W.F.C. Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 (edited) Ne bi bilo prvi put tri puta zaredom, bilo je Bajern, Ajaks 70-tih, pa Liverpul 4 titula u 8 sezona, pa sam Real po osnivanju takmicenja 5 uzastopnih titula, jezivo. Ovo sada je stvarno mlevenje, kad sam video gol u 3.minutu znao sam sta sledi... Ovo bi bilo 4 titula u 5 sezona ako sad uzmu. Edited April 5, 2018 by W.F.C.
W.F.C. Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 8 minutes ago, Meazza said: Ja bih voleo el klasiko u finalu i Mesijeve suze ako je ikako moguce. Ako ne u tom finalu, mozda ih vidis u finalu mesec ipo kasnije...
copkillah Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 13 minutes ago, Meazza said: Ja bih voleo el klasiko u finalu i Mesijeve suze ako je ikako moguce. Zašto bi iko poželeo da Real osvoji LŠ? (osim ako nisi navijač Reala, a valjda nisi)
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 1 minute ago, copkillah said: Zašto bi iko poželeo da Real osvoji LŠ? (osim ako nisi navijač Reala, a valjda nisi) Haha, nisam, tesko mi je da objasnim. Mislim da je ovo najjaci tim ove decenije, odusevljava me kako igraju i koliko su dugo zajedno na okupu i voleo bih da urade nesto stvarno posebno i udju u istoriju kao legende poput Di Stefanovog i Puskasevog tima. Drugi motiv je ocigledan - ne bih voleo da neki od ostalih timova prestigne Milan po broju osvojenih titula.
ArleKino Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 11 minutes ago, Meazza said: To sto je Real bio nadigran od Totenhema u grupnoj fazi ne znaci skoro nista. Nijedan veliki tim nije bio apsolutno dominantan u smislu da pobedjuje bas sve utakmice, ali svaki veliki tim je pobedjivao onda kad je najbitnije i samo to se pamti. Cenim da je za Real LS ipak glavna arena ove sezone i glavna ambicija. Slab pocetak sezone posle onako trijumfalnog kraja prethodne i vec dve godine na vrhu Evrope ne mora nista da znaci, tesko je odrzavati tu glad za pobedjivanjem na svim frontovima. Ono sto je glavno je da su usli u polufinale i da igraju brutalno dobro i sve bolje kako sezona odmice, tako da puno srece ostalima zelim protiv ovog fenomenalnog supertima, trebace im. Real je u sezonu krenuo osvajanjem superkupova - domaćeg, u kojem su izgazili Barcu najstrašnije do nivoa da je Pique i sam priznao nemoć Barce da im parira, i evropskog, u kojem je United djelovao kao drugorazredni suparnik iako Real nikad nije ubacio u višu brzinu od treće. Tanja klupa u odnosu na prošlu sezonu i problemi sa zdravljem Carvajala su ih prilično oslabili. Oni su supertim zbog Ronalda, fenomenalnih bekova i daleko najjačeg veznog reda na svijetu. Isco je u ovoj fazi sezoni, što bi rek'o Wenger, "like a new signing" koji bi u svakom drugom timu bio siguran starter. Cijenim da, recimo, bilo koji Englez protiv njih ne bi mogao izaći na kraj dok bi i Bayern i Barca mogli da ih izbace. 9 minutes ago, W.F.C. said: Mislio sam na Real u LS, ok je Totenhem, mislim da je i prosle sezone Real prosao kao drugi u grupi ako se ne varam... Ostalo naravno, zeljan je Bajern vise nego ikad sigurno, sve u svemu strasna dominacija ta tri tima, Bajern je najcesce izvlacio deblji kraj,a ali je uvek bio tu, u 8 sezona vec samo je Celzi osvojio van te trojke. Pep posle Barce ko i Murinjo posle Intera, tesko u LS. Real i Bajern najkvalitetnije finale ove sezone. Jest, Real je i prošle sezone bio drugi, iza Borussije Dortmund sa kojom su dvaput remizirali. Imam dojam da su ove sezone, ipak, ranjiviji nego prošle sezone kad su išamarali sve pred sobom.
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 1 minute ago, ArleKino said: Oni su supertim zbog Ronalda, fenomenalnih bekova i daleko najjačeg veznog reda na svijetu. I najboljeg stoperskog para na svetu. Juventus vise nema ni taj ekskluzivitet posle odlaska Bonucija.
porucnik vasic Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 15 minutes ago, Meazza said: Haha, nisam, tesko mi je da objasnim. Mislim da je ovo najjaci tim ove decenije, odusevljava me kako igraju i koliko su dugo zajedno na okupu i voleo bih da urade nesto stvarno posebno i udju u istoriju kao legende poput Di Stefanovog i Puskasevog tima. Drugi motiv je ocigledan - ne bih voleo da neki od ostalih timova prestigne Milan po broju osvojenih titula. Болест је ово. Лечи се дуго, и крајњи искод је незвесан. Тако је ономад покојни Вујадин претио Пезлију. За овај смор од лажног такмичења где тзв. супертимови су најобичнији политички пројекти Ливерпул у полуфиналу и евентуално финалу би били спас. Макар на кратко измешта се из домена циркуса, финансијских манипулација и намештања...
copkillah Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Dobro sad, potpuno je legitimno što on ne želi da se ostali približe ili dostignu njegov Milan.
porucnik vasic Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ја сам мислио да је Меаца фудбалски чистунац који је изна тих ниских људских страсти.
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 On 3/4/2018 at 6:38 PM, Ruxin said: u dvomeču najveće šanse ima klop, ostali već slabije Oprostite, ali moram da kvotujem najvećeg poznavaoca među nama. I naravno da nama na kraju upadne najteži, a škotima neka žabarija boranija...uefa mafia!
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Kapiram te Vasicu, ali shvati me - u ovo vreme laznih heroja hvatam se za bilo kakvu slamku koja lici na epski narativ. Na primer, ovaj Real je i ovakav i onakav ali ne moze se poreci da je tim dugo na okupu bez nekih vecih promena i da ima hemiju. Meni se to recimo dopada. A pare, drzavni i mafijaski projekti i prljavstina su tu od pocetka profesionalizma...
radisa Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 9 minutes ago, Meazza said: Kapiram te Vasicu, ali shvati me - u ovo vreme laznih heroja hvatam se za bilo kakvu slamku koja lici na epski narativ. Zar nije epski narativ da ekipa koja ima na bekovima Đimija Traorea i FinanaRobertsona i TAA, a u veznom redu Šmicera i Didija Hamana Ox-a i Hendersona, a na golu Dudeka Kariusa osvoji titulu protiv jednog od najboljih timova ikada? Meni od tog nema epskije...
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 (edited) 2 minutes ago, radisa said: Zar nije epski narativ da ekipa koja na bekovima Đimija Traorea i FinanaRobertsona i TAA, a u veznom redu Šmicera i Didija Hamana Ox-a i Hendersona, a na golu Dudeka Kariusa osvoji titulu protiv jednog od najboljih timova ikada? Meni od tog nema epskije... Potpuno si u pravu ali to se kosi sa tackom 2 (Liverpul je Evropski rival Milana). Edit: uostalom sto da ne, ali mislio sam da pricamo o realnim scenarijima. Edited April 5, 2018 by Meazza
W.F.C. Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 (edited) Liverpul i Real bi odigrali najludje finale sigurno... (Liverpul u elementu, momentumu...) Edited April 5, 2018 by W.F.C.
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 2 minutes ago, W.F.C. said: Liverpul i Real bi odigrali najludje finale sigurno... (Liverpul u elementu, momentumu...) Tja. Mislim da ovaj Liverpul ima dovoljno kvaliteta da izbaci samo drugi NBA tim. Znam, znam, sad je sigurno zavodljivo praviti paralele sa Benitezovim timom, ali vec sam napisao sta mislim o tome.
Recommended Posts