Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Meazza said:

Tja. Mislim da ovaj Liverpul ima dovoljno kvaliteta da izbaci samo drugi NBA tim.

Mrzime da tražim, ti beše rekao 3:0 za City? Mani se prognoza...

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted (edited)
6 minutes ago, radisa said:

Mrzime da tražim, ti beše rekao 3:0 za City? Mani se prognoza...

Jbg, ko je ocekivao da ce Gvardiola izvesti onakvu eksperimentalnu formaciju. I dalje ostajem pri istom misljenju glede sansi Liverpula da osvoji ovo takmicenje ili izbaci Real, Bajern ili Barsu, drugi se naravno ne moraju slagati, a vreme ce pokazati da li sam bio u pravu. :) 

Edited by Meazza
Posted
18 minutes ago, Meazza said:

:) Kapiram te Vasicu, ali shvati me - u ovo vreme laznih heroja hvatam se za bilo kakvu slamku koja lici na epski narativ. Na primer, ovaj Real je i ovakav i onakav ali ne moze se poreci da je tim dugo na okupu bez nekih vecih promena i da ima hemiju. Meni se to recimo dopada. A pare, drzavni i mafijaski projekti i prljavstina su tu od pocetka profesionalizma...

Јесу у одређеним клубовима од самог почетка. Зато нико нормалан и не може да навија за Реал, Баселону, Бајерн, Јувентус, који већ деценијама оперишу на том обрасцу.  Епскијег наратива тренутно од Ливерпула нема, како човек да не подржи тим у коме један Ловрен или Робертсон имају улогу важних шрафова, где је средина терена Хендерсон-Милнер-Чемберлен, где на стадиуму кува као у експерс лонцу. 

2 minutes ago, Meazza said:

Tja. Mislim da ovaj Liverpul ima dovoljno kvaliteta da izbaci samo drugi NBA tim. Znam, znam, sad je sigurno zavodljivo praviti paralele sa Benitezovim timom, ali vec sam napisao sta mislim o tome. :)

Ја управо мислим супротно Ливерпул има да буде право изненађење за било кога од остала три противника ако преживе идућу среду.  Мислим да би се Клопара највише обрадовао Јупу и Бајерну.

Posted
19 hours ago, Meazza said:

Ne verujem da je to realno, ali samo neka ne prodje Liverpul. Ne bih zeleo jedan unapred reseni polufinalni par. Pep vs Real, Barsa ili Bajern je ipak gledljivo.

BTW nisam napisao nista slicno koliko se secam. (Da ce biti 3-0 za Siti) Samo sam napisao da ne verujem da ovi mogu da ih izbace. (Sto se pokazalo kao pogresno, ali budimo korektni kad citiramo.) :12_slight_smile:

Posted (edited)

Liverpul je posle sitija daleko nakulji klub u ovoj fazi, ali nisam siguran koliko želim kloparu u finalu. Samo bi rutinski izgubio i slomio nam srce svima. :sad: 

Edited by Ruxin
Posted

Ako bude u 1/2 finalu Real - Barsa...

29792296_1879303945450141_48509227620357

Posted
29 minutes ago, Milosh76 said:

Ako bude u 1/2 finalu Real - Barsa...

29792296_1879303945450141_48509227620357

Таман да сладокусац Меаца ужива.

Posted
1 minute ago, Meazza said:

U finalu bi bilo sladje.

Толики шећер је опасан по здравље.:fantom:

Posted

liverpoolovi navijaci salty sto ne navijaju svi za njih.

Posted
3 hours ago, Ruxin said:

Liverpul Ситиje posle sitija Ливерпула daleko nakulji klub u ovoj fazi, ali nisam siguran koliko želim kloparu u finalu. Samo bi rutinski izgubio i slomio nam srce svima. :sad: 

Порази су ти који дефинишу наш фудбалски укус. Холаднија 78-ме, Звезда 79-те, Титостан 90-те...то је архихиспетар, за разлику од примитивлука овог несрећника код нас на форуму који шатро навија за Челзи, не разумевајући фудбал уопште, а само је то да броји трофеје.

А има оно и ћорава кока...

Posted

Ovo Meacino ko kad bi neki delija prizeljkivao titulu grobara i obrnuto :D

Posted

Real je jbg nedodirljiv, njih niko nece moci da stigne. 

Posted

Kakav sam fudbalski stručnjak, pa to je za neverovati.

Gledam sinoć Barsu, ono 1:0 i nešto mi dosadno, izguglam Liverpool da vidim kakva je tekma tamo, kad tamo 3:0. U bre, kad pre 3 gola, a ja se dosadjujem s Barsom.

Završilo se poluvreme, prebacim na Barsu opet, kad tamo 3:0.

Pa bre,..ni za tiket nisam.

Posted
14 hours ago, 189- said:

liverpoolovi navijaci salty sto ne navijaju svi za njih.

ovo je baš lejm spin, samo nam nije bilo jasno zašto bi bilo ko navijao za Real da osvoji i Meaca je to jasno obrazložio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...