Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted (edited)
4 hours ago, porucnik vasic said:

Чекамо слике.

Pa nije mu se ostvarila prognoza. Nisu nam dali dva gola u gostima, alhamdulila.

Nije meni problem da prodam neveru za večeru, znam i šahadu i sve što treba - la ilaha illa llah muḥammadun salah rasulu llah - ali budimo realni: revanš je za šest dana.

sujud-prayer-mark-315c904373f20404-512x5

Edited by Weenie Pooh
  • Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted
4 hours ago, porucnik vasic said:

Чекамо слике.

:laugh:

Струка је то...

Иначе Руксо, у овом Пеповом тиму Пелегринијеви играчи су били: Отаменди, Компани, Фернандињо,КдБ, Силва, Рахитични, код Клопаре од генијалног Роџерсаре: Хендо, Милнер, Ловро, Фирмино. Како ли се зли Швабо само усудио да рзбуца онај тим пун асова.:fantom:

Pep nadogradio bekove, Klopara sa klincima. Otud Shity nadmoćniji :lol:

Posted

Weenie obecao si :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted
47 minutes ago, Weenie Pooh said:

... da prodam neveru za večeru...

:D

Posted

Sunećenje kad pobede u finalu, inšala. 

Evo vam za sad samo sujud, da ne presvisnete od neizdrži.

sujud.thumb.jpg.13744ac81dae797e7f61674f564ebfad.jpg

Ako na Etihadu bude 5-1 nemojte mene da krivite, pseta kafirska. 

Posted

Sedžda se to na ovim prostorima zvalo uvijek :D

Posted

:D Da se zamijeni :Hail: sa :weenie:

Posted

Ako uzmemo da se polufinalisti vec znaju i da su to Real, Barsa, Bajern i Liverpul dolazimo do zanimljive cinjenice da postoje svega 3 kluba u evropi koji mogu da se pohvale da su eliminisali svaki od ta 4 velikana. Jedan je naravno Zvezda a preostala 2 su Milan i Celzi. 

Posted
56 minutes ago, James Marshall said:

Sedžda se to na ovim prostorima zvalo uvijek :D

Ne znam ja, čitao sam neke Nemce koji uče hrvatski pa raspravljaju da li se pravilno kaže "sućut" ili "saučešće" - tu im neki trol objašnjava da je "saučešće" jedino ispravno dok je "sućut" u stvari iskvareno arapsko sujud :fantom: 

Posted

Veliki uspeh Liverpula ako prodje, izdrzi revans. Njima je i mesto u polufinalu, vise od svih Engleza. Real, Barsa i Bajern su redovni u polufinalu pa skoro 10-tak sezona, otkad je Real razbio maler osmine finala. Real, voleo ga neko ili ne, najubedljiviji i ove sezone i zahuktava se kako se blizi odluka.

Posted
13 minutes ago, W.F.C. said:

Veliki uspeh Liverpula ako prodje, izdrzi revans. Njima je i mesto u polufinalu, vise od svih Engleza. Real, Barsa i Bajern su redovni u polufinalu pa skoro 10-tak sezona, otkad je Real razbio maler osmine finala. Real, voleo ga neko ili ne, najubedljiviji i ove sezone i zahuktava se kako se blizi odluka.

Real je ove sezone fasovao "tricu" od Barcelone u ligi na Bernabeu. U Ligi prvaka su u grupi dvaput nadigrani od Tottenhama. E sad, u nokaut-fazi jesu polomili parišku plastiku i talijansku gerijatriju, ali kao i za sve druge klubove, pravi test su im Barcelona i Bayern. Za očekivati je da do finala moraju preskočiti bar jedan od dva tima, a nisam baš siguran da ih Lewandowski & co. imaju namjeru ispustiti iz šaka i ove sezone. Bayern je od povratka Heynckesa na klupu uglavnom nemilosrdan i u ligi i u Ligi prvaka, s tim da i njih tek treba vidjeti protiv nekog ozbiljnog tima A-klase (Real ili Barca).

Ko god od Engleza prođe (a nadam se da će to biti Liverpool), ide u polufinale kao autsajder. Možda to zvuči smiješno za tim sa Cityjevom logistikom, Pepom i kvalitetom no čak i da prođu Liverpool, imaju najmanje šanse da uzmu "klempu".

Posted

To sto je Real bio nadigran od Totenhema u grupnoj fazi ne znaci skoro nista. Nijedan veliki tim nije bio apsolutno dominantan u smislu da pobedjuje bas sve utakmice, ali svaki veliki tim je pobedjivao onda kad je najbitnije i samo to se pamti. Cenim da je za Real LS ipak glavna arena ove sezone i glavna ambicija. Slab pocetak sezone posle onako trijumfalnog kraja prethodne i vec dve godine na vrhu Evrope ne mora nista da znaci, tesko je odrzavati tu glad za pobedjivanjem na svim frontovima. Ono sto je glavno je da su usli u polufinale i da igraju brutalno dobro i sve bolje kako sezona odmice, tako da puno srece ostalima zelim protiv ovog fenomenalnog supertima, trebace im.

Posted
30 minutes ago, ArleKino said:

Real je ove sezone fasovao "tricu" od Barcelone u ligi na Bernabeu. U Ligi prvaka su u grupi dvaput nadigrani od Tottenhama. E sad, u nokaut-fazi jesu polomili parišku plastiku i talijansku gerijatriju, ali kao i za sve druge klubove, pravi test su im Barcelona i Bayern. Za očekivati je da do finala moraju preskočiti bar jedan od dva tima, a nisam baš siguran da ih Lewandowski & co. imaju namjeru ispustiti iz šaka i ove sezone. Bayern je od povratka Heynckesa na klupu uglavnom nemilosrdan i u ligi i u Ligi prvaka, s tim da i njih tek treba vidjeti protiv nekog ozbiljnog tima A-klase (Real ili Barca).

Ko god od Engleza prođe (a nadam se da će to biti Liverpool), ide u polufinale kao autsajder. Možda to zvuči smiješno za tim sa Cityjevom logistikom, Pepom i kvalitetom no čak i da prođu Liverpool, imaju najmanje šanse da uzmu "klempu".

Mislio sam na Real u LS, ok je Totenhem, mislim da je i prosle sezone Real prosao kao drugi u grupi ako se ne varam... Ostalo naravno, zeljan je Bajern vise nego ikad sigurno, sve u svemu strasna dominacija ta tri tima, Bajern je najcesce izvlacio deblji kraj,a ali je uvek bio tu, u 8 sezona vec samo je Celzi osvojio van te trojke. Pep posle Barce ko i Murinjo posle Intera, tesko u LS. Real i Bajern najkvalitetnije finale ove sezone.

Posted

Ja bih voleo el klasiko u finalu i Mesijeve suze ako je ikako moguce. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...