, ali da smo imali iste ove rezultate sa njim u timu, niko ne bi mogao na bilo šta da se žali, tj svi bi se verovanto složili da je sezona bila dobra. Fali malo kreativnost ali i to će možda da se reši na leto, bitno je samo da se nije ponovila situacija kao sa Sukijem, kada se sve raspalo bez njega.
čekmeže Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Pošto Džan ne trenira, za sredu će biti tačno 3 seniora za sredinu, Mili, Ox i Gini. Naravno da bi rezultati bili bolji sa Kutinjom, nemojmo se zajebavati.
Fakundo Sava Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Meni kutinjov prelazak na polusezoni sa njegove strane malo razuman,umesto da ostane do kraja sezone da se bori za ligu sampiona i ispoštuje klub koji je udesetostručio njegovu vrednost on odlazi u španiju gde je barsa već osvojila primeru a L.Š može samo da gleda . Moje puste želje bi bile finale Liverpul-Bajern Liverpul u polufinalu da otrese Barselonu a Bajern onako funjarski sa golom u gostima "bile" iz Madrida
goofs Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Pa niko lud nije pretpostavljao da ce Liverpool dogurati do 1/2f LŠ, a tamo ce da uzme titulu, imao je neke rezone, a i prosto hteo je posto-poto u Barselonu.
Weenie Pooh Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 53 minutes ago, čekmeže said: Naravno da bi rezultati bili bolji sa Kutinjom, nemojmo se zajebavati. +1 To što se Oksara uspešno pegla sa boljim vezistima je za svaku pohvalu, ali on uopšte nije tip igrača koji će da otključa bunker. Zbog toga se gube bodovi protiv timova koje City bez problema počisti, zbog toga se Murinju zabije nula golova za 180 minuta, itd. Kutinjo je klasa od igrača koji bi bar za 30% unapredio tim nezavisno od toga protiv kog se tima igra. Kad si autsajder gurneš ga na LW, a kad se favorit gurneš ga na desetku da diriguje. Klopp tu vrstu igrača pokušava da zameni Oxom odnosno Keitom, a kako će to ići na duge staze tek treba da se vidi.
Recommended Posts