John Coltrane Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Siti toliko očajanKakvi bi tek bili da niste sprcali pola milijarde u odbranu?!Sent from my iPhone using Tapatalk
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 minute ago, valter said: Ima da bude veselo City-United.Ne bih bio Murinjo u toj tekmi.Ima Pep da se vadi za ovo. Na ovo sam i ja pomislio
radnik Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Auuu, nisam smeo rec da napisem dok je trajalo. Pobeda bez primljenog gola Daleko od gotovog, ali bice tesko sitijevcima. Bravo Liverpool, bravo Klopp.
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Just now, radisa said: Ono što mi je nejasno, jel' KDB i inače igra tolko pozadi u građenju napada, ili je to bila samo idaje za ovu utakmicu? Obično im igra ovo što je igrao i danas u drugom poluvremenu, između zadnjeg veznog (Fernandinho) i desetke (Silva). Ali posle onog prethodnog gaženja, Pep je ubacio Gundogana na tu poziciju koji nije uradio apsolutno ništa ni u odbrani ni u napadu, ali šta je KDB trebalo da igra u toj postavi ne znam - nešto poludesno da pomaže Walkeru? Opet kažem, nije to bila toliko loša ideja koliko je LFC na individualni kvalitet izmuvao četiri šanse i tri gola za pola sata. Da su Gundogan i Fernandinho bolje pomagali izolovanim WB, verovatno ne bi pao nijedan od ta tri, a onda ko zna šta bi bilo u drugom poluvremenu kad bi umorni LFC morao da gura napred i juri prvi gol.
goofs Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 2 minutes ago, valter said: Ima da bude veselo City-United.Ne bih bio Murinjo u toj tekmi.Ima Pep da se vadi za ovo. Sto ne bi Murinja, Pep mora da oporavi ekipu, spremi je za Junajted, a usput i da misli na kakve magije za revans za sedam dana. Zicer za Murinja, pogotovo sto celavom ta utakmica nece znaciti puno za prvenstvo.
ArleKino Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 @Weenie Pooh Ponavljaj za mnom: "Ešhedu en la ilahe illalah..."
John Coltrane Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 2 minutes ago, goofs said: Sto ne bi Murinja, Pep mora da oporavi ekipu, spremi je za Junajted, a usput i da misli na kakve magije za revans za sedam dana. Zicer za Murinja, pogotovo sto celavom ta utakmica nece znaciti puno za prvenstvo. Upravo. Murinjo nije mogao da pozeli bolji rezultat veceras.
Pokojni Ruxin Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) 9 minutes ago, radisa said: Ono što mi je nejasno, jel' KDB i inače igra tolko pozadi u građenju napada, ili je to bila samo ideja za ovu utakmicu? Igra kdb generalno duboko, ali i njega je sjebao ovaj eksperiment. Nem pojma šta je pep pokušao sa gundoganom koji je igrao...nešto? Stvarao gužvu na sredini i gurao kdb-a još dublje. To je bila novina i nešto što prvi put gledamo ove sezone. Morali su ili rašo ili makar b.silva umesto njega. Takođe mi se ni laport po strani nije svideo. Kapiram da je ideja bila zaustaviti salaha i sve to, ali trebalo je lepo izaći u 4-3-3 koja najbolje radi čitave sezone pa kom obojci... Inače liverpul nije zaslužio baš tri, ali siti jeste zaslužio nulu svakako Edited April 4, 2018 by Ruxin
radisa Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Obično im igra ovo što je igrao i danas u drugom poluvremenu, između zadnjeg veznog (Fernandinho) i desetke (Silva). Ali posle onog prethodnog gaženja, Pep je ubacio Gundogana na tu poziciju koji nije uradio apsolutno ništa ni u odbrani ni u napadu, ali šta je KDB trebalo da igra u toj postavi ne znam - nešto poludesno da pomaže Walkeru? Opet kažem, nije to bila toliko loša ideja koliko je LFC na individualni kvalitet izmuvao četiri šanse i tri gola za pola sata. Da su Gundogan i Fernandinho bolje pomagali izolovanim WB, verovatno ne bi pao nijedan od ta tri, a onda ko zna šta bi bilo u drugom poluvremenu kad bi umorni LFC morao da gura napred i juri prvi gol. DObar deo drugog poluvremena je igrao kao deep laying midfilder, uzimao loptu od štopera i povlačio napad sa svoje polovine... To prosto nije njegova uobičajna pozicija, koliko se sećam... Pep voli da se glupira sa pozicijama (setimo se Lahma na DM-u), ali ovo mi je baš bez veze bilo, čovek je daleko važniji i opasniji bliže golu... A onda shvatih, da City nema ko da im počne napade osim njega...
valter Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 4 minutes ago, goofs said: Sto ne bi Murinja, Pep mora da oporavi ekipu, spremi je za Junajted, a usput i da misli na kakve magije za revans za sedam dana. Zicer za Murinja, pogotovo sto celavom ta utakmica nece znaciti puno za prvenstvo. Mislim da ce Pep probati da se ne obruka jos jednom,a posebno jer igra protiv Uniteda.Videcemo.
Grandilof Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 5 minutes ago, Ruxin said: Inače liverpul nije zaslužio baš tri, ali siti jeste zaslužio nulu svakako Mnogo vise ste vi zasluzili 3 nego Juventus sinoc recimo. U prvom se niste sastavili, a duva na sve strane.
porucnik vasic Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 3 hours ago, crtamOrasi said: Vi ste svi kolektivno slepi ako ne vidite da bazen nema ama baš nikakvih šansi protiv Fraudiole, kakvi 1-2, 2-4, jel se drogirate? Bazen je sem napada krater do kratera, užasno neizbalansirana ekipa, City je preozbiljan i prekvalitetan da ispadne od toga.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Salah izgleda bol u preponama. Nije potvrđeno da je povreda, evo Klopp priča valjda nije, izgleda da ga je izvukao iz predostrožnosti.
Zico Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Liverpul pretrcao bogaocatm,, mali Arnold pojeo Sanea. Sve u svemu, revansi ne moraju da se igraju.
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 13 minutes ago, radisa said: DObar deo drugog poluvremena je igrao kao deep laying midfilder, uzimao loptu od štopera i povlačio napad sa svoje polovine... To prosto nije njegova uobičajna pozicija, koliko se sećam... Pep voli da se glupira sa pozicijama (setimo se Lahma na DM-u), ali ovo mi je baš bez veze bilo, čovek je daleko važniji i opasniji bliže golu... A onda shvatih, da City nema ko da im počne napade osim njega... Pa nema, zato i igra KDB gde god hoće na sredini, što im odlično radi posao ove sezone. Slično kao Gerrard kod Rafe što je imao slobodnu ulogu i tada igrao najbolji fudbal u karijeri. Možda je samo KDB-u danas bio problem da tu slobodnu ulogu prilagodi promeni Gundogan-Sterling. Kad se od toga odustalo bilo mu je lakše, ali to je i do Liverpulovog povlačenja. Evo ga Klopp izgleda kuka da mora da se uvede zimska pauza jer mu je povređeno četrdeset osam igrača... i pukao mi strim
Recommended Posts