radisa Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Klop je uradio Younga na Saneu i Raši... Neverovatno očajna partija Sanea, suviše je potcenio TAA...
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ne pamtim kad sam video ovakvo izgaranje™. Jbt, ne znam jel Salah ili Milner igrač utakmice.
Pokojni Ruxin Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Siti toliko očajan da je skoro pa ok što smo pokradeni na pravdi pepa
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 minute ago, Jeremija said: Siti se preporodio kako ušo Raša... Svaki se tim preporodi kad protivnik prestane da napada. Neverovatno mi je da baš ništa nisu uradili, spektakularan rezultat Liverpula. Trent MOTM, Milner i Salah odmah iza.
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Jbt, ne znam jel Salah ili Milner igrač utakmice. Ma Trent, čoveče, pojeo je Sanea. OK, ovom nije bio dan, ali ipak je mali odigrao bez greške. I to posle onolikog blamiranja protiv Rašforda...
MiddleClass Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) 2 minutes ago, Ruxin said: Siti toliko očajan da je skoro pa ok što smo pokradeni na pravdi pepa Morate Pepa mjenjati ako mislite po usatog. Vidite je li Di Mateo strucnjak slobodan... Edited April 4, 2018 by MiddleClass
189- Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 kdb i fernandinho sami bukvalno protiv citavog liverpoola. sudija odlican, osim sto je propustio da da zuti karton u prvom poluvremenu zaboravio sam vec kom igracu cityja...
radisa Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Meni je neverovatno da City nije imao ozbiljnu šansu, odbrana, ma kako izgledala po imenima je baš utegnuto izgledala... Ono što mi je nejasno, jel' KDB i inače igra tolko pozadi u građenju napada, ili je to bila samo ideja za ovu utakmicu?
Grandilof Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Just now, 189- said: kdb i fernandinho sami bukvalno protiv citavog liverpoola. sudija odlican, osim sto je propustio da da zuti karton u prvom poluvremenu zaboravio sam vec kom igracu cityja... Pa kad Brih sudi, nije to Cakir.
valter Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ima da bude veselo City-United.Ne bih bio Murinjo u toj tekmi.Ima Pep da se vadi za ovo.
Recommended Posts