Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, čekmeže said:

Čelzi bi za promenu u revanšu mogao da zaigra sa napadačem.

No žiru, no party!

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Koliko god da mi je žao Čelzija (a iskreno jeste), nadam se da su dovoljno deprimirani da se jednostavno predaju protiv nas. smile2.gif

Posted (edited)

Ako ne budu gresili pozadi, nisu bez sansi. Dobar kontranapad imaju.

Mislim na revans CL.

Edited by radnik
Posted

liverpool bi ovoj barceloni spakovao 3-4 komada veceras. znao sam da nisu nista specijalno iako ih nisam gledao ove sezone sveukupno 2 puta. propustili smo sansu da za revans imamo prednost od 1-0 pa da bude malo zanimljivije. ovako ocekujem da nas pojedu tamo sa golom u prvih 15 mintua.

ako nista drugo, zalaganje je bilo na nivou i lepo je bilo to videti. bedak za christiensena ali ako neko ima pravo na gresku iz ove ekipe to je on. i jos jednom samo da posaljem sudiju u kurac.

Posted

Rakitic je mogao bar 3 puta da dobije drugi zuti, kako nije - to ne zna ni sam sudija. Steta za Vilijana, odlicno je igrao i zasluzio barem dva gola.

Posted (edited)

Realno Barselona je ispostovala Čelzi... Držala loptu u posedu bez rizika da bi smanjili broj kontri... Tamo će biti druga priča.

Da su igrali s liverpulom verovatno bi završilo 4-4

Edited by Bustin
Posted
1 minute ago, dragance said:

Rakitic je mogao bar 3 puta da dobije drugi zuti, kako nije - to ne zna ni sam sudija. Steta za Vilijana, odlicno je igrao i zasluzio barem dva gola.

+100000

Chelsea oštećen i baš nesretno nisu dobili tekmu.

Posted
43 minutes ago, radnik said:

Ako ne budu gresili pozadi, nisu bez sansi. Dobar kontranapad imaju.

Mislim na revans CL.

teško, mislim da možemo da očekujemo sudijski masakr u slučaju dobre Čelsijeve igre ili, GODFORBID, vođstva

Posted

neka se spremi tom henning ovrebo :fantom:

Sent from my E5603 using Tapatalk

Posted

Za Montelu je dovoljan i Mektomini. :fantom:

Posted

Ali znači kakav tim... Nadam se samo da ih čuva za Čelzi, a ne da se posvadjao sa pola tima...  :lolol:

Posted

Nadam se da Murinjo pokazuje zube, ne da je ovaj bolestan ne[to. To bi bilo dvije vezane, važne utamice da Pogbacio nije u stratnoj.

Posted (edited)

Jebem ti sve - Mctominay. Trebalo bi se ovde napiti pre pocetka

Edited by Giggsy
Posted

To bi trebalo svakako, utakmica može da krene po zlu, pa da pokvari raspoloženje...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...