Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Klopp pizdi pored linije. Jbt još pola sata ovoga.
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Mane kao da se malo štedi od one povrede posle gola koji je zabio, ili mi se možda samo čini?
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Mane kao da se malo štedi od one povrede posle gola koji je zabio, ili mi se možda samo čini? Samo posekotina, odma su ga zalepili. Jbt, zar još nema nikakvih infomacija kako je Salah? Ne njega Bože, uzmi mene
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Znam da su ga zalepili, ali slabo se nešto zaleće od tada. Sve kao pokušava da zagradi i ostavi saigračima... Solanke? Umesto koga, Milnera?
radisa Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Znam da su ga zalepili, ali slabo se nešto zaleće od tada. Sve kao pokušava da zagradi i ostavi saigračima... Solanke? Umesto koga, Milnera? Pa mesto koga drugog? Milner ne može više ni da diše, koliko je crkao...
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Svi su crkli jebi ga. Nakon onih 45' nije ni čudo.
John Coltrane Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ajmo Dzeksone, puni pimplere Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ma ovo je Klopov standardni pristup ako stvari dobro krenu pa se umuva par golova. Na papiru ima smisla, ali neobično mi je da iz dubine ovako slabo otvaraju kontre. Sad ima manje veznjaka u sredini, moglo bi nekad nešto i da se iznese tuda...
valter Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Just now, John Coltrane said: Ajmo Dzeksone, puni pimplere Sent from my iPhone using Tapatalk Nece valjda jos koji da da.Mora neko da isprasi frankove decke.Tesko moze neko osim Barse,mozda Bajern?
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Jesus dobio žuti, a Mohamed se povredio. Život je čudo.
Recommended Posts