porucnik vasic Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 9 minutes ago, MancMellow said: Samo da prokomentarisem
Pokojni Ruxin Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Pusti ih, gde ćeš veće patnje™ nego kad nateraš sektu da slavi pobede liverpula
MancMellow Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Sta je cudno. Ne volim Pool, ali Klop igra fudbal, a ne neku primenjenu filozofiju geometrije ovog naduvenka
Milogled Bluff Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Koliko mi je drago zbog Liverpula, toliko RTS-u zelim jos bar tri temeljna bombardovanja, ali da samo sportska redakcija bude u zgradi. Slicno zelim i Klik Pinku sto u ponudi imaju samo prve cetiri Arene.
MiddleClass Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) Reakcija Murinja posle treceg gola Liverpula... http://media.giphy.com/media/3o8doV8huMPfordzsA/giphy.gif Edited April 4, 2018 by MiddleClass
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ej Ruxine, pre nego što se vratiš objašnjavanju™ na LOTR Dorks temi, molim te objasni meni čemu tačno služi stanoviti Gabriel Jesus? Evo gledam slike na Guardianu, vidim ga u nazovi skok duelu sa VVD a glava mu negde Holandezu oko pupka. Da su večeras umesto njega igrali Stones ili Danilo, cenim da bi bili opasniji.
copkillah Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 5 minutes ago, Milogled Bluff said: Koliko mi je drago zbog Liverpula, toliko RTS-u zelim jos bar tri temeljna bombardovanja, ali da samo sportska redakcija bude u zgradi. Slicno zelim i Klik Pinku sto u ponudi imaju samo prve cetiri Arene. Čudno, ovaj kafić gde mi gledamo koristi KP za tekme sa Arene i ovu smo gledali preko KP. Ali da se ne cimaš, samo guglaj sport 365 live za prenose i uživaj u hd prenosima i još biraš komentatora
Pokojni Ruxin Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Ej Ruxine, pre nego što se vratiš objašnjavanju™ na LOTR Dorks temi, molim te objasni meni čemu tačno služi stanoviti Gabriel Jesus? Evo gledam slike na Guardianu, vidim ga u nazovi skok duelu sa VVD a glava mu negde Holandezu oko pupka. Da su večeras umesto njega igrali Stones ili Danilo, cenim da bi bili opasniji. Pa nije to ovo pravi muški fudbal nego ta neka trigonometrija vini bre. Odigrava uglove, zatvara uglove, živi uglove... neće sigurno da skače u vazduh ka neki internacionalni heski, lol Solidno je uglovao btw, ali hrđav je još od povrede mučenik
Milogled Bluff Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 7 minutes ago, copkillah said: Čudno, ovaj kafić gde mi gledamo koristi KP za tekme sa Arene i ovu smo gledali preko KP. Ali da se ne cimaš, samo guglaj sport 365 live za prenose i uživaj u hd prenosima i još biraš komentatora Blagodarim
porucnik vasic Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 10 hours ago, Weenie Pooh said: Pokolj mladenaca u najavi. Ako se ludom srećom božjom voljom ostvari Arleova prognoza, slikam se kako klanjam sujud i kačim ovde. Чекамо слике. 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: odvaliće ih siti Струка је то... Иначе Руксо, у овом Пеповом тиму Пелегринијеви играчи су били: Отаменди, Компани, Фернандињо,КдБ, Силва, Рахитични, код Клопаре од генијалног Роџерсаре: Хендо, Милнер, Ловро, Фирмино. Како ли се зли Швабо само усудио да рзбуца онај тим пун асова.
ArleKino Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 8 hours ago, Ruxin said: Solidno je uglovao btw, ali hrđav je još od povrede mučenik Pa jest, morao igrati samo tri dana nakon povratka iz mrtvih.
MocaVukotic Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 pa sad... što se nas tiče, još uvek je mrtav...
radisa Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 pa sad... što se nas tiče, još uvek je mrtav...U nedelju će da vaskrsne protiv manu...
harper lee Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Kako god da se zavrsi ovaj dvomec, Liverpul cele godine igra najlepsi fudbal u Premijer ligi. Pepov Siti je najefikasniji sto se rezultata tice (a i tesko se moze protiv milijarde u cvrstoj valuti) ali meni su njegove ekipe uvek bile smrtonosno dosadne za gledanje. Liverpul igra jako lep i raznovrstan fudbal, sa dosta kretnji i prometa u prednjoj trecini iz cega uvek nesto zanimljivo ispadne i zaista ih je uzivanje gledati ove godine. Ovako isto su ih odvalili od kurca prvih sat vremena i u prvenstvu, samo su pred kraj ispustili paru pa je Siti uspeo da upristoji rezultat.
Recommended Posts