Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
Photo by Michael Regan/Getty Images

uvek je lepo kada antifudbal ispuši :happy:
  • Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted (edited)

Mourinho je baš propao, nekada je ovakve protivnike rutinirao. Samo 150 miliona evra sa potrošili ove sezone, moraće to da pojačaju već na leto.:8_laughing:

N'Zonzi je uhapsio sredinu Uniteda. Sevilla ispadala od Leicestera i Fenerbahcea u ovoj fazi, a sada rutinski protiv sekte. Peti španski tim bolji od engleskog drugog.

Edited by Facundo Orellana
Posted (edited)
4 minutes ago, crtamOrasi said:

Da ne zaboravim, Ruxine, dje ti je Nba? :fantom:

3 minutes ago, Meazza said:

E to, to ga pitaj.

lol, pa ja naglavašem od početka da ovi ne predstavljaju nba već samo murinja.

Junajted je relikt nekog drugo vremena, nema to veze sa modernom nba pričom. Baš nikakve veze :sad:

Edited by Ruxin
Posted

Lele, a kako to mislis da uklopis u cinjenicu da je ova momcad druga na tabeli NBA?

Posted

Ne znam, ali ako smislim javiću ti :sleep:

Posted
3 minutes ago, Meazza said:

Lele, a kako to mislis da uklopis u cinjenicu da je ova momcad druga na tabeli NBA?

Imao egipatski bog fudbala loš dan...

Jebem ti, sad kad Čelzi sutra iznenadi i ostane, a oni su imali posle prvog kruga najmanje šansiod svih Engleza...

Inače, ala Murinjo trsnuo, u svojoj čuvenoj drugoj sezoni, ni jedan cilkj nije ostvario... Ostaje mu FA da se vadi, jel' tako?

Posted
11 minutes ago, crtamOrasi said:

Važi li dogovor još uvek? :D

Nego sta, mada mi je draze da Sevilja izbaci ostrvljane redom:)

Posted

Borise, nešto mi se priviđa Murinjo kod vas dodgodine... Žao mi je :(

Posted

Jebeš Utd koji kući protiv Sevilje kalkuliše. Ranije bi navalili od početka dok ne daju gol, sada su napali 5 minuta, Lukaku dobio prva dva duela posle slabo. Sredina ne postoji, Sevilja je dolazila do 16 kako je htela. Čim je ušao 1 koji zna i u 16 bilo je gotovo. 

Posted
6 minutes ago, Meazza said:

Hehehe, I won! :D

Ma u nekom sam poslu, što bi rekli nerzoni sektaši - Sta se lozis, jbt?! :fantom:

Posted
Just now, Ruxin said:

Ma u nekom sam poslu, što bi rekli nerzoni sektaši - Sta se lozis, jbt?! :fantom:

Brate, znas ono kad das sah-mat. 

Posted

Gledam ekipe koje su ostale... za koga navijati sad da uzme ušatog...

Liverpul je simpa i može do polufinala samo ako izvuče Romu ili Sevilju. Njih otpisujem jer imaju previše navijača odje.

Real Madrid - bila bi fora da Zizu postane najbolji trener svih vremena sa tri u nizu LŠ. Nekima je već to sa dvije uzastopne, ali pokojni ppp valjda želi da pored osvajanja trofeja ostavi čovječanstvu i neki pronalazak da bi ga uzeli u razmatranje. A i Kristina kao najbolji igrač današnjice ako uzme opet, razmisliću da ga zovem GOAT-om umjesto Boga fudbala i najboljeg igrača svih vremena - Luisa Nazaria de Lime.

Bajern Minhen - bila bi epska stvar da mačak Jup urinira po Pepu tako što će opet osvojiti LŠ sa Riberijem i Robenom (Koman i Daglas Kosta :lolol:). A i dobro bi bilo da se svijet divi kako worldclass trpač Tomaš Miler uzima i Ligu Šampiona i SP u Rusiji.

Dakle ili Real ili Bajern, a Juveu, Romi, Barsi, Sevilji i Sitiju želim sve najgore... (dabogda ispali od Klopa) :fantom:

Posted (edited)

@Meazza

Ma evo prihvatam poraz, nek ide život....večeras smo svi braća, ujedinjeni u ljubavi mržnji :wub:

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...