Weenie Pooh Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 (edited) 4 hours ago, porucnik vasic said: Чекамо слике. Pa nije mu se ostvarila prognoza. Nisu nam dali dva gola u gostima, alhamdulila. Nije meni problem da prodam neveru za večeru, znam i šahadu i sve što treba - la ilaha illa llah muḥammadun salah rasulu llah - ali budimo realni: revanš je za šest dana. Edited April 5, 2018 by Weenie Pooh
kipo Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 4 hours ago, porucnik vasic said: Чекамо слике. Струка је то... Иначе Руксо, у овом Пеповом тиму Пелегринијеви играчи су били: Отаменди, Компани, Фернандињо,КдБ, Силва, Рахитични, код Клопаре од генијалног Роџерсаре: Хендо, Милнер, Ловро, Фирмино. Како ли се зли Швабо само усудио да рзбуца онај тим пун асова. Pep nadogradio bekove, Klopara sa klincima. Otud Shity nadmoćniji
John Coltrane Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Weenie obecao si Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 47 minutes ago, Weenie Pooh said: ... da prodam neveru za večeru...
Weenie Pooh Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Sunećenje kad pobede u finalu, inšala. Evo vam za sad samo sujud, da ne presvisnete od neizdrži. Ako na Etihadu bude 5-1 nemojte mene da krivite, pseta kafirska.
James Marshall Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Sedžda se to na ovim prostorima zvalo uvijek
samo_opusteno Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ako uzmemo da se polufinalisti vec znaju i da su to Real, Barsa, Bajern i Liverpul dolazimo do zanimljive cinjenice da postoje svega 3 kluba u evropi koji mogu da se pohvale da su eliminisali svaki od ta 4 velikana. Jedan je naravno Zvezda a preostala 2 su Milan i Celzi.
Weenie Pooh Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 56 minutes ago, James Marshall said: Sedžda se to na ovim prostorima zvalo uvijek Ne znam ja, čitao sam neke Nemce koji uče hrvatski pa raspravljaju da li se pravilno kaže "sućut" ili "saučešće" - tu im neki trol objašnjava da je "saučešće" jedino ispravno dok je "sućut" u stvari iskvareno arapsko sujud
W.F.C. Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Veliki uspeh Liverpula ako prodje, izdrzi revans. Njima je i mesto u polufinalu, vise od svih Engleza. Real, Barsa i Bajern su redovni u polufinalu pa skoro 10-tak sezona, otkad je Real razbio maler osmine finala. Real, voleo ga neko ili ne, najubedljiviji i ove sezone i zahuktava se kako se blizi odluka.
ArleKino Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 13 minutes ago, W.F.C. said: Veliki uspeh Liverpula ako prodje, izdrzi revans. Njima je i mesto u polufinalu, vise od svih Engleza. Real, Barsa i Bajern su redovni u polufinalu pa skoro 10-tak sezona, otkad je Real razbio maler osmine finala. Real, voleo ga neko ili ne, najubedljiviji i ove sezone i zahuktava se kako se blizi odluka. Real je ove sezone fasovao "tricu" od Barcelone u ligi na Bernabeu. U Ligi prvaka su u grupi dvaput nadigrani od Tottenhama. E sad, u nokaut-fazi jesu polomili parišku plastiku i talijansku gerijatriju, ali kao i za sve druge klubove, pravi test su im Barcelona i Bayern. Za očekivati je da do finala moraju preskočiti bar jedan od dva tima, a nisam baš siguran da ih Lewandowski & co. imaju namjeru ispustiti iz šaka i ove sezone. Bayern je od povratka Heynckesa na klupu uglavnom nemilosrdan i u ligi i u Ligi prvaka, s tim da i njih tek treba vidjeti protiv nekog ozbiljnog tima A-klase (Real ili Barca). Ko god od Engleza prođe (a nadam se da će to biti Liverpool), ide u polufinale kao autsajder. Možda to zvuči smiješno za tim sa Cityjevom logistikom, Pepom i kvalitetom no čak i da prođu Liverpool, imaju najmanje šanse da uzmu "klempu".
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 To sto je Real bio nadigran od Totenhema u grupnoj fazi ne znaci skoro nista. Nijedan veliki tim nije bio apsolutno dominantan u smislu da pobedjuje bas sve utakmice, ali svaki veliki tim je pobedjivao onda kad je najbitnije i samo to se pamti. Cenim da je za Real LS ipak glavna arena ove sezone i glavna ambicija. Slab pocetak sezone posle onako trijumfalnog kraja prethodne i vec dve godine na vrhu Evrope ne mora nista da znaci, tesko je odrzavati tu glad za pobedjivanjem na svim frontovima. Ono sto je glavno je da su usli u polufinale i da igraju brutalno dobro i sve bolje kako sezona odmice, tako da puno srece ostalima zelim protiv ovog fenomenalnog supertima, trebace im.
W.F.C. Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 30 minutes ago, ArleKino said: Real je ove sezone fasovao "tricu" od Barcelone u ligi na Bernabeu. U Ligi prvaka su u grupi dvaput nadigrani od Tottenhama. E sad, u nokaut-fazi jesu polomili parišku plastiku i talijansku gerijatriju, ali kao i za sve druge klubove, pravi test su im Barcelona i Bayern. Za očekivati je da do finala moraju preskočiti bar jedan od dva tima, a nisam baš siguran da ih Lewandowski & co. imaju namjeru ispustiti iz šaka i ove sezone. Bayern je od povratka Heynckesa na klupu uglavnom nemilosrdan i u ligi i u Ligi prvaka, s tim da i njih tek treba vidjeti protiv nekog ozbiljnog tima A-klase (Real ili Barca). Ko god od Engleza prođe (a nadam se da će to biti Liverpool), ide u polufinale kao autsajder. Možda to zvuči smiješno za tim sa Cityjevom logistikom, Pepom i kvalitetom no čak i da prođu Liverpool, imaju najmanje šanse da uzmu "klempu". Mislio sam na Real u LS, ok je Totenhem, mislim da je i prosle sezone Real prosao kao drugi u grupi ako se ne varam... Ostalo naravno, zeljan je Bajern vise nego ikad sigurno, sve u svemu strasna dominacija ta tri tima, Bajern je najcesce izvlacio deblji kraj,a ali je uvek bio tu, u 8 sezona vec samo je Celzi osvojio van te trojke. Pep posle Barce ko i Murinjo posle Intera, tesko u LS. Real i Bajern najkvalitetnije finale ove sezone.
Meazza Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ja bih voleo el klasiko u finalu i Mesijeve suze ako je ikako moguce.
Recommended Posts